Mobilabonnement priser

Find de bedste mobilabonnement priser her

/mobilabonnement-priser

Søgekriterier

Taletid
Data
Netværk
Bonus
Sådan tjener MobilAbo penge

Mobilabonnement priser oversigt

Der findes mange forskellige typer af mobilabonnementer til mange forskellige priser. Ofte kommer det an på hvilke tjenester, du ønsker i dit mobilabonnement. Der findes basis abonnementer, hvor du har kun har tale og sms inkluderet i abonnementet. Men der findes også mobilabonnement med musik eller streaming, hvilket er dyrere end et basis abonnement.

Prisen kommer derfor meget an på hvilke tjenester, du ønsker i dit abonnement. Find eventuelt en oversigt over abonnementer med de ønskede tjenester og sammenlign priser fra de forskellige udbydere. På den måde kan du finde det bedste abonnement til prisen, der samtidig passer til dit behov.

Mobilabonnement priser Danmark

I Danmark er det mere eller mindre muligt at få alle typer af mobilabonnementer. Til hver sin pris selvfølgelig. Dog vil prisen på de fleste basis abonnementer på tværs af teleselskaber typisk koste tæt på det samme. Men det er ikke alle teleselskaber, der tilbyder de samme typer abonnementer.

Ønsker du for eksempel et mobilabonnement med musik eller et mobilabonnement med streaming er prisen lidt højere. Derudover kan prisen variere alt efter om du ønsker et mobilabonnement med fri data eller blot en begrænset mængde data. Prisen afhænger af mængden af data til rådighed i abonnementet. Hvis det er et abonnement med fri data, vil abonnementet koster mere end hvis du vælger et abonnement med begrænset data.

For mange er et abonnement med 10 GB eller 15 GB om måneden nok, men hvis du er flittig bruger af internettet, bør du overveje et abonnement med fri data. I dag er næsten alle abonnementer med fri tale og fri sms, med det er også muligt at få abonnementer med begrænset tale og sms. Dette kan for eksempel være en god idé ved mobilabonnement til børn. Disse abonnementer er nemlig nogle af de billigste. Hvis formålet med abonnement kun er at kunne komme i kontakt med dit barn, kan det virke overflødigt med et abonnement med diverse tjenester. 

Nogle teleselskaber kræver et oprettelsesgebyr ved oprettelse af abonnement, hvilket er værd at tage med i sine overvejelser. Ind imellem fører teleselskaberne en kampagne, hvor oprettelsen er gratis. Det kan derfor også betale sig, at holde øje med de forskellige teleselskabers hjemmesider.

Derudover er det altid anbefalesværdigt at sammenligne priser på forskellige teleselskaber og deres abonnementer. Sidst kan det være en god idé, at undersøge om teleselskabet trækker penge hver måned hvert kvartal eller andet, da dette også kan have en betydning for dit budget og privatøkonomi. 

Mobilabonnement priser udland

For nogle vil det være relevant med et mobilabonnement, der kan bruges i udlandet også. Dette gælder især hvis du rejser meget eller hvis du bor i udlandet, men ikke ønsker abonnement hos et udenlandsk mobilselskab. Der findes mange danske mobilabonnementer, hvor roaming i udlandet er inkluderet i prisen. Typisk vil der være et loft på hvor meget data, du kan bruge. Dette kunne for eksempel være 5 GB, hvilket typisk er mere en rigeligt til en ferie. Bruger du meget af din tid i udlandet, er det også muligt at få et abonnement med  rigeligt tale og data i udlandet. Dog vil dette være en dyrere abonnementsløsning. 

Sammenlign priser på mobilabonnement

Inden du binder dig til et nyt mobilabonnement eller et nyt teleselskab, er det en god idé at sammenligne priser på mobilabonnement. Teleselskaberne er hele tiden i konkurrence med hinanden, hvilket blandt andet betyder, at priserne hele tiden skifter.

Det er altså ikke altid de samme udbydere, der er de billigste. Derfor kan det stadig være en god idé, at sammenligne priser selvom du allerede har et mobilabonnement, du synes er billigt. 

Når du skal sammenligne mobil abonnement priser, er prisen selvfølgelig det primære. Dog afhænger prisen af hvilke ydelser du ønsker i dit abonnement. Det hjælper altså ikke noget kun at kigge på prisen, hvis du har bestemte krav til abonnementet.

Det kunne for eksempel være, at du gerne vil have fri tale, fri sms og fri data. Et sådant abonnement koster selvsagt mere end et med begrænset tale, sms og data. Derfor bør du gøre op med dig selv hvilke minimumskrav, du har til abonnementet og derefter sammenligne mobiltelefon abonnement priser, der overholder disse krav.

