Billigste mobilabonnementer

Sammenlign de billigste mobilabonnement priserSøgekriterier

Taletid
Data
Netværk
Bonus
Sådan tjener MobilAbo penge

Billig mobilabonnement

Et mobilabonnement er i vores verden praktisk talt ligeså vigtigt som vand og mad. Ikke ret mange mennesker lever i dag uden et mobilabonnement. Et mobilabonnement er nemlig en services som teleselskaberne udbyder så du kan holde kontakten til dine venner, familie og kollegaer mm.

Typisk er et mobilabonnement lavet som en pakke løsning, hvor man får x antal timers tale, sms’er, mms’er og GB data. Det er forskeligt hvad man leder efter, men som udgangspunkt leder de fleste efter et billig mobil abonnement abonnement.

Men hvor i Danmark finder man det billigste mobilabonnement 2021? Det forsøger vi at svare på i denne artikel, hvor vi giver dig et unikt inblik i hvordan den danske telebranche hænger sammen. Der findes nemlig uendeligt mange teleselskaber, der allesammnen kan give dig et godt tilbud på et billigt mobil abonnement.

Derfor kan være svært at navigere rundt i, hvilket tilbud på mobilabonnementer der er de billigste mobilabonnement Danmark. Det hjælper vi med her, hvor man både kan finde det billigste mobilabonnement på tværs af alle teleselskaber samt finde ud af, hvor man kan få et billig mobilabonnement med musik eller et billigt mobilabonnement med fri data og lignende.

Alt det kigger vi på i denne artikel, så læs med hvis du er interesseret i at finde det billigste mobilabonnement.

Billigste mobilabonnement

Det billigste mobilabonnement kan være et relativt begreb. Det kan være det ultimativt billigste abonnement, hvor man kan spare mest muligt, man jagter. Eller også kan man tale om det relativt billigste mobilabonnement, hvis man ønsker nogle fordele som f.eks. fri data eller musik.

Derudover kan man også få et billigt mobilabonnement samt nogle billigemobilabonnementer helt uden data. Det er dog vigtigt, at man holder styr på, hvad man har behov for samt, hvilket budget man har for at finde et mobilabonnement.

Der kan være mange forskellige løsninger, men her på siden kan du danne dig et overblik over alle de abonnementer som teleselskaberne kan tilbyde dig. Vi har trævlet hele nettet igennem og samlet næsten alle teleselskaber i Danmark, så du let kan danne dig et overblik over alle billige mobilabonnementer.

De største udbydere i Danmark er TDC, Telenor, Yousee, Oister, Telmore og Telia, men der findes mange flere selskaber, der tilbyder billig mobiltelefon abonnement.

Abonnementerne viser dig, hvad der er inkluderet samt hvad prisen på de forskellige abonnementer er. Det hele kan du finde i vores store guide, hvor du også kan læse mere om, hver enkelt mobilabonnement.

Prisen afhænger meget af de specifikationer, der er i abonnementer. Hvis man leder efter det billigste mobilabonnement vill det være en god idé at kigge efter de mobilabonnementer, der har få GB data, sms’er og timers tale inkluderet i abonnementet.

Det er nemlig typisk de udslagsgivende faktorer, der bestemmer abonnementets pris. Dog skal man være opmærksom på at teleselskaber kan tilbyde forskellige løsninger til alle slags behov. Telia har både rigtig billige mobilabonnementer, og nogle, hvor alt er inkluderet. Det handler om at lave sin research ordentligt. 

billigste mobilabonnement

Billigste mobilabonnement 2021

Vi har gjort det nemt for dig at finde et billig mobilabonnement. Faktisk så nemt, at du i dine søgekriterier kan vælge præcis det mobilabonnement, du søger. Eksempelvis kan du vælge, om du vil have et abonnement med fri roaming, fri sms/mms eller måske gratis oprettelse eller inkluderet musiktjeneste.

Du kan sortere søgeresultaterne, så du får det billigste abonnement øverst, eller du kan vælge at søge efter udbyder, hvis du har en bestemt præference, men bare ønsker et billigere abonnement fra din nuværende udbyder. MobilAbo.dk er et rigtig godt sted for dig at starte, hvis du ønsker at finde de bedste aktuelle tilbud på mobilabonnement.

Vi har mobilabonnementer i mange forskellige prisklasser. Priserne starter fra 0 kr. pr. måned, hvor der ikke er et bestemt antal GB eller antal timers tale inkluderet, men hvor du betaler pr. minut, pr. MB eller GB, og pr. SMS/MMS.

Det dyreste abonnement, vi viser på vores site koster 299, og der er dermed store besparelser, hvis man kigger på de laveste priser for det billigste abonnement i forhold til de højeste.

Find billigste mobilabonnement og de tilhørende billigste mobilabonnement priser her på siden. Du har mulighed for at finde de billigste mobilabonnement fri tale, billigste mobilabonnement med data, billigste mobilabonnement fri sms og billigste mobilabonnement fri data.

Hvor finder jeg det billigste mobilabonnement?

Her på MobilAbo.dk har vi samlet de største udbydere af billig mobil og telefoni, og gjort det nemt for dig at få et overblik over billig mobiltelefoni. Vi har samlet alle de udbydere, som vi synes tilbyder de gode abonnementer til de bedste priser. Du kan se mere på vores billig motiltelefoni sammenligning og finde det der passer til dig.
Find listen med de bedste mobilabonnementer her.

