Familieabonnementer

Vælg mellem de forskellige familieabonnementerSøgekriterier

7 abonnementer
Taletid
Data
Netværk
Bonus
Sådan tjener MobilAbo penge
3LikeHome + 3Deling
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 8,0/10


Fri
30 GB
25 GB
160 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
3 Netværk
5G ready
3LikeHome + 3Deling
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 8,0/10


Fri
50 GB
25 GB
200 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
3 Netværk
5G ready
3LikeHome + 3Deling
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 8,0/10


Fri
20 GB
20 GB
140 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
3 Netværk
5G ready
DK's billigste abonnementer
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 9,0/10


Fri
40 GB
9 GB
119 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Telenor Netværk
DK's billigste abonnementer
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 9,0/10


Fri
50 GB
11 GB
149 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Telenor Netværk
DK's bedste mobilnetværk
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 9,0/10


Fri
25 GB
20 GB
169 kr.
Oprettelse 99 kr.
Binding 1 mdr.
TDC Netværk
5G ready

Har du også svært ved at overskue et væld af forskellige abonnementer, regninger og diverse, som skal betales hver måned? Hvis dette er tilfældet, ses der her en hjælp til hvordan du kan få styr på dine mobilabonnementer, ved at samle dem, i stedet for at have 3 forskellige udbydere.

Søger du et godt abonnement der kan tilgodese hele familien?

Det kan være at årsagen til, at du og dine børn har forskellige abonnementer, kan skyldes at du har fået et godt tilbud ved de forskellige udbydere, da I stod og skulle til at købe en mobil. Ved at man fik det første tilbud der, fortsætter mange blot det samme sted, som hvor man startede. Men hvad mange ikke ved er, er at man kan spare en masse penge ved at samle familiens abonnementer til en samlet pakkeløsning og dermed få familie abonnement.

Et familieabonnement med fordele

En af de største fordele ved at få sig et familieabonnement mobil er naturligvis det økonomiske. Ved at man har alle abonnementer ved en udbyder er de mere medgørlige, og der ses større chancer for at man kan finde en pakkeløsning til en konkurrencedygtig pris.

De fleste familier vil også opleve en større overskuelighed, da det ikke er flere forskellige selskaber, som man skal forholde sig til, men i stedet kun er en udbyder. Denne overskuelighed vil dermed kunne give overskud til at få styr på de andre regninger og diverse, som man i en husstand også skal have styr på. Det vil medføre, at man også vil blive hurtigere færdig med de praktiske og økonomiske ting, hvilket gør, at man hurtigere kan slappe af eller lave andre ting, som er sjovere end at tage sig af regninger.

black-iphone-7-on-brown-table-699122.jpg

 

Hav alle dine abonnementer samlet et sted

At have alle abonnementer samlet et sted, gør at i kan få et samlet abonnement, som er blandt de billigste mobilabonnementer i Danmark. Priserne vil være konkurrencedygtige og der vil ses gode muligheder for, at både mor, far og børn kan ringe lige så meget de vil. Der ses både mange timers fri tale, og hvis du ikke vil begrænses, ses der også fri tale.

Ydermere skabes der også mulighed for, at familien kan få større mængder af gb data, som resulterer i muligheden for mere og bedre streaming. Ved at vælge et mobil familie abonnement sparer du penge og får mulighed for at få en endnu bedre aftale i hus.

Hvis du er i tvivl om, hvilken en løsning, som er bedst for dig og din familie, kan du altid søge gode råd hos de forskellige abonnementsudbydere eller finde en mobilabonnement familie bedst i test. Du undersøgre markedet og dermed vil du også hurtigt opleve hvor det er mest fordelagtigt at blive kunde.

De vil kunne sammenligne de forskellige priser på mobilabonnement familie og du vil hermed let kunne skabe dig et overblik over, hvor det er bedst at være for dig. Samtidig med at kigge på prisen, kan det hermed også være en god ide at undersøge hvor gode sendemaster den pågældende udbyder har i det område hvor du bor.

Dette er en særlig vigtig faktor, da det i princippet kan gøre lige meget at have et billig familie abonnement mobil, hvis der ikke er noget forbindelse hjemme hos dig. Derfor er dette også vigtigt at undersøge i din søgen om at finde det bedste familie mobilabonnement.

 
 

 

 

person-using-iphone-1194760.jpg

Mobilabonnement til børnene i familien

For mange forældre er det svært, at navigere rundt i mobilabonnements-junglen - særligt hvis det er til de mindste i familien. Hvis dine børn skal have deres første mobil - med dertilhørende mobilabonnement -  opstår der, som forældre, ofte spørgsmål og krav. En ting som skaber bekymring for rigtig mange forældre er regningerne.