Mobilabo.dk er til for at gøre denne proces nemmere for dig. Her kan du nemt sammenligne mobiltelefoni priser og samtidig se hvor meget tale, data og EU data du får med i prisen. Derudover kan du også se om teleselskabet kræver er et oprettelsesgebyr, og om abonnementet har nogen binding.

Ønsker du for eksempel et mobilabonnement med musik eller et mobilabonnement med streaming, kan du hurtigt og nemt finde en oversigt over de teleselskaber, der tilbyder dette og til hvilken pris. På den måde behøver du ikke rode diverse hjemmeside igennem for at finde det bedste mobilabonnement, der passer til lige dit behov og til den bedste pris.

En sidste ting, der er værd at overveje, er hvilket netværk teleselskabet benytter sig af. På mobilabo.dk har du mulighed for at se hvilke netværk, de forskellige mobilabonnementer er knyttet til, når du sammenligner priser.

Der findes nemlig flere forskellige netværker, hvoraf de mest brugte er TDC, Telia, Telenor og 3. De forskellige netværker er koblet til forskellige master i hele landet, hvilket betyder at dækningen ikke er lige god alle steder. Bor du i en af de større byer, vil netværket typisk ikke være et problem.

Men hvis du bor i en mindre by, vil det være værd at undersøge hvilket netværk, der er i nærheden af dig. Et mobilabonnement kan være nok så billigt, men hvis dækningen er ringe, kan det nærmest være lige meget. 

Mobilabonnement priser med fri data

Et mobilabonnement med fri data er meget populært, da enormt mange ting foregår over internettet. Typisk bruger folk mobildata til sociale medier, at lytte til musik, tjekke mails eller læse nyheder.

Men telefonen bruger også data på for eksempel at synkronisere din kalender, opdatere apps og måle antal skridt, du har gået med mere. Derfor er der mange, der vælger et mobilabonnement med fri data, så de ikke skal bekymre sig om at løbe tør.

En måde at spare på dit data, er at slå data fra ved alle de apps, du ikke ønsker skal bruge data. På den måde kan du kun tilgå dem, når du har adgang til WiFi. Dog er abonnementer med meget data eller fri data ikke så dyre, som de var engang. Det kan derfor ofte betale sig at købe et abonnement med den mængde data, du har brug for. 

Det er forskelligt fra teleselskab til teleselskab om de kræver et ekstra gebyr for hver ekstra mega- eller gigabyte du bruger. Mange teleselskaber vælger i stedet blot at nedsætte netværkshastigheden, så når du har opbrugt din data, kan du stadig gå på internettet, det vil blot gå rigtig langsomt.

Det vil altså ikke koste dig ekstra. Dog er mange blevet afhængig af at kunne tilgå internettet hurtigt, og de fleste vælger derfor et abonnement med meget data eller et abonnement med fri data. 

Bedste mobilabonnement priser

På mobilabo.dk kan du nemt og hurtigt finde det bedste mobilabonnement til prisen. En menu lader dig vælge de tjenester, du ønsker af dit abonnement, og viser dig ud fra dette hvilke abonnementer, der er bedst til prisen.

Ønsker du for eksempel et abonnement med fri data, skal du blot vinge den af i menuen, og du vil få en oversigt over de bedste abonnementer med fri data til prisen. Samtidig kan du også se de mest populære, de billigste og dem med mest data.

Er du derimod fast besluttet på et bestemt teleselskab, kan du også få en oversigt over kun deres abonnementer og tilbud. Det er ikke muligt at prissætte det bedste abonnement til prisen, da det i sidste ende kommer an på den enkelte og dennes behov.

Er det vigtigste at du har fri data og streaming eller skal du bare have det billigste af det billigste? Med andre ord, betyder det at det bedste telefon priser abonnement handler om hvilke tjenester, du får med i abonnementet. Det kan også være at du har et fast budget til telefoni på for eksempel 100 kr. om måneden. På mobilabo.dk kan du nemt finde det abonnement med de bedste tjenester til den billigste pris. 

En anden måde at få det bedste ud af familiens mobilabonnementer, er at få det hele samlet i et familieabonnement. På den måde slipper du for at skulle betale regninger til flere forskellige selskaber hver måned og holde styr på hvad der er hvad.