Udbyder Taletid GB GB i EU Pris
Lebara 2 timer  2 GB 1 GB i EU 19 kr.
CBB 1 time 1 GB - 24 kr.
Greentell 2 timer 2 GB 2 GB i EU 48 kr.
Oister 2 timer 2 GB 2 GB i EU 49 kr.
Eesy Fri tale  30 GB 10 GB i EU 99 kr.
DUKA Fri tale 10 GB - 99 kr.
Telmore Fri tale 40 GB 13 GB i EU 149 kr.

Billigt mobilabonnement

Der kan være flere faktorer, som kan være afgørende for, om et abonnement er billigt eller ej. Det kan godt være, at du kan spare nogle penge på dit abonnement ved at vælge det billigste.

Men måske mister du fri tale og skal derfor betale for ekstra tale, og så er der ingen penge sparet alligevel. Så husk at se på hvad der er indeholdt i abonnementet - måske kan du spare penge på sigt.

Billigt mobilabonnement

Billig mobilabonnement med fri data

Et godt tip, hvis man vil have et billlig mobilabonnement med data er at få et overblik over de mange teleselskabers tilbud. På den måde bliver det meget lettere at overskue de mange tilbud og finde ud af hvilket et, der er det billigste mobilabonnement med fri data.

Med fri data menes det, at man har ubegrænset adgang til internettet uanset hvor, man befinder sig i Danmark. Man behøver altså derfor ikke tænke på, om man har data til resten af måneden, hvis man har et billig mobilabonnement fri data. Så kan man streame ligeså mange film og serier man har lyst til uden at det gør noget. 

Du kan her tjekke vores liste med mobilabonnementer med fri data.

Der er dog enkelte betingelser i forhold til et billig mobilabonnement med fri data. Først og fremmest er der faktisk ikke tale om 100 % fri data. Der er nemlig en såkaldt “fair use” grænse, som er et maksimalt antal GB man kan bruge i løbet af måneden.

Den ligger typisk omkring 1000 GB om måneden og er altså ikke noget man kommer i nærheden af at ramme, hvis man bare streamer film og serier i moderate mængder, samt bruger sin mobil til alt fra musik til at scrolle de sociale medier igennem.

Derfor behøver man ikke være bekymret, når man skal kigge efter billig mobilabonnement med fri data. Det er langt de færreste bruger, der bruger over 100 GB data om måneden, så fair-use-grænsen på de 1000 GB data burde være tilstrækkeligt.

De GB der medfølger, er dog kun brugbare i Danmark. Hvis man vil have data i EU er det forskelligt, hvor meget teleselskaberne giver af EU-data. Som eksempel har Telias fri data abonnement “One” 20 GB data til roaming i EU, ud af de 1000 GB.

Her på MobilAbo har vi ingen udbydere, der tilbyder mobilabonnement fri data. Da data er det, de fleste kigger efter, når de skal vælge billig mobilabonnement, er det naturligvis det, udbyderne har fokus på, når de laver tilbud og abonnementer.

Selvom vi ikke kan vise dig nogle abonnementer med fri data, kan vi give dig forskellige tilbud på abonnement, hvor der er en stor mængde data inkluderet. Eksempelvis har 3 et abonnement med fri tale og 60 GB data. Dukatale tilbyder fri tale og 50 GB data.

CBB har et abonnement, hvor der er 40 timers tale og 40 GB data inkluderet. Og dette er bare et lille udpluk af de abonnementer, hvor der er masser af inkluderet data. Du kan se en oversigt over billig mobilabonnement fri tale hvor der også er mulighed for billig mobil data og billig mobiltelefoni fri tale.

Disse abonnementer er til dig, der elsker at surfe og evt. bruger meget data på at se film eller serier, downloader store filer eller evt. ofte bruger din mobil som mobilt hotspot til din computer.

Billigste mobilabonnement med fri tale

Hvis man har brug for fri tale til sit mobilabonnement, så står der også en masse teleselskaber klar til at sælge det billigste mobilabonnement med fri tale.

Her kan man blandt andet lede efter mobilabonnementer uden binding, hvis man blot skal have et abonnement og ikke vil have nogen stor løsning.

På den måde undgår man opsigelsesperioden og kan frit skifte teleselskab, hvis man har lyst til det. Der er mange teleselskaber i Danmark, der tilbyder fri tale i der abonnementer og dermed flere kandidater til det billigste mobilabonnement med fri tale.

Heriblandt kan nævnes Oister, CBB, Telia og flere, der som regel plejer at være gode til at komme med en god pris, hvis man jagter det billigste abonnement med fri tale.
 
Her på MobilAbo har vi 24 forskellige abonnementer med fri tale fra 10 forskellige udbydere med priser, der starter fra 99 kr. pr. måned. Skal du have billig telefoni, fordi du snakker meget i telefon, er det her et godt sted at starte din søgning.

Taletiden er noget af det, mange kigger på, når de skal vælge abonnement. Man skal huske, når man vælger abonnement, at selvom man taler meget i telefon, betaler man altså kun for de opkald, man selv foretager. Derfor bør du kigge lidt på, hvor mange timers udgående opkald, du egentlig har om måneden.

