Mobilabonnement til børn

Det kan være svært, at finde et mobilabonnement, der passer til dit barns behov. Først og fremmest skal du finde ud af hvilket behov dit barn har. Er der behov for meget data i form af surfing på nettet eller spil, snakket dit barn meget i telefon eller sender dit barn mange SMS’er? Dette skal med i overvejelserne, når du skal finde det rette abonnement til dit barn, da det er afgørende for prisen.

 

Fri
Tale
100GB
Data
Fri
SMS/MMS
230 kr.
Pris/md.
          
Fremragende 8,0/10
GÅ TIL UDBYDER
3likehome
Lynhurtigt 4G netværk
3Deling
8 timers
Tale
8GB
Data
Fri
SMS/MMS
89 kr.
Pris/md.
          
Fremragende 9,0/10
GÅ TIL UDBYDER
Støt forening når du taler
Hurtig levering af SIM
5 GB data i EU
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding

Se overblik over mobiludbydere her

Hvilke udbydere er der?
Stort set alle teleselskaber har mobilabonnementer til børn. Her har du et overblik over nogle af de udbydere, der har abonnementer til børn:

- Oister

- 3

- CBB

- Telmore

- Call me

Fælles for disse udbydere, er, at de tilbyder forskellige slags børnepakker, så du kan vælge den pakke, der passer bedst til dit barn. Du kan naturligvis også vælge et abonnement, der ikke er lavet til børn. Du kan kan finde vores øvrige abonnementer her.

Er du i tvivl om hvor meget GB, dit barn har brug for?

De fleste børn i dag bruger meget data, og hvis du ikke er klar over, hvor meget data dit barn bruger og dermed ikke er sikker på om du skal have den ene eller anden pakke i forhold til det? Så kan det være en god idé at regne på, hvor mange timer dit barn sidder på nettet. Det kan også anbefales, at læse vores blogindlæg her, hvor du kan læse om hvor meget data, du reelt har brug for. På den måde sikrer du nemlig, at du får den rette datamængde, så du ikke betaler for meget.

Det kan også være, at dit barn ikke skal bruge data uden for hjemmet, hvorfor du muligvis ikke behøver data til abonnementet, da dit barn kan bruge data via husets wifi løsning.