Mobilabonnement til børn

Vælg mellem de forskellige mobilabonnementer til børn



Søgekriterier

Taletid
Data
Netværk
Bonus
Udbyder

Tale

7 timers

Data DK

7 GB

Data EU

0 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

89 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Tale

5 timers

Data DK

5 GB

Data EU

5 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

59 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Første måned gratis + Velkomstgave

Tale

20 timers

Data DK

20 GB

Data EU

2 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

49 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Første 3 mdr. til 49 kr./md.

Tale

Fri

Data DK

50 GB

Data EU

12 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick 3 Netværk
Double Tick 5G ready

99 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Tale

Fri

Data DK

7 GB

Data EU

0 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

59 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Tale

2 timers

Data DK

2 GB

Data EU

2 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

48 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Børneabonnement

Tale

1 times

Data DK

2 GB

Data EU

8 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk

59 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

For mange forældre kan det svært, at navigere rundt i mobilabonnementsjunglen - særligt hvis det er til de mindste i familien.

Hvis dine børn skal til at have deres første mobil, med dertilhørende mobilabonnement - opstår der, som forældre, ofte spørgsmål og krav. En ting som typisk skaber bekymring hos forældre er regningerne der medfølger.

Det kan være svært at have styr på, hvad ens børn bruger den nye smartphone til. Børn får i dag deres første mobiltelefon tidligere end nogensinde før.

Det er derfor en naturligt for mange forældre, at deres børn skal have en smartphone og et dertilhørende mobilabonnement. En mobiltelefon betyder jo at du, som forældre, altid kan komme i kontakt med dit barn - og omvendt.

Netop fordi børn får deres første mobiltelefon tidligere end nogensinde før, forholder teleselskaberne sig også til de mindre børn.

Mange teleselskaber tilbyder mobilabonnementer som er rettet specifikt mod familier, børn eller unge. Der er også mange udbydere af mobilabonnementer, som giver mulighed for, at du som forældre kan begrænse og/eller kontrollere dit barns forbrug.

Hvad skal du være opmærksom på som forældre?

Det du skal være opmærksom på som forældre, er dit barns behov. Det er derfor altid en god idé at tage en samtale med dit barn om hvad mobilabonnementet skal indeholde, når den nye smartphone bliver overrakt.

Det er også altid en god idé at tage en snak om, hvad der er okay, og hvad der ikke er okay - det kan være i forhold til køb af spil, apps eller overforbrug af data på anden vis.

Du bør også sikre dig, at dit barn forstår hvorfor han eller hun har fået en mobiltelefon. Gør formålet helt klart, så i er på samme bølgelængde. Så undgår du også at der senere opstår forvirring, hvis dit barn er uklar om reglerne.

Der findes flere forskellige tilvalg, som måske er fornuftige at tage med i overvejelserne, hvis du er på udkig efter et sikkert mobilabonnement til dit barn.

Saldokontrol, spærring af overforbrug, spærring af udlandstelefoni, mulighed for børnesikring og spærring for indholdstakserede SMS´er er blot få tilvalg, som er mulige at tilvælge i et mobilabonnement.

Mobilabonnementer til teenagere

Hvis du har én eller flere teenager(e) i huset, så bør du måske overveje et mobilabonnement, som er designet specielt til teenagere. Ofte vil teenagere sende mange beskeder, hvilket kan imødekommes med fri SMS og MMS.

Det er faktisk inkluderet i langt de fleste af mobilabonnementerne på markedet - så der behøver du ikke gøre dig de store overvejelser.

Udover at teenagere ofte sender mange beskeder, bruger de for de meste også rigtig meget data til at tjekke sociale medier, streame diverse videoer eller lytte til musik.

Mange teleselskaber har af følgende årsager mobilabonnementer med meget data inkluderet.

Hvis du vil vide hvor meget data din teenager bruger, så er det en god tommelfingerregel at sociale medier tager ca. 1-2 GB. Hvis du streamer en video i en times tid, så tager det omtrent en halv GB, og en times musik tager måske 0,2 GB.

Så kan du måske selv regne lidt på, hvor meget du forventer at din teenager kommer til at bruge.

Hvor meget data du ønsker at stille til rådighed for din teenager er en smagssag. Det tager data at hente forskellige apps og naturligvis også at bruge disse apps. Så ofte brugte apps bør også være med i overvejelserne.

For mange teenagere vil 5GB data om måneden være nok, men mange mobilselskaber tilbyder mobilabonnementer med 10 GB, 15 GB eller fri data.

For alle i familien gælder det, at når man er hjemme, på studie eller på arbejde, så er det en god idé at bruge Wi-Fi. Det er en super måde, at spare på sin egen data.

Hvis din teenager taler meget i telefon, så er fri tale også værd at overveje. Så hvis du har en teenager, som elsker at tale i telefon med vennerne i timevis, så bør du måske købe et mobilabonnement med fri tale. Det er sjældent at det øger prisen i forhold til et mobilabonnement med få timers tale.

Er du i tvivl om hvor meget GB, dit barn har brug for?

De fleste børn bruger i dag meget data, og hvis du ikke er klar over, hvor meget data dit barn bruger og dermed ikke er sikker på om du skal have den ene eller anden pakke i forhold til det?

Så kan det være en god idé at regne på, hvor mange timer dit barn sidder på nettet. På den måde sikrer du nemlig, at du får den rette datamængde, så du ikke betaler for meget.