Måske er der penge at spare på et abonnement, som inkluderer 10 timers tale, hvis du reelt set kun har for eksempel 8 timers udgående opkald om måneden?

Billigste mobilabonnement med fri tale

Danmarks billigste mobilabonnement

Hvad er det billigste mobilabonnement? Når folk leder efter et billigt mobilabonnement googler de oftest “Billigste mobilabonnement 2021”, “Billigste mobilabonnement 2019” og “Billigste mobilabonnement 2020”.

Faktum er, at lang de fleste søgninger ikke kommer med nogle klare svar på, hvilket et der er Danmarks billigste mobilabonnement. Abonnementerne skifter nemlig år for får, og er i høj grad afhængig af de teknologiske fremskridt i branchen.

Det er blandt andet derfor, at man i dag ikke altid kan få de samme abonnementer som man kunne i 2017. Dog findes der i dag også mange glimrende abonnementer, der sagtens kan være billige og have samme indhold som tidligere tiders billig mobilabonnement Danmark.

Det skyldes blandt andet den skærpede konkurrence blandt teleselskaberne samt mulighederne for at tilbyde fri data og andre fordele som musik, HBO, Spotify mm. inkluderet i abonnementet. 

De billigste mobilabonnementer kan som regel svinge mellem 19 og 49 kroner om måneden af afhængigt af, hvilke abonnementer man ønsker at benytte sig af. Vi er de seneste år begyndt at bruge rigtig meget data, hvilket har presset prisen for de billigste abonnementer opad.

Der er fantastisk mange muligheder for at strikke mobilabonnementer sammen, hvad enten man er studerende, der har brug for masser af data eller en hel familie, der ønsker samlede abonnementer. Der kan nemlig også være mange billig mobilabonnement til børn, som måske ikke har brug for så meget billig mobil telefoni.

Det kan langt de fleste teleselskaber løse. Derudover findes de billigste abonnementer også som familie abonnementer og nogle teleselskaber tilbyder endda ekstra fordele, hvis man samler familiens abonnementer hos dem.


Det kan f.eks. være hos Yousee, der der med tilbyder en samlerabat samt adgang til deres fordelsprogram, hvor man kan vælge mellem musik, C-More eller HBO. Der er altså masser af penge at spare ved at undersøge om man skal samle sine abonnementer i et.

FAQ - Billige mobilabonnementer

Hvordan finder jeg det billigste mobilabonnement?

På mobilabo.dk har vi lavet en liste over de billigste mobilabonnementer. Det er derfor nemt for dig at få et overblik og vælge det billigste abonnement, der passer til dit behov.

Hvor vælger jeg det rigtige billige mobilabonnement?

For at vælge det rigtige mobilabonnement er det vigtigt, at du starter med at kigge på dit eget behov. Når du har styr på dit eget forbrug kan du sortere og filtrere på mobilabo.dk. Det gør at du nemt kan vælge imellem de billigste abonnementer, der passer til dit behov.

Hvordan skifter man mobilabonnement?

Det er overraskende nemt at skifte mobilabonnement i dag. Det skyldes at dit nye mobilselskab annullerer dit tidligere abonnement for dig. Du skal derfor bare bestille dit nye abonnement og bede dem anmode om dit gamle nummer, så klarer de resten for dig. 

Billigste mobilabonnement til børn

Der findes også et hav af abonnementer til familiens mindste medlemmer. Hvis man leder efter det billigste mobilabonnement til børn kan det anbefales, at man kigger sig omkring.

Yousee, CBB, Oister, Telenor og mange andre har nemlig specialdesignede abonnementspakker til børn. De er som regel billige og indeholder ikke særlig mange timers tale, sms’er eller GB data. Til gengæld er det en sikkerhed for, at man kan ringe hjem og at forældre konstant kan komme i kontakt med deres børn.

Som tiden har skiftet har børn også ændret sig til at være skarpe brugere af smartphones, tablets og så videre. Derfor har indholdet af børneabonnementerne også skiftet til at være en mere data-tung pakke.

Det kan dog også vise sig, at det billigste mobilabonnement til børn lægger i at samle sine abonnmenter i et stort familie abonnement. Det er ihvertfald den tendens man spore hos blandt andet TDC, Telenor og Telia.

Her kan man samle hele abonnementet under ét og på den måde spare penge og få fri data og andre ting. Et eksempel her på er Telias all-inclusive abonnement “Telia One” med fri data, fri tale og fri sms. Det koster for en enkelt person 269 kr. om måneden, hvis man kun tegner abonnementet for sig selv.

Men hvis man benytter sig af Telias mulighed for at samle abonnementerne i et behøver man kun at betale 99 kr. for ekstra personer, der tilslutter sig abonnementet. Det betyder, at de faktisk er muligt at få det billigste mobilabonnement med fri data for kun 99 kr. om måneden, hvis man allerede kender nogen, der har abonnementet.

Det kan derfor sagtens give mening at samle hele familiens forbrug i et samlet abonnement, da man vil kunne spare mange penge og samtidig få et godt abonnement.

Hvis det lyder interessant, kan vi anbefale dig at tjekke vores liste med familieabonnementer her.

