Familieabonnementer

Vælg mellem de forskellige familieabonnementerSøgekriterier

Taletid
Data
Netværk
Bonus
Udbyder
40 GB ekstra med i prisen

Tale

Fri

Data DK

60 GB

Data EU

21 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

169 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Tale

Fri

Data DK

60 GB

Data EU

22 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

179 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Tale

Fri

Data DK

80 GB

Data EU

33 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

269 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Værdi streaming: 549 kr.

Tale

Fri

Data DK

Fri

Data EU

61 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

449 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Tale

Fri

Data DK

100 GB

Data EU

43 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

349 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Værdi streaming: 727 kr.

Tale

Fri

Data DK

Fri

Data EU

61 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

499 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Tale

Fri

Data DK

50 GB

Data EU

15 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

119 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Mobilabonnement der kan tilgodese hele familien

Hvis du leder efter at et mobilabonnement til familier, for at spare penge, få styr på mobilregningerne eller andet, så er du på rette spor.

Vi har nemlig samlet udbydere, som giver familierabatter ved køb af flere mobilabonnementer. Derudover har vi samlet mobilabonnementer som giver hele familien adgang til diverse streamingtjenester, så din familie kan få god underholdning og spare penge.

Familieabonnement hos de forskellige udbydere

Familieabonnement hos YouSee

Hos YouSee kan du få et familieabonnement, her vælger du blot et valgfrit mobilabonnement og for hvert ekstra abonnement du tilkøber kan du få det til 149 kr. uanset hvilket et der er tale om. På den måde kan hele familien få et abonnement. Denne løsning er ofte god for familier med mange familie medlemmer, da der her vil være en del penge at spare, hvis alle i familien har et stort forbrug.

Familieabonnement hos Telmore

Hos Telmore kan du få et mobilabonnement som giver adgang til en masse streamingtjenester som hele familien kan få glæde af. Denne løsning vil ofte være god for familier som godt kan lide at streame film og serier.

Familieabonnement hos Greentel

Hos Greentel kan du samle alle dine abonnementer i et familieabonnement, på den måde kan man samle alle regningerne under et familiemedlem som kan administrer. Med Greentel får du gratis intern tale mellem alle medlemmer i familien. Denne løsning er ofte god for en familier som 

Familieabonnement hos OiSTER

Hos OiSTER kan du få mobilabonnementer til hver enkelt familiemedlem. OiSTER tilbyder familieabonnementer til børn, ældre, og teenager.

Familieabonnement med fordele

En af de største fordele ved at få sig et familieabonnement er naturligvis det økonomiske. Ved at man har alle abonnementer ved en udbyder er de mere medgørlige, og der ses større chancer for at man kan finde en pakkeløsning til en konkurrencedygtig pris.

De fleste familier vil også opleve en større overskuelighed, da det ikke er flere forskellige selskaber, som man skal forholde sig til, men i stedet kun er en udbyder.

Denne overskuelighed vil dermed kunne give overskud til at få styr på de andre regninger og diverse, som man i en husstand også skal have styr på.

Det vil medføre, at man også vil blive hurtigere færdig med de praktiske og økonomiske ting, hvilket gør, at man hurtigere kan slappe af eller lave andre ting, som er sjovere end at tage sig af regninger.

Familieabonnement

 

Hav alle dine abonnementer samlet et sted

At have alle abonnementer samlet et sted, gør at i kan mobilabonnementer, som er blandt de billigste mobilabonnementer i Danmark. Priserne vil være konkurrencedygtige og der vil ses gode muligheder for at både mor, far og børn kan ringe lige så meget de vil. Der ses både mange timers fri tale, og hvis du ikke vil begrænses, ses der også fri tale.

Ydermere skabes der også mulighed for, at familien kan få større mængder af GB data, som resulterer i muligheden for mere og bedre streaming. Ved at vælge et mobil familie abonnement sparer du penge og får mulighed for at få en endnu bedre aftale i hus.

Hvis du er i tvivl om, hvilken en løsning, som er bedst for dig og din familie, kan du altid søge gode råd hos de forskellige abonnementsudbydere eller finde en mobilabonnement familie bedst i test. Du undersøge markedet og dermed vil du også hurtigt opleve hvor det er mest fordelagtigt at blive kunde.

