Mobilt bredbånd fri data

Vi har ikke kunne finde udbydere med fri data, men nedenfor ses en liste med dem med mest dataSøgekriterier

Maks pris:
Min. data
Netværk
Bonus
Udbyder

Data

1000 GB

Router

Tilkøbes
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

229 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Data

1000 GB

Router

Tilkøbes
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick 3 Netværk

209 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Data

1000 GB

Router

Inkluderet
Double Tick Oprettelse 99 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk

259 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Se flere
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Et mobilt bredbånd er det internet, som du frit kan tage med dig, hvor end du går. Bredbåndet får du nemlig gennem enten en USB-nøgle, en almindelig router eller bare gennem et sim kort. Det mobile bredbånd fungerer derfor helt ligesom almindeligt 3G, 4G eller 5G, som du kender det fra din telefon. Forskellen er selvfølgelig at du udelukkende kan bruge internettet og altså ikke foretage opkald osv.

Et mobilt bredbånd er derfor en utroligt fleksibel bredbåndsløsning og med mobilt bredbånd fri forbrug, får den måske mest fleksible af dem alle. For med mobil bredbånd fri forbrug kan du som forbruger bruge præcist lige så meget data som du har brug for.

Mobil bredbånd fri forbrug

Det mobile bredbånd kan tilsluttes din enhed og bruges lige så meget du ønsker, uden at det koster dig noget ekstra. Med ubegrænset mobilt bredbånd får du nok markedets mest fleksible og frie abonnement indenfor mobilt bredbånd. Kort sagt kan du med frit forbrug på dit mobil bredbånd abonnement bruge ligeså meget internet du vil, hvornår du vil, og hvor du vil.

Er du alligevel i tvivl om, hvad du skal vælge, kan det være en rigtig god idé at starte med at se på vores abonnement oversigt her på Mobilabo.dk. Her får du nemlig alle de mest nødvendige oplysninger om de forskellige udbyder, deres priser og oprettelsesgebyrer. Dermed er det nemt for dig at samle dine bedste muligheder og træffe den endelige, helt rigtige beslutning.

Mobilt bredbånd med fri data

Ubegrænset mobilt bredbånd

Med ubegrænset mobilt bredbånd får du fuldstændighed frihed til selv at bestemme, hvor meget eller hvor lidt, du benytter dig af dit bredbånd. Forbruget kan ændre sig fra måned til måned, uden du nogensinde skal betale ekstra. Med mobilt bredbånd ubegrænset forbrug får du altså en utroligt fleksibel og stadigvæk billig bredbåndsløsning.

Det ubegrænsede mobile bredbånd er til dig, der ikke altid helt ved, hvor meget eller hvor lidt du bruger internettet. Måske varierer det også, hvor meget du bruger. Med det ubegrænsede mobile bredbånd behøver du aldrig spekulere over, hvor meget du bruger internettet. Du kan bare være sikker på, at du altid har, hvad du skal bruge. Det er derfor en utroligt bekymringsfri og nem løsning for rigtig mange forbrugere.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan det også altid være en god idé at orientere dig i de forskellige typer for priser og abonnementer på ubegrænset mobilt bredbånd. Du finder en god og overskuelig oversigt over netop dette her på mobilabo.dk. Så er du aldrig i tvivl om, hvorvidt du får truffet det helt rigtige valg af abonnement til dit mobile bredbånd. Du vil hurtigt kunne se, at et mobilt bredbånd med ubegrænset forbrug er lidt dyrere end de andre abonnementer.

Det handler selvfølgelig om, at udbyderen stiller og indkøber data efter, at du kan forbruge helt frit. Det er altså denne fleksibilitet og sikkerhed man i bund og grund betaler ekstra for. Nogle vil måske se det som en ulempe at prisen er højere her, mens andre overhovedet ikke vil tvivle på, at det til hver en tid er pengene værd.

Hvor meget data har jeg brug for?

Det varierer rigtig meget fra dansker til dansker, hvor meget data man har brug for i sit abonnement. Du skal derfor altid gøre det klart, hvad du skal bruge dit mobile bredbånd til. Hvor meget data man skal bruge kan eksempelvis afhænge af, om det skal fungere som hverdags brug eller er det kun til sommerhuset eller kolonihaven. Du kan mange steder få lov til at få en opgørelse over, hvor meget du i gennemsnit har brugt det seneste år.

På denne måde ville du kunne få et indtryk af, hvor meget data du har brug for. Men overordnet set viser alle statistikkerne at danskere i dag bruger utroligt meget data. Og det er jo ikke så underligt, for vi bruger faktisk data til stort set alting. Det er ligegyldigt om du skal høre musik, se en film, opdatere dig på nyhederne eller måske bare bestille tid til lægen.

Derfor vælger rigtig mange også en mobilt bredbånd ubegrænset data løsning, for aldrig at løbe tør for data. Det er jo bare utroligt ærgerligt, hvis man pludselig ikke kan få lov at se de sidste tre afsnit af ens yndlingsserie, fordi man ikke har beregnet sit data forbrug helt rigtigt fra start.

Hvad kan man få for en gigabyte?