Billig mobilabonnement til udlandet

VI forklarede tidligere, at der kan være begrænset antal GB data forbundet med ophold i Europa. Der er dog enkelte abonnementer, der sagtens kan begå sig til en ferie. Et billig mobilabonnement til udlandet skal man sandsynligvis finde hos 3, da det er den spiller på det danske marked, der har den bredeste aftale for hele verden. Med abonnementer som “3 like home” kan man streame løs i både USA, Dubai og Thailand samt mange andre lande, der ikke nødvendigvis indgår i den klassiske pakke. Hvis ikke man er til 3, så er Telia One-abonnementet også fint til at roame i Europa. Her har man 20 GB data i hele EU. 

Faktisk kan det blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke har det fornødne abonnement til ferien. For med mindre, at man har det inkluderet i sit mobilabonnement så er data ufatteligt dyrt uden for EU’s grænser. Det kan let koste op mod 80 kr. pr. MB (ikke GB, men MB), hvis man er på besøg i f.eks. USA, Serbien eller Kina. Der er nemlig ingen roaming-aftale med dem, som der er mellem de 28 (snart 27) EU-medlemslande. Men roaming aftalen fra 2015 betyder dog, at borgere i den europæiske union kan roame frit fra land til land inden for rimelighedernes grænse. Herefter betaler man et gebyr pr. MB - det er specificeret, hvor mange GB data man har i udlandet.

Billigt mobilabonnement med data i EU

Er du typen, der rejser meget? Måske i forbindelse med dit arbejde, eller nyder du bare at udforske verden - og vil du gerne kunne tage dit internet med dig, når du er ude af Danmark?

Flere og flere udbydere er begyndt at tilbyde EU-roaming og data i udlandet. Og der er faktisk rigtig mange, der vælger deres abonnement ud fra, at de også kan bruge deres data i udlandet. Udbyderne har også flere forskellige abonnementer, hvor du kan vælge forskellige mængder EU- eller udlandsdata i forhold til, hvor meget du er udenlands. Teleselskabet 3 har 3LikeHome i de fleste af deres abonnementer, som indeholder data i EU i op til 30 sammenhængende dage

Greentel er en anden udbyder, som har stort fokus på EU data. De har tidligere kørt med DK-abonnementer og EU-abonnementer som to forskellige slags. Nu virker alle deres abonnementer både i Danmark og i EU. Priserne hos Greentel starter fra 48 kr. Med 1 GB data i EU.

Billigt mobilabonnement med data i EU

Hvilket billigt mobilabonnement skal jeg vælge?

Hvilket mobilabonnement man skal vælge kommer helt an på det forbrug man har. Det billigste mobilabonnement kan være nyttesløst, hvis man har brug for masser af data. Man skal derfor hellere gå efter de billigste mobilabonnementer med fri data. Man kan altså starte med at kortlægge ens færden på sin smartphone og derefter udregne, hvor meget behov man har får at finde et abonnement. Hvis man er glad for tale findes der abonnementer til det, har man brug for data findes de også. Det handler altså om at finde et billigt mobilabonnement, der matcher de behov og det budget man har. Derfor kommer her et par hurtige anbefalinger til, hvor man  kan starte med at lede, hvis man ønsker forskellige ting inkluderet i sit mobilabonnement.

Yousee: Kan være et perfekt match, hvis man ligeledes har TV-pakke og Bredbånd hos Yousee. Så er der nemlig rabat at hente, og man skræddersy sit abonnement.

Telia: Perfekt, hvis man er storforbruger af data, men gerne vil have det billigste abonnement som overhovedet muligt. Med Telia One får du “all inclusive” for 99 kr. ekstra, hvis du samler til et abonnement.

3: Leverer glimrende billige mobilabonnementer med roaming til udlandet. “3 like home” har blandt andet data i Tyrkiet, USA og mange andre lande. 

Oister: Her får du formentlig en af de laveste regning på tværs af alle teleselskaber, og er ideel til begrænsede behov.

Telenor: Fri+ abonnementet er et perfekt abonnement til familier, der søger et billigt mobilabonnement. 

Telmore: Klassisk lavprisselsskab med billige mobilabonnementer, der også inkluderer underholdning i form af Telmore Play. Et ideel valg til dem, der søger underholdning i deres mobilabonnement.

Hvad afgør mine mobilabonnement priser?

Priserne på de mange forskellige mobilabonnementer varierer meget fra selskab til selskab. Dog er der fællestræk i mange af pakkerne f.eks. indeholder langt de fleste mobilabonnementer taletid, fri SMS og MMS samt en god mængde data. Det der ofte afgør forskellen i prisen er mængden af de førnævnte ting.

Det er altså mængden af data, tale, SMS og MMS som kan være afgørende for din pris. Hvis du ved, at du snakker meget i telefon, så vælg et mobilabonnement hvor du får fri tale. Taletiden i dit abonnement kan nemlig svinge fra et par timer til fri tale. Ofte så er der fri tale inkluderet i de dyreste mobilabonnementer, mens du må nøjes med færre timer ved de billige løsninger.

