Mobilabonnementer med musiktjenesterDe fleste råder over en musiktjeneste, og vil have svært ved at kunne leve uden. Nogle betaler hver måned for en specifik musiktjeneste, mens andre får deres musik streamingtjeneste serveret gennem det mobilabonnement, de tegner hos et teleselskab.Find andre mobilabonnementer her 

Musiktjenesterne har overtaget

I det nuværende marked findes der et hav af musiktjenester. Det er ikke længere nødvendigt at vente på, at man får råd til den nyeste CD, som ens yndlingsband netop har udgivet. I dagens mediemarked kan du nemlig ved hjælp af de mange musiktjenester høre de nyeste numre, så snart de er udgivet. Der er i dag mange teleselskaber, der har lavet aftaler med musiktjenesterne, således at de kan fås gennem forskellige mobilabonnementer. Nogle teleselskaber råder ligefrem også over deres egen musiktjeneste, idet de ønsker at kunne være konkurrencedygtige og gøre deres mobilabonnementer ekstra interessante for kunderne.

Mange at vælge imellem

De fleste kender til Spotify, som i øjeblikket er den mest populære musiktjeneste på markedet. Der findes dog også en række andre musiktjenester, som indeholder millioner af musiknumre, der blot venter på at blive afspillet. Her kan nævnes Tidal, Telmore Musik, YouSee Musik og mange flere. Ens for disse musiktjenester er, at de alle indeholder et så stort udvalg, at der er noget for enhver smag. Ligemeget hvilken slags musik, du elsker, vil du kunne blive stillet tilfreds med det udbud, musiktjenesterne har.

Musik som en del af hverdagen

At høre musik er en essentiel del af mange menneskers hverdag. Derfor er mange teleselskaber begyndt at udbyde musiktjenester som en del af deres mobilabonnementer. Næsten alle mobilabonnementer indeholder data, som netop gør det muligt at kunne tilgå en online musiktjeneste, hvis man har adgang til sådan en. Derfor er det oplagt, at man, når man skriver under på et nyt mobilabonnement, får adgang til en musiktjeneste som en del af pakken. Eksempler kunne være CBB Mobil, der giver dig musiktjenesten, Tidal, med i mange af deres abonnementer, eller Telmore og YouSee der giver dig henholdsvis Telmore Musik og YouSee Musik med i mange af deres mobilabonnementer. Nogle teleselskaber giver dig også Spotify med, hvis du tegner et specifikt mobilabonnement.  

Tag musikken med på farten

Det praktiske ved at have adgang til en musiktjeneste er, at du altid har de bedste musiknumre lige ved hånden. Du skal ikke længere vente på, at dit yndlingsnummer bliver spillet i radioen. Når du skal ud at rejse, kan du med fordel downloade dine playlister ned på telefonen, så du kan høre dem uden at have adgang til internettet. På den måde kan du også få glæde af musiktjenesterne, når du sidder i flyet på vej til Thailand, ligger ved poolen på Mallorca, eller når du har opbrugt alt din data for den nuværende måned.