Det kan også være, at dit barn ikke skal bruge data uden for hjemmet, hvorfor du muligvis ikke behøver data til abonnementet, da dit barn kan bruge data via husets wi-fi løsning.

Billig mobilabonnement til børn

Der findes tonsvis af billige mobilabonnementer til børn, men det kan være svært at vurdere, hvilket et af de mange billige mobilabonnementer du som forældre skal vælge til dit barn.

Det er ofte en god idé er at undersøge markedet grundigt, inden du kaster dig ud i at vælge et mobilabonnement til dit barn/børn, så du har en nogenlunde forståelse af, hvad de forskellige udbydere har at byde på.

Mobilabonnement børn

Hvilke udbydere tilbyder mobilabonnementer til børn?

Stort set alle teleselskaber har mobilabonnementer til børn. Her har du et overblik over nogle af de udbydere, som har børnevenlige mobilabonnementer:

  • Oister
  • CBB Mobil
  • YouSee
  • Alka Mobil
  • DukaTALE
  • Lebara
  • Telmore
  • Call Me
  • Greentel

Fælles for disse udbydere, er, at de tilbyder forskellige slags abonnementer til børn, så du kan vælge den pakke, der passer bedst til dit barn. Du kan naturligvis også vælge et abonnement, der ikke er lavet til børn.

Billigt mobilabonnement til børn

Når du har undersøgt markedet grundigt og sat dig ind i hvilket mobilabonnement til børn, som er billigst. Burde du være på rette spor til at udvælge et billigt abonnement til dine børn.

Husk på, at du ikke altid kun udelukkende skal kigge på prisen, men også hvad de får ud af abonnementet.

Først og fremmest skal du finde ud af hvilket behov dit barn har. Er der behov for meget data i form af surfing på nettet eller spil, snakker dit barn meget i telefon eller sender dit barn mange SMS’er?

Dette skal med i overvejelserne, når du skal finde det rette abonnement til dine børn, da det er afgørende for prisen.

Bedste mobilabonnement til børn

Det kan være svært, at finde et mobilabonnement, der passer til dit barns behov. Hvilket mobilabonnement til børn, som er det bedste, er en subjektiv holdning. Derfor kan det svært vurdere, hvilket ét der er det bedste mobilabonnement til dem.

Det er jo forskelligt hvad man sætter pris på i et abonnement. Nogle ser stor værdi i meget data, mens andre foretrækker abonnementer med meget tale eller GB data i EU osv.

I stedet for at vi vurdere, hvilket et der er bedst, har vi lavet en tabel hvor vi har samlet de populæreste valg blandt kunderne.

Tabel over de populæreste mobilabonnementer til børn:

Mobilselskaber Taletid GB Data GB Data i EU Pris pr. md.
Lebara 5 timer 5 GB 1 GB 19,-
Oister 2 timer 8 GB 5 GB 49,-
Oister 3 timer 15 GB 6 GB 69,-
Lebara 15 timer 15 GB 2 GB 49,-
Alka Mobil Fri tale 7 GB 0 GB 59,-

Sidst opdateret 21/01/22

Billigste mobilabonnement til børn

Vi har samlet en lang række billige mobilabonnementer til børn. Heriblandt vil du have mulighed for at vurdere, hvilket et af dem du mener er det billigste.

Det kan ofte være svært, at vurdere hvilket mobilabonnement der er det billigste. Det kan jo være det udelukkende er prisen man kigger efter.

Det kan også være det mobilabonnement som man vurdere som det billigste, er det man får mest for pengene for.

Liste over billigste mobilabonnementer til børn:

Mobilselskaber Taletid GB Data GB Data i EU Pris pr. md.
Lebara 5 timer 5 GB 1 GB 19,-
Greentel 2 timer 2 GB 2 GB 48,-
Lebara 15 timer 15 GB 2 GB 49,-
Oister 2 timer 8 GB 5 GB 49,-
Alka Mobil Fri tale 7 GB 0 GB 59,-
DukaTALE 5 timer 5 GB 0 GB 59,-
Oister 3 timer 15 GB 6 GB 69,-
YouSee 1 time 3 GB 3 GB 69,-
CBB Mobil 7 timer 7 GB 0 GB 79,-

Sidst opdateret: 21/01/22

Tips til dig, inden du foretager en beslutning:

  • Undersøg mulighederne hos de forskellige udbydere.
  • Sæt dig ned og tag en snak med dine børn om hvad de har behov for.
  • Blev enige om fælles løsning, som tilfredsstiller begge parter.

Parat til at vælge et mobilabonnement til dit barn?

Når du har sat dig godt ind i hvilke mobilabonnementer til børn der findes på markedet, og snakket med dine børn om deres behov og ønsker, burde du være parat til træffe en god beslutning.

Du kan eventuelt bruge vores prissammenligningsværktøj til at træffe en oplyst beslutning. Her vil du kunne sammenligne nogle af landets bedste og billigste mobilabonnementer til børn.

Morten Jørgensen

Skrevet af

Morten Jørgensen
CTO Adlab

Morten er en af ejerne bag Mobilabo.dk og har siden dets opstart beskæftiget sig med at undersøge markedet for mobilabonnementer, så du ikke behøver. Han har selv et mobilabonnement fra DUKA, fordi han ønsker et billigt mobilabonnement.

;