Hvis det er sådan et abonnement du søger kan vi anbefale dig at tjekke vores liste med Mobilabonnementer med fri sms her, 

Mobildata er også afgørende for prisen på dit mobilabonnement. Folk bruger, i hverdagen, utrolig meget data, og hvis du hører til den gruppe, så er det vigtigt at have en god mængde data inkluderet i dit abonnement. Igen vil prisen stige som følge heraf, men det er en rigtig god idé at vælge et abonnement med fri data hvis du eksempelvis streamer meget fra din mobil. Det er i dag også muligt, qua EU roaming aftalen, at få et mobilabonnement, hvor dine data og tale kan bruges i EU - uden at der bliver pålagt et skjult gebyr. Aftalen har betydet, at mange priser på mobilabonnementer er blevet hævet, men hvis du ofte rejser i EU så får du langt mere i værdi end du har tabt.  

Der er også mange forskellige mobilselskaber som giver mulighed for at tilkøbe pakker eller tjenester sammen med dit telefoni. Igen vil en følge være at prisen på dit abonnement stiger, men hvis du alligevel anvender ydelser som Spotify, tv2 play eller HBO, så kan det være en fordel for dig at samle det hele ét sted - ofte til en lidt billigere pris. 

iphone-technology-iphone-6-plus-apple-17663.jpg

Pris på mit mobilabonnement

Selve pris-profilen på de forskellige selskaber spiller også en betydelig rolle for prisen på dit mobilabonnement. Nogle selskaber har fokus på en lav pris på mobilabonnementerne, mens andre fokuserer mere på eksempelvis dækning eller at man som familie kan få samlet alle abonnementer ét sted

Du bør også altid være opmærksom på, om du vil blive opkrævet et gebyr for at blive oprettet hos et nyt selskab. Langt de fleste selskaber har ikke et oprettelsesgebyr eller et gebyr på 1 kr., men der er enkelte tilfælde, hvor oprettelsesgebyret er højere end det. Husk derfor at tjekke om der er et gebyr, og hvad beløbet er på, hvis du vælger at skifte dit mobilabonnement.

Hvis du vælger at skifte dit mobilabonnement, og hvis det er på tide at skifte den gamle mobil ud, kan der være gode tilbud at hente, hvis du køber en ny telefon samtidig med, at du skifter til et nyt selskab. Det kan være en super måde, at få fingre i de nyeste telefoner på markedet eller måske få et tilbud på den billigste mobil til dit behov. Rigtig mange mennesker køber en telefon som et impulskøb. Du skal bare passe på, at du ikke ender med et meget dyrt mobilabonnement. Særligt hvis du køber en ny telefon samtidig med, at du skifter abonnement. Det er nemlig ikke altid at der er returret i disse tilfælde, og det er bare super ærgerligt, hvis du binder dig til noget, som er langt dyrere, end du regnede med. Hvis du ønsker at købe en mobil med et abonnement kan du, som sagt, ofte opnå en del rabat -  forhold til at købe samme mobil uden abonnement. Der er dog en del ting, som du skal være opmærksom på. Eksempelvis vil der ofte, udover dit abonnement, være en månedlig afbetaling af din nye telefon.   

En anden faktor, som du bør være opmærksom på er, om du med dit nye abonnement binder dig til en bestemt udbyder i et stykke tid. Nogle teleselskaber kræver faktisk at du binder dig for en given periode. Denne periode er ofte på 6 måneder, og det betyder at du ikke kan skifte til et andet teleselskab i de 6 måneder. Nogle gange er det muligt, at betale sig ud af en bindingsperiode - som regel ved at betale det resterende beløb for det, du mangler at “aftjene” af bindingsperioden. Det kan dog hurtigt blev en dyr fornøjelse for dig. Især hvis du kun er i begyndelsen af din bindingsperiode. Det er derfor altid en god idé at regne på, hvad der faktisk er billigst for dig.

Hvordan finder jeg det billigste abonnement?

Når det kommer til at finde det billigste mobilabonnement er der kun en ting som du som forbruger kan gøre, nemlig at sammenlign mobilabonement. Hvis det ikke kun er prisen som er vigtigt for dig, kan vi anbefale dig at se vores liste hvor du kan sammenligne mobilabonnemnter. 

Nogle gange er der også en opsigelsesperiode, som gælder fra den dag, hvor du opsiger dit eksisterende abonnement. En sådan opsigelsesperiode er ofte på 30 dage plus en måned frem.

Hvis du er i tvivl om der er en opsigelsesperiode, så er det en god idé at kontakte dit teleselskab og spørge, hvor lang tids opsigelse der er på dit eksisterende abonnement.

Når alt kommer til alt, så handler det i høj grad om at finde et godt mobilabonnement til dit behov. Det er ikke nødvendigvis det billigste mobilabonnement eller det dyreste, og derfor skal du vurdere, hvad du vægter højest i forhold til dine behov og dit fremtidige mobilabonnement.

hvordan finder jeg det billigste mobilabonnement

Mobil abonnement uden binding

Det er de færreste udbydere, som har binding på deres abonnementer. Her på siden kan du finde mere end 30 abonnementer uden binding. Du kan finde et billig abonnement uden binding ved at gå op i sorteringen og sætte kryds ved ingen binding.

Mobilabonnement udbydere

Der findes mange udbydere af mobilabonnementer i Danmark. Vi har listet nogle af de bedste udbydere herunder:

  • Lebara
  • Oister
  • Call Me
  • 3 mobil
  • Coop mobil
  • CBB mobil
  • Telia
  • Telmore
  • Happii mobil

Overblik over de billigste mobilabonnementer

Hvis du er faret vild i den skov, som er mobilabonnementer, så klandrer vi dig ikke. Der er et hav af udbydere på markedet, og det kan måske være uoverskueligt, ja sågar forvirrende, at finde ud af, hvilket abonnement, som passer lige præcis til ens forbrug og økonomi.