Ofte er der også penge at spare, hvis du vælger at samle familiens abonnementer i et familieabonnement. Alle teleselskaber tilbyder i dag en online selvbetjeningen, hvilket gør det meget nemmere at holde styr på sit forbrug. Er familiens abonnementer samlet et sted, kan du nemmere holde styr på børnenes forbrug og lignende. 

En sidste ting, du bør have in mente, når du skal finde det bedste abonnement til prisen er hvilket netværk teleselskabet benytter sig af. Det hjælper ikke noget at betale for et super godt abonnement med massere tale, data og andre fede tjenester, hvis telefonen alligevel ikke har dækning, der hvor du bor.

Det samme gælder, hvis du har fundet et dejlig billigt et. Værdien falder betragteligt, hvis du alligevel ikke rigtig kan bruge det. De to mest brugte netværk er TDC og Telia. Vælger du et abonnement hos et teleselskab, der benytter sig af TDC’s eller Telias netværk, kan du altså være ret sikker på, at der er dækning uanset hvor du bor. 

Billige mobilabonnement priser

Der findes rigtig mange gode, billige mobilabonnementer, men telefonabonnement priser er selvfølgelig afhængig af mobilabonnementets tjenester. Ønsker du et abonnement med begrænset tale og data, kan du nemt finde et abonnement til under 100 kr.

Sådan et abonnement er primært til dem, der ikke bruger telefonen særlig meget. Det kan også være et oplagt abonnement til børn, som blot skal kunne ringe hjem og have begrænset adgang til internettet.

Ønsker du derimod et abonnement med lidt mere frihed, kan du nemt finde en oversigt over de billigste af slagsen på mobilabo.dk. Priserne på mobilabonnementer skifter hele tiden, og det er derfor en god idé at holde øje med tilbud og andre kampagner. 

Hvis du beslutter dig for et abonnement med begrænset tale, så skal du være opmærksom på hvordan teleselskabet beregner taletid. Har du for eksempel et abonnement med to timers tale, er det vigtigt om de to timers tale bliver beregnet i sekunder eller påbegyndte minutter.

Der er nemlig nogle teleselskaber, som regner med påbegyndte minutter, hvilket betyder, at selvom du blot taler i telefon i 15 sekunder, betaler du for et helt minut.  Hvis dette er tilfældet, kan man hurtigt få opbrugt de to timers tale. 

Man kan som regel spare lidt ved at samle familiens mobilabonnementer hos et teleselskab. På den måde er det også nemmere at holde styr på det hele, og du skal kun betale én regning om måneden. Et teleselskab vil altid være interesseret i at have dig som kunde, og det kan derfor også være en god idé at ringe til dem og handle lidt med dem.

Måske de vil give dit et godt tilbud, hvis du tilbyder at rykke hele familiens mobilabonnement over til dem. Hvis du er en af dem, der har abonnement hos diverse streaming tjenester eller musik tjenester, kan det også betale sig at undersøge mulighederne med et abonnement med streaming eller et abonnement med musik med i prisen.

Måske er det billigere end den løsning, du har lige nu. Desuden opnår du den fordel at have det hele samlet et sted. Der findes nemlig mange mobilabonnementer, hvor du for eksempel får Netflix, HBO eller TIDAL med i abonnementet. 

På mobilabo.dk har du også mulighed for at se kundernes bedømmelser af de forskellige abonnementer. Det er altså ikke blot en vurdering af teleselskabet, men en vurdering af selve abonnementet.

Er du stadig i tvivl om hvilket teleselskab, du skal vælge, kan du også læse mobilabo.dk’s beskrivelser af de forskellige teleselskaber og blive klogere på hvad du kan forvente som kunde.

FAQ - Mobilabonnement priser

Hvordan finder jeg de bedste mobilabonnement priser?

På mobilabo.dk kan du nemt få et overblik over mobilabonnementer med de bedste priser. Du kan både sortere og filtrere imellem mobilabonnementerne, så du nemt kan finde de abonnemneter der passer til dit behov og derefter vælge den til den bedste pris.

Hvordan vælger jeg mobilabonnementet til den bedste pris?

For at vælge det rigtige mobilabonnement er det vigtigt at du kender dit eget behov. Når du har styr på hvor meget tale og data du har brug for, kan du nemt filtrere dette på Mobilabo.dk og derefter vælge det abonnement til den bedste pris. 

Hvordan skifter man mobilabonnement?

Det er meget nemt at skifte mobilabonnement i Danmark. Når du skifter abonnement skal du bare sige hvilket nummer du vil have overført og derefter annullerer de dit tidligere abonnement. Det kræver derfor intet af dig.