De vil kunne sammenligne de forskellige priser på mobilabonnement familie og du vil hermed let kunne skabe dig et overblik over, hvor det er bedst at være for dig. Samtidig med at kigge på prisen, kan det hermed også være en god ide at undersøge hvor gode sendemaster den pågældende udbyder har i det område hvor du bor.

Dette er en særlig vigtig faktor, da det i princippet kan gøre lige meget at have et billig familie abonnement mobil, hvis der ikke er noget forbindelse hjemme hos dig. Derfor er dette også vigtigt at undersøge i din søgen om at finde det bedste familie mobilabonnement.

Mobilabonnement familierabat

Med et familieabonnement er der massere af penge at spare, da man typisk kan få familierabat. 
I stedet for at betale for hvert enkelt familiemedlem tilbyder de fleste teleudbydere en god løsning til hele familien.

Hvis man er er en stor familie giver det ofte god mening at samle alle mobilabonnementer under en udbyder for at få familierabat på mobilabonnementerne.

Hos YouSee kan du i de fleste af deres mobilabonnementer tilkøbe ekstra abonnementer til 149,- pr stk.

Mobilabonnement familiepakke

Nogle teleselskaber tilbyder mobilabonnementer som en familiepakke, såsom YouSee hvor du kan få et mobilabonnement, og derefter tilkøbe yderligere mobilabonnementer til en billigere pris. På den måde kan i spare penge, samtidigt med at hver familiemedlem får et mobilabonnement.

Udover YouSee Hvor du får rabt ved at tilkøbe ekstra abonnementer, tilbyder Telmore en anden form for familiepakke. I Telmore' løsning kan et familiemedlem købe et mobilabonnement med massere af streaming, så hele familien kan streame løs.

På den måde får familien masser af god underholdning, samtidigt med at i spare penge, i så fald at i alligevel har streamingtjenesterne, bare særskilt fra jeres mobilabonnement. Familiepakker er en altså en god løsning, hvis man er mange medlemmer i familien.

Mobilabonnement familiepakke

Mobilabonnement familie bedst i test

Det kan sommetider være indviklet at vælge hvilket mobilabonnement som passer bedst til hele familien.

Derfor kan det ofte være en god idé, at sætte sig ned og tage en snak med hele familien og høre hvad der passer bedst til alle.

Familiemedlemmer har ofte forskellige behov, nogle sætter pris på meget data, mens andre ligger værdi i meget tale. Sørg derfor for, at alle familiemedlemmer er enige, derefter kan i kontakte en udbyder og vælge det abonnement, som passer bedst til familiens behov.

Hvis der opstår tvivl kan man altid kontakte udbyderen og høre dem ad først.

Familieabonnement til mobilen konklusion

Hvis i er mange i husstanden, som har et mobilabonnement, kan det være en fordel at samle alle jeres abonnementer ét sted. Med et familieabonnement, kan man samle flere mobilabonnementer under en udbyder og på den måde spare penge.

Fastlæg hvert enkelt familiemedlems behov, og herefter undersøg, om der er et teleselskab, der tilbyder et familieabonnement, som kan opfylde alles behov og ønsker.

Hvilket familieabonnement har bedst underholdning?

Blandt de familieabonnementer som har bedst underholdning, finder du Telmore. Hos Telmore kan du få mobilabonnementer, som giver adgang til en lang række af forskellige streamingtjenester.

Hvilket familieabonnement giver mest familierabat?

Blandt det familieabonnement som giver mest familierabat finder du YouSee. Hos YouSee kan du vælge et abonnement og for hvert ekstra abonnement du tilkøber får du det for 149,-. Der er altså mange penge at spare, hvis du har en stor familie.

Er et familieabonnement billigere end at købe enkelte abonnementer?

Et familieabonnement er som regel billigere end at købe enkelte abonnementer. Ved at samle alle abonnementer under et tag, giver mobilselskaberne typisk familierabat. Der er altså ligeledes mange penge at spare, hvis du har en stor familie.

Morten Jørgensen

Skrevet af

Morten Jørgensen
CTO Adlab

Morten er en af ejerne bag Mobilabo.dk og har siden dets opstart beskæftiget sig med at undersøge markedet for mobilabonnementer, så du ikke behøver. Han har selv et mobilabonnement fra DUKA, fordi han ønsker et billigt mobilabonnement.

;