Derfor har vi gjort det spiseligt og overskueligt at tilpasse netop det abonnement, som du har i sinde. Faktisk kan du mere eller mindre skræddersy dit helt egen mobilabonnement ud fra dine præferencer. Du kan med fordel læse med her, hvis du er på udkig efter det ideelle mobilabonnement til dig. 

Sammenlign de billigste mobilabonnementer

Humlen ved MobilAbo er at guide dig imod det mest fordelagtige mobilabonnement for netop dig. Og det har vi gjort ved at præsentere dig for en lang række udbydere, som gør det lettere for dig at gennemskue, hvilken udbyder som du vil købe ind på.

Her kan du blandt andet vælge mellem de mest populære abonnementer, de billigste, de med mest tale eller mest data. Her vælger du blot efter dit eget ønske, hvorefter du vil blive præsenteret for en lang spiseseddel af udbydere. Vægter du et billigt abonnement højt, kan du trykke på “Billigste”.

Således får bliver et utrolig gennemsigtigt at sammenligne diverse mobilabonnementer. Du kan blandt andet sammenligne abonnementets taletid, data i Danmark, Data i EU og naturligvis ydelsen. 

Udfyld søgekriterier

Har du for øje at personificere dine præferencer yderligere, kan du i venstre side finde en masse søgekriterier. Har du derfor et krav til dit kommende abonnement om, at det skal indeholde mellem 6-10 timers tale, have fri data, køre på et bestemt netværk eller medfølge en tilhørende streamingtjeneste, så kan du her finjustere og endda skræddersy dit ønskede mobilabonnement.

Du klikker blot på dine ønskede præferencer, og du vil herefter blive præsenteret for de mulige udbydere, som kan dække dig ind. 

Fordele og ulemper ved et billigt abonnement

Det kommer ikke som en overraskelse, at fordelen ved et billigt abonnement er prisen. Der er ingen, som ønsker at skulle af med unødige penge til fordyrende mobilabonnementer, hvis indhold man alligevel ikke får brugt.

Modsat kan det dog være en ulempe at tilegne sig et abonnement, som ikke er tilstrækkeligt i forhold til ens forbrug. Køber du derfor et mobilabonnement, hvor du sidst på måneden mangler data eller taletid fordi, at du vil spare penge, kan det være, at du burde overveje at opgradere dit abonnement.

Mobilabonnement priser oversigt

Der findes mange forskellige typer af mobilabonnementer til mange forskellige priser. Ofte kommer det an på hvilke tjenester, du ønsker i dit mobilabonnement. Der findes basis abonnementer, hvor du har kun har tale og sms inkluderet i abonnementet. Men der findes også mobilabonnement med musik eller streaming, hvilket er dyrere end et basis abonnement.

Prisen kommer derfor meget an på hvilke tjenester, du ønsker i dit abonnement. Find eventuelt en oversigt over abonnementer med de ønskede tjenester og sammenlign priser fra de forskellige udbydere. På den måde kan du finde det bedste abonnement til prisen, der samtidig passer til dit behov.

Mobilabonnement priser Danmark

I Danmark er det mere eller mindre muligt at få alle typer af mobilabonnementer. Til hver sin pris selvfølgelig. Dog vil prisen på de fleste basis abonnementer på tværs af teleselskaber typisk koste tæt på det samme. Men det er ikke alle teleselskaber, der tilbyder de samme typer abonnementer.

Ønsker du for eksempel et mobilabonnement med musik eller et mobilabonnement med streaming er prisen lidt højere. Derudover kan prisen variere alt efter om du ønsker et mobilabonnement med fri data eller blot en begrænset mængde data. Prisen afhænger af mængden af data til rådighed i abonnementet. Hvis det er et abonnement med fri data, vil abonnementet koster mere end hvis du vælger et abonnement med begrænset data.

For mange er et abonnement med 10 GB eller 15 GB om måneden nok, men hvis du er flittig bruger af internettet, bør du overveje et abonnement med fri data. I dag er næsten alle abonnementer med fri tale og fri sms, med det er også muligt at få abonnementer med begrænset tale og sms.

Dette kan for eksempel være en god idé ved mobilabonnement til børn. Disse abonnementer er nemlig nogle af de billigste. Hvis formålet med abonnement kun er at kunne komme i kontakt med dit barn, kan det virke overflødigt med et abonnement med diverse tjenester. 

Nogle teleselskaber kræver et oprettelsesgebyr ved oprettelse af abonnement, hvilket er værd at tage med i sine overvejelser. Ind imellem fører teleselskaberne en kampagne, hvor oprettelsen er gratis. Det kan derfor også betale sig, at holde øje med de forskellige teleselskabers hjemmesider.

Derudover er det altid anbefalesværdigt at sammenligne priser på forskellige teleselskaber og deres abonnementer. Sidst kan det være en god idé, at undersøge om teleselskabet trækker penge hver måned hvert kvartal eller andet, da dette også kan have en betydning for dit budget og privatøkonomi. 

