Mobilselskaber

Find de billigste og bedste mobilselskaber her

          
God 5,0/10
Pris/mdr.
19 - 179 kr.
Tale/timer
5 - Fri
Data DK
5GB - Fri
Data EU
1GB - 7GB
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Netværk Telenor/Telia
          
God 4,8/10
Pris/mdr.
59 - 249 kr.
Tale/timer
6 - Fri
Data DK
6GB - Fri
Data EU
6GB - 22GB
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Netværk 3
          
God 4,8/10
Pris/mdr.
89 - 199 kr.
Tale/timer
7 - Fri
Data DK
7GB - Fri
Data EU
0GB - 18GB
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Netværk Telenor/Telia
          
God 4,8/10
Pris/mdr.
109 - 199 kr.
Tale/timer
Fri
Data DK
30GB - Fri
Data EU
15GB - 20GB
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Netværk TDC
          
God 4,6/10
Pris/mdr.
59 - 499 kr.
Tale/timer
1 - Fri
Data DK
2GB - Fri
Data EU
6GB - 44GB
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Netværk TDC
          
God 4,3/10
Pris/mdr.
59 - 189 kr.
Tale/timer
5 - Fri
Data DK
5GB - 1000GB
Data EU
5GB - 60GB
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Netværk Telenor/Telia
          
God 4,3/10
Pris/mdr.
48 - 179 kr.
Tale/timer
2 - Fri
Data DK
2GB - 80GB
Data EU
2GB - 16GB
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Netværk Telenor/Telia
          
God 4,7/10
Pris/mdr.
79 - 278 kr.
Tale/timer
5 - Fri
Data DK
5GB - Fri
Data EU
0GB - 30GB
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Netværk Telenor/Telia
          
God 4,3/10
Pris/mdr.
59 - 129 kr.
Tale/timer
Fri
Data DK
7GB - Fri
Data EU
0GB - 13GB
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Netværk Telenor/Telia

Andre udbydere

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

I Danmark findes der mange forskellige mobilselskaber, som man kan vælge imellem, når man gerne vil finde det helt perfekte mobilselskab, der matcher ens eget eller familiens behov.

På denne side vil du finde al den information, som du kunne have brug for, for at blive oplyst om mobilselskaber i Danmark.

Mobilselskaber

Mobilselskab oversigt

Når man skal ud at finde et nyt mobilselskab, kan det være svært at vide, hvad man skal kigge efter, hvad der er vigtigt og hvilke behov man egentlig har i forbindelse med valg af et mobilselskab.

Derfor kan det være en god idé at danne sig et overblik over, hvilke mobilselskaber der findes i Danmark, og hvilke tilbud de har. Derudover er det en god idé at gøre op med sig selv, hvilke behov man selv har, og hvilke forventninger som man ønsker, at mobilselskaberne skal kunne imødekomme.

Dette vil gøre processen med at finde det rigtige mobilselskab meget mere simpel. Kender man sine egne behov og ønsker, og har man dannet sig et grundigt overblik de hvad de forskellige mobilselskaber tilbyder, er det meget nemmere at vælge mellem dem.

Mobilselskaber i Danmark

Der findes som nævnt mange forskellige mobilselskaber i Danmark, som alle hver især tilbyder mange forskellige fordele. De danske mobilselskaber ligner på mange punkter meget hinanden, og tilbyder alle fordele på hver deres måde.

De adskiller sig dog alligevel fra hinanden på andre punkter. Eksempelvis kan der være forskel på netværket som selskabet benytter sig af, der kan være forskel på priser, også kan der være forskel på, hvilke kunder mobilselskaberne ligger mest vægt på.

Eksempelvis er der i nogle selskaber som har større fokus på familier, der sammen køber abonnementer til husstanden.

Der er selskaber som tilbyder gode fordele til danskere, der rejser meget i udlandet, og derfor har behov for en anden type dækning, og der er selskaber, som sætter en stor dyd i at tilbyde deres kunder gode aftaler i forhold til streaming af musik, film, serier, e- og lydbøger, som en del af deres abonnementer.

Dermed har mobilselskaberne i Danmark alle nogle forskellige fordele afhængigt af, hvem man er, og hvilke ønsker man har. 

Billigste mobilselskaber

Et af de punkter som mange danskere gerne ser opfyldt er, at deres mobilselskab er billigt. Heldigvis findes der rigtig mange billige mobilselskaber i Danmark, hvor det er muligt at få abonnementer til billige priser.

Det er nemlig mobilselskabernes abonnementer der afgør, hvor billigt deres mobilselskab er. Dermed er det også meget svært at afgøre hvilke mobilselskaber, der er de billigste mobilselskaber i Danmark.

Dette skyldes, at mobilselskaberne ofte ændre deres priser på deres mobilabonnementer, eller kommer op med nye smarte tilbud hvilket ændre på, hvilket mobilselskab der er det billigste i Danmark.