Det kan jo være svært at have styr på, hvad ens børn bruger den nye smartphone til. Børn får i dag deres første mobiltelefon tidligere og tidligere. Det er en naturlig ting for mange forældre, at deres børn skal have en smartphone og et dertilhørende mobilabonnement. En mobiltelefon betyder jo at du, som forældre, altid kan komme i kontakt med dit barn - og omvendt.


Netop fordi børn får deres første mobiltelefon tidligere og tidligere, forholder teleselskaberne også til de mindre børn ifht. mobilabonnementer. Mange selskaber tilbyder mobilabonnementer som er rettet specifikt mod familier, børn eller unge. Der er også mange udbydere af mobilabonnementer som giver mulighed for, at du som forældre kan begrænse og/eller kontrollere dit barns forbrug.

Som forældre er det altid en god idé at tage en snak med dit barn, når den nye smartphone bliver overrakt. Lav en forventningsafstemning, og gør det klart hvad du forventer. Det er også altid en god idé at tage en snak om, hvad der er okay, og hvad der ikke er okay - det kan være ifht. køb af spil, apps eller overforbrug på anden vis.

Du bør også sikre dig, at dit barn forstår hvorfor han/hun har fået en mobiltelefon. Gør formålet helt klart, så i er på samme bølgelængde. Så undgår du også at der senere opstår forvirring, hvis dit barn er uklar om reglerne. Der findes flere forskellige tilvalg som måske er fornuftige, at tage med i overvejelserne, hvis du er på udkig efter et sikkert mobilabonnement til dit barn.

Saldokontrol, spærring af overforbrug, spærring af udlandstelefoni, mulighed for børnesikring og spærring for indholdstakserede SMS´er er blot få tilvalg som er mulige at tilvælge i et abonnement.

Hvis du har en (eller flere) teenager(e) i huset, så bør du måske overveje et mobilabonnement, som er designet specielt til teenagere. Ofte vil teenagere sende mange beskeder, hvilket kan imødekommes med fri SMS og MMS.

Det er faktisk inkluderet i langt de fleste af mobilabonnementerne på markedet - så der behøver du ikke gøre dig de store overvejelser. Rigtig mange teenagere bruger i dag meget data - til at tjekke sociale medier, streame diverse videoer eller lytte til musik.

Mange teleselskaber inkluderer meget data i deres pakker. Hvis du vil vide hvor meget data din teenager bruger, så er det en god tommelfingerregel at sociale medier tager ca. 1-2 gb. Hvis du streamer en video i en times tid, så tager det omtrent en halv gb, og en times musik tager måske 0,2 gb.

Så kan du måske selv regne lidt på, hvor meget du forventer at din teenager kommer til at bruge. Hvor meget data du ønsker at stille til rådighed for din teenager er en smagssag. Det tager data at hente forskellige apps og naturligvis også at bruge disse apps. Så ofte brugte apps bør også være med i overvejelserne.

For mange teenagere vil 5 gb data være nok, men mange mobilabonnementer tilbyder 10 gb, 15 gb eller fri data. For alle i familien gælder det, at når man er hjemme, på studie eller på arbejde, så er det en god idé at bruge WiFi. Det er en super måde, at spare på sin egen data. Hvis din teenager taler meget i telefon, så er fri tale værd at overveje.

Så hvis du har en teenager, som elsker at tale i telefon med vennerne i timesvis, så bør du købe et mobilabonnement med fri tale. Det er sjældent at det forhøjer prisen ifht. et mobilabonnement med få timers tale.

Hvis i er mange i husstanden som har et mobilabonnement, kan det være en fordel at samle dem ét sted. Der kan faktisk være en del penge at spare ved at samle det hele. De fleste familier har jo op til flere mobilabonnementer, som de betaler for hver måned.

I stedet for at købe jeres abonnementer forskellige steder, så bør i altså overveje at samle det hos ét teleselskab og spare penge ved at have et mobil familieabonnement.

Rigtig mange selskaber tilbyder i dag familie abonnement mobil, hvilket ofte betyder at hele familien ender med at spare penge på den månedlige udgift.

Fordelene ved et familieabonnement - udover at I har det hele samlet ét sted - er ofte at I sammen kan opnå en rabat. Et godt sted at starte er, at fastlægge hvert enkelt familiemedlems behov, og herefter undersøg, om der en et teleselskab, der tilbyder et familieabonnement, som kan opfylde alles behov og ønsker. 

Mobilabonnement til børn

Mange udbydere af mobilabonnementer laver mobil abonnement til børn. Det kunne for eksempel være et abonnement med 2 timers tale og 2 GB data, som passer rigtig godt til et barns forbrug. Så kan barnet surfe lidt på nettet samt ringe til mor og far.