Mobilabonnement priser udland

For nogle vil det være relevant med et mobilabonnement, der kan bruges i udlandet også. Dette gælder især hvis du rejser meget eller hvis du bor i udlandet, men ikke ønsker abonnement hos et udenlandsk mobilselskab. Der findes mange danske mobilabonnementer, hvor roaming i udlandet er inkluderet i prisen.

Typisk vil der være et loft på hvor meget data, du kan bruge. Dette kunne for eksempel være 5 GB, hvilket typisk er mere en rigeligt til en ferie. Bruger du meget af din tid i udlandet, er det også muligt at få et abonnement med  rigeligt tale og data i udlandet. Dog vil dette være en dyrere abonnementsløsning. 

Sammenlign priser på mobilabonnement

Inden du binder dig til et nyt mobilabonnement eller et nyt teleselskab, er det en god idé at sammenligne priser på mobilabonnement. Teleselskaberne er hele tiden i konkurrence med hinanden, hvilket blandt andet betyder, at priserne hele tiden skifter.

Det er altså ikke altid de samme udbydere, der er de billigste. Derfor kan det stadig være en god idé, at sammenligne priser selvom du allerede har et mobilabonnement, du synes er billigt. 

Når du skal sammenligne mobil abonnement priser, er prisen selvfølgelig det primære. Dog afhænger prisen af hvilke ydelser du ønsker i dit abonnement. Det hjælper altså ikke noget kun at kigge på prisen, hvis du har bestemte krav til abonnementet.

Det kunne for eksempel være, at du gerne vil have fri tale, fri sms og fri data. Et sådant abonnement koster selvsagt mere end et med begrænset tale, sms og data. Derfor bør du gøre op med dig selv hvilke minimumskrav, du har til abonnementet og derefter sammenligne mobiltelefon abonnement priser, der overholder disse krav.

Mobilabo.dk er til for at gøre denne proces nemmere for dig. Her kan du nemt sammenligne mobiltelefoni priser og samtidig se hvor meget tale, data og EU data du får med i prisen. Derudover kan du også se om teleselskabet kræver er et oprettelsesgebyr, og om abonnementet har nogen binding.

Ønsker du for eksempel et mobilabonnement med musik eller et mobilabonnement med streaming, kan du hurtigt og nemt finde en oversigt over de teleselskaber, der tilbyder dette og til hvilken pris. På den måde behøver du ikke rode diverse hjemmeside igennem for at finde det bedste mobilabonnement, der passer til lige dit behov og til den bedste pris.

En sidste ting, der er værd at overveje, er hvilket netværk teleselskabet benytter sig af. På mobilabo.dk har du mulighed for at se hvilke netværk, de forskellige mobilabonnementer er knyttet til, når du sammenligner priser.

Der findes nemlig flere forskellige netværker, hvoraf de mest brugte er TDC, Telia, Telenor og 3. De forskellige netværker er koblet til forskellige master i hele landet, hvilket betyder at dækningen ikke er lige god alle steder. Bor du i en af de større byer, vil netværket typisk ikke være et problem.

Men hvis du bor i en mindre by, vil det være værd at undersøge hvilket netværk, der er i nærheden af dig. Et mobilabonnement kan være nok så billigt, men hvis dækningen er ringe, kan det nærmest være lige meget. 

Mobilabonnement priser med fri data

Et mobilabonnement med fri data er meget populært, da enormt mange ting foregår over internettet. Typisk bruger folk mobildata til sociale medier, at lytte til musik, tjekke mails eller læse nyheder.

Men telefonen bruger også data på for eksempel at synkronisere din kalender, opdatere apps og måle antal skridt, du har gået med mere. Derfor er der mange, der vælger et mobilabonnement med fri data, så de ikke skal bekymre sig om at løbe tør.

En måde at spare på dit data, er at slå data fra ved alle de apps, du ikke ønsker skal bruge data. På den måde kan du kun tilgå dem, når du har adgang til WiFi. Dog er abonnementer med meget data eller fri data ikke så dyre, som de var engang. Det kan derfor ofte betale sig at købe et abonnement med den mængde data, du har brug for. 

Det er forskelligt fra teleselskab til teleselskab om de kræver et ekstra gebyr for hver ekstra mega- eller gigabyte du bruger. Mange teleselskaber vælger i stedet blot at nedsætte netværkshastigheden, så når du har opbrugt din data, kan du stadig gå på internettet, det vil blot gå rigtig langsomt.

Det vil altså ikke koste dig ekstra. Dog er mange blevet afhængig af at kunne tilgå internettet hurtigt, og de fleste vælger derfor et abonnement med meget data eller et abonnement med fri data. 

Bedste mobilabonnement priser

På mobilabo.dk kan du nemt og hurtigt finde det bedste mobilabonnement til prisen. En menu lader dig vælge de tjenester, du ønsker af dit abonnement, og viser dig ud fra dette hvilke abonnementer, der er bedst til prisen.

Ønsker du for eksempel et abonnement med fri data, skal du blot vinge den af i menuen, og du vil få en oversigt over de bedste abonnementer med fri data til prisen. Samtidig kan du også se de mest populære, de billigste og dem med mest data.

Er du derimod fast besluttet på et bestemt teleselskab, kan du også få en oversigt over kun deres abonnementer og tilbud. Det er ikke muligt at prissætte det bedste abonnement til prisen, da det i sidste ende kommer an på den enkelte og dennes behov.