Derfor er det en god idé at undersøge og sammenligne, hvilke tilbud de forskellige mobilselskaber kan tilbyde inden man træffer en beslutning, hvis man er på udkig efter det billigste mobilselskab i Danmark.

Som nævnt kan priserne nemt ændre sig, og derfor er det også en god idé at være opmærksom på priserne, selvom man har valgt et mobilselskab.

Det er nemlig altid muligt at skifte mobilselskab, hvis man finder et tilbud, som er endnu bedre, som man godt kunne tænke sig at benytte sig af.

Hold derfor altid øjnene og ørene åbne, hvis du gerne vil være med på de billige selskaber fra start, når der lanceres et nyt tilbud.

Du kan altid finde lavpris mobilselskaber hos os, ved at besøge vores side med de billigste mobilabonnementer her.

Liste over billigste mobilselskaber i Danmark 2022 - Mobilselskaber sammenligning

Mobilselskaber Abonnement Priser
Lebara (Fri Data + Fri Tale) 179 kr./md.
Oister (Fri Data + Fri Tale) 179 kr./md.
DukaTALE (Fri Data + Fri Tale) 179 kr./md.
Eesy (Fri Data + Fri Tale) 199 kr./md.
Call Me (Fri Data + Fri Tale) 189 kr./md.
CBB Mobil (Fri Data + Fri Tale) 199 kr./md.
YouSee (Fri Data + Fri Tale) 299 kr./md.
Telmore (Fri Data + Fri Tale) 299 kr./md.

Sidst opdateret: 11/3/22

Bedste mobilselskab

Spørgsmålet om hvilket mobilselskab der er det bedste i Danmark, kan opdeles i forskellige kategorier. For det første er der spørgsmålet om, hvilket netværk som mobilselskabet understøttes og dækkes af.

Der kan være forskel i den dækning, der er fra de forskellige netværk, og derfor kan dette være med til at afgøre, hvilket selskab man synes er det bedste mobilselskab.

I den forbindelse kan man gå efter kriteriet om at finde det mobilselskab med bedst dækning. Derudover kan mobilselskaber tests være med til at sige noget om, hvordan et mobilselskab har klaret sig i test. Dog er det vigtigt at huske, at det er meget individuelt, hvilket selskab man finder som værende det bedste.

Det afhænger i høj grad af egne personlige præferencer, behov eller ønsker, og derfor er det ikke nemt at skære de bedste selskaber over en kam.

Dermed er det en god idé at lede efter de mobilselskaber, som kan tilbyde det, som du gerne vil have med til den pris, som du gerne vil betale. På den måde kan man finde det bedste mobilselskab for en selv. 

Liste over mobilselskaber

De mange mobilselskaber i Danmark vil herunder blive listet. Det er ud fra disse, at man kan undersøge, hvilke der passer til ens egne behov, og til de ønsker, som man gerne vil have opfyldt af sit mobilabonnement.

Mobilselskaberne i Danmark er:

 • 3 Mobil 
 • OISTER
 • Velkommen Mobil
 • Viptel
 • Unotel
 • Stofa
 • Nettalk
 • Happiimobil
 • Altibox
 • Yousee
 • Fullrate
 • Telmore
 • Lebara
 • Greenspeak
 • Evercall
 • Telenor
 • OK Mobil
 • Mit Tele
 • WAOO Mobil
 • Greentel 
 • Bolig:net
 • Telia
 • Dukatale
 • CBB Mobil
 • Call Me
 • Alka Mobil
 • Eesy

Alle disse forskellige mobilselskaber tilbyder forskellige abonnementer og muligheder til deres kunder. Derfor er der mange forskellige tilbud at vælge imellem, og det er derfor også en god idé at undersøge, hvilke der har lige præcis det tilbud, som man går og leder efter.

Er man allerede kunde ved et af selskaberne, kan man som nævnt stadig undersøge, om der er et selskaber, der på nuværende tilbud passer bedre til ens nuværende situation, eller til de behov man har i dag, fremfor da man købte et abonnement på et tidligere tidspunkt.

Mobilselskaber netværk

Der findes fire forskellige netværk i Danmark som de forskellige selskaber benytter sig af. Det er TDC netværk, Telia netværk, Telenor netværk og 3 netværk. Disse netværk dækker bedre og dårligere i forskellige dele af landet, og derfor kan dette være en af de ting, der kan være gode at have for øje, når man skal vælge mobilselskab.

Det man kan gøre er at undersøge, hvilket netværk som det selskab, som man gerne vil have, benytter sig af. Ved at gøre dette, kan man derfor undersøge, om dette netværk tilbyder god dækning i det område, som man bor eller arbejder i. På denne måde kan man sikre sig, at man vælger et selskab, hvor den dækning man vil modtage, er god.