3Teleselskabet 3, med CEO Morten Christiansen i spidsen, tilbyder telefoni og data via både 3G, 4G og det forholdsvis nye 4G+. 3 er det teleselskab, hvis kunder har det største dataforbrug i Danmark. 

 

Få et overblik over mobilabonnementer her

 

Som kunde hos 3 kører dit data som regel på det lynhurtige 4G netværk, medmindre der kun er mulighed for 3G eller 4G+. Du har mulighed for at vælge et abonnement, som indeholder 3LikeHome, hvilket giver dig mulighed for at have fri roaming i 53 forskellige lande. 3 drømmer om at være det foretrukne teleselskab for internationale forretningsfolk og rejselystne, som skal bruge deres telefoner i udlandet.

 

Teleselskabet 3 beskæftiger 650 medarbejdere i Danmark og har pt. 1,1 mio. danske kunder. 3 i Danmark er en del af 3 Group, som har afdelinger i b.la. England, Italien, Østrig og HongKong. 3 har abonnementer, som koster alt lige fra 79 kr. pr. måned, og der er mulighed for at få 3Forsikring gratis i 2 måneder ved køb af ny mobil hos 3.

 

Hvis du foretrækker personlig betjening, så har 3 butikker i hele landet, hvor du nemt kan købe det nyeste udvalg af mobiltelefoner og tablets. I butikkerne finder du alle de kendte mærker - alt lige fra Apple til Samsung. Derfor er det også nemt og bekvemt at finde det produkt, som passer lige netop til dit behov. 3 har også en hjemmeside, hvor der altid er hjælp at hente hvis du skal vælge et mobilabonnement eller har spørgsmål om dit forbrug. Hvis du derimod er i tvivl om, hvilken udbyder du skal vælge, så tilbyder Mobilabo en grundig gennemgang og sammenligning af de største udbydere af mobilabonnementer.

 

3 har en lille ekstra service til de kunder, som ønsker det. 3 forsøger nemlig at hjælpe den enkelte kunde i hverdagen, og de holder derfor øje med, om man som kunde kan spare penge ved at skifte pakke. Det er naturligvis muligt at fravælge den service.