Er det vigtigste at du har fri data og streaming eller skal du bare have det billigste af det billigste? Med andre ord, betyder det at det bedste telefon priser abonnement handler om hvilke tjenester, du får med i abonnementet. Det kan også være at du har et fast budget til telefoni på for eksempel 100 kr. om måneden. På mobilabo.dk kan du nemt finde det abonnement med de bedste tjenester til den billigste pris. 

En anden måde at få det bedste ud af familiens mobilabonnementer, er at få det hele samlet i et familieabonnement. På den måde slipper du for at skulle betale regninger til flere forskellige selskaber hver måned og holde styr på hvad der er hvad.

Ofte er der også penge at spare, hvis du vælger at samle familiens abonnementer i et familieabonnement. Alle teleselskaber tilbyder i dag en online selvbetjeningen, hvilket gør det meget nemmere at holde styr på sit forbrug. Er familiens abonnementer samlet et sted, kan du nemmere holde styr på børnenes forbrug og lignende. 

En sidste ting, du bør have in mente, når du skal finde det bedste abonnement til prisen er hvilket netværk teleselskabet benytter sig af. Det hjælper ikke noget at betale for et super godt abonnement med massere tale, data og andre fede tjenester, hvis telefonen alligevel ikke har dækning, der hvor du bor.

Det samme gælder, hvis du har fundet et dejlig billigt et. Værdien falder betragteligt, hvis du alligevel ikke rigtig kan bruge det. De to mest brugte netværk er TDC og Telia. Vælger du et abonnement hos et teleselskab, der benytter sig af TDC’s eller Telias netværk, kan du altså være ret sikker på, at der er dækning uanset hvor du bor. 

Billige mobilabonnement priser

Der findes rigtig mange gode, billige mobilabonnementer, men telefonabonnement priser er selvfølgelig afhængig af mobilabonnementets tjenester. Ønsker du et abonnement med begrænset tale og data, kan du nemt finde et abonnement til under 100 kr.

Sådan et abonnement er primært til dem, der ikke bruger telefonen særlig meget. Det kan også være et oplagt abonnement til børn, som blot skal kunne ringe hjem og have begrænset adgang til internettet.

Ønsker du derimod et abonnement med lidt mere frihed, kan du nemt finde en oversigt over de billigste af slagsen på mobilabo.dk. Priserne på mobilabonnementer skifter hele tiden, og det er derfor en god idé at holde øje med tilbud og andre kampagner. 

Hvis du beslutter dig for et abonnement med begrænset tale, så skal du være opmærksom på hvordan teleselskabet beregner taletid. Har du for eksempel et abonnement med to timers tale, er det vigtigt om de to timers tale bliver beregnet i sekunder eller påbegyndte minutter.

Der er nemlig nogle teleselskaber, som regner med påbegyndte minutter, hvilket betyder, at selvom du blot taler i telefon i 15 sekunder, betaler du for et helt minut.  Hvis dette er tilfældet, kan man hurtigt få opbrugt de to timers tale. 

Man kan som regel spare lidt ved at samle familiens mobilabonnementer hos et teleselskab. På den måde er det også nemmere at holde styr på det hele, og du skal kun betale én regning om måneden. Et teleselskab vil altid være interesseret i at have dig som kunde, og det kan derfor også være en god idé at ringe til dem og handle lidt med dem.

Måske de vil give dit et godt tilbud, hvis du tilbyder at rykke hele familiens mobilabonnement over til dem. Hvis du er en af dem, der har abonnement hos diverse streaming tjenester eller musik tjenester, kan det også betale sig at undersøge mulighederne med et abonnement med streaming eller et abonnement med musik med i prisen.

Måske er det billigere end den løsning, du har lige nu. Desuden opnår du den fordel at have det hele samlet et sted. Der findes nemlig mange mobilabonnementer, hvor du for eksempel får Netflix, HBO eller TIDAL med i abonnementet. 

På mobilabo.dk har du også mulighed for at se kundernes bedømmelser af de forskellige abonnementer. Det er altså ikke blot en vurdering af teleselskabet, men en vurdering af selve abonnementet.

Er du stadig i tvivl om hvilket teleselskab, du skal vælge, kan du også læse mobilabo.dk’s beskrivelser af de forskellige teleselskaber og blive klogere på hvad du kan forvente som kunde.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg de bedste mobilabonnement priser?

På mobilabo.dk kan du nemt få et overblik over mobilabonnementer med de bedste priser. Du kan både sortere og filtrere imellem mobilabonnementerne, så du nemt kan finde de abonnemneter der passer til dit behov og derefter vælge den til den bedste pris.

Hvordan vælger jeg mobilabonnementet til den bedste pris?

For at vælge det rigtige mobilabonnement er det vigtigt at du kender dit eget behov. Når du har styr på hvor meget tale og data du har brug for, kan du nemt filtrere dette på Mobilabo.dk og derefter vælge det abonnement til den bedste pris.

Hvordan skifter man mobilabonnement?

Det er meget nemt at skifte mobilabonnement i Danmark. Når du skifter abonnement skal du bare sige hvilket nummer du vil have overført og derefter annullerer de dit tidligere abonnement. Det kræver derfor intet af dig.