En gigabyte er en million bytes, og det lyder selvfølgelig af meget. Og du kan i princippet også få meget for en gigabyte, eksempelvis vil man typisk kunne læse et-tusinde e-bøger for en gigabyte. Du kan hente i omegnen af hundrede tusinde almindelige e-mails for en gigabyte, eller op mod ti tusinde mails med vedhæftede dokumenter.
Du kan tjekke vejret op mod ti tusinder af gange for en gigabyte, høre netradio i omkring 17 timer. Men til gengæld kan du ikke streame særligt mange film eller bruge sociale medier i særligt mange timer for en gigabyte.
En gigabyte svarer cirka til to en halv timers streaming, hvilket jo kun er en god film, eller under tre afsnit af din yndlingsserie. Det er nok også derfor at langt de fleste danskere bruger meget, meget mere end en gigabyte data om måneden.
Præcist hvor mange gigabyte handler dog meget om, hvad man benytter sit bredbånd til. Det er derfor også altid noget, du skal tage med i overvejelserne, når du køber dit nye bredbånds abonnement. Hvis du ikke før har haft et abonnement på dit dataforbrug, kan du selvfølgelig starte med at prøve dig lidt frem, for at finde det rigtige niveau til netop dig.

Hvis ikke du har mobilt bredbånd med ubegrænset data

Et mobilt bredbånd uden ubegrænset data forbrug er kort sagt et abonnement, hvor du kun betaler for at have adgang til en afgrænset mængde data, hver måned. Du kan derfor ikke frit bruge data på dine enheder, men bliver nødt til at holde dig indenfor den mængde, du har tilkøbt i dit abonnement.

Hvis du vælger et abonnement der ikke har ubegrænset mobilt bredbånd og mobilt bredbånd fri data, betaler du altså i stedet for at have adgang til en afgrænset mængde data pr. måned.

Dermed kan du altså ikke bare forbruge så meget du vil, men bliver nødt til at opgøre dit dataforbrug. Det kan fungere for nogle, hvis man har helt klare rammer omkring, hvad man bruger sit internet til, og hvor meget data man har brug for.

Helt overordnet kan man sige at mange abonnementer tilbyder mellem 5 - 50 GB data i deres abonnement løsninger. Så der er et stort spektrum at vælge mellem, hvis man ikke skal have frit forbrug.

Med en begrænset mængde data i dit abonnement skal du være opmærksom på, hvornår du opbruger du din data. Opbruger du din data indenfor perioden, kan du dog som regel tilkøbe ekstra data - men det koster som regel også mere end det data du får med i abonnementsprisen.

mobilt bredbånd fri data

Hvilke udbydere tilbyder mobil bredbånd med fri forbrug?

Langt de fleste udbydere vil kunne tilbyde ubegrænset data mobilt bredbånd og mobilt bredbånd ubegrænset forbrug. Du kan få fri forbrug hos Oister, CBB Mobil, Lebara, Eesy, Duka, Alka mobil, Greentel, 3 mobil, Telmore, Hallo, YouSee- Ja som sagt, overordnet set alle de danske udbydere.
Forhandlerne indpasser sig nemlig som oftest efter, hvordan efterspørgslen er hos de danske kunder. Og her viser alle statistikker at danskerne i langt højere grad end nogensinde før, ønsker mobil bredbånd med fri forbrug. Sandsynligvis fordi, det er en utroligt fleksibel og problemfri løsning. Har du i forvejen et data selskab du er glad for, kan du altid ringe og forhøre dig, om du kan skifte til et fri data mobil bredbånd.
Du kan også orientere dig her på siden, mobilabo.dk, og få det fulde overblik over de forskellige løsninger. Det kan dog være værd at se på de firmaer, der særligt specialiserer deres abonnementer til mobile bredbåndsløsninger. Så kan du sikre dig en god pris og stærkt internet, hvor end du er. Udbyderne har dog en rigtig sund konkurrence mellem sig, der vil gøre at priserne generelt set bliver holdt nede, og at de fleste udbydere også vil kunne tilbyde dig mobil bredbånd med fri forbrug.

Liste over udbydere af mobilt bredbånd med fri data

Udbydere Mobilt bredbånd med fri data Priser
Oister 1000 GB Fri Data, 3 netværk, Router inkluderet 209 kr./md.
Oister 2000 GB Fri Data, 3 netværk Router tilkøbes 229 kr./md.
CBB Mobil 1000 GB Fri Data, Telenor netværk, Router tilkøbes 229 kr./md.
Telmore 1000 GB Fri Data, TDC netværk, Router inkluderet 259 kr./md.
Call me 1000 GB Fri Data, Telia netværk, Router tilkøbes 299 kr./md.

Er mobilt bredbånd med fri data den bedste bredbåndsløsning?

For dem som bruger meget data og af den grund ønsker et mobilt bredbånd med ubegrænset data, vil et mobilt bredbånd med fri data muligvis være det bedste mobile bredbånd for dem.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er mobilt bredbånd med fri data?

Fri data mobilt bredbånd betyder at du frit kan bruge al den data du vil i dit abonnement. Den fri data pris er altså inkluderet i dit abonnement fra starten, og du vil aldrig skulle betale ekstra, hvis du i nogle måneder bruger rigtig meget data. For rigtig mange danskere er dette den mest fleksible løsning i hverdagen.

Hvor meget data vil jeg komme til at bruge med mobil bredbånd?

Det er meget individuelt, hvor meget data man bruger, når man har en mobilt bredbånds løsning med  trådløst internet ubegrænset forbrug. Ofte vil det også variere meget fra måned til måned. Næsten ingen danskere forbruger præcist lige meget data hver måned. Men helt overordnet kan man se, at danskere i dag forbruger mere og mere data i deres dagligdag - og det vil man naturligvis også gøre på sit mobile bredbånd.

Hvordan skifter jeg abonnement til mobilt bredbånd fri forbrug?

Når du skal skifte abonnement skal du som regel ikke selv gøre andet, end at give dine oplysninger til din kommende udbyder. Langt de fleste firmaer vil nemlig gøre alt for hjælpe dig gennem processen og gøre den så nem som mulig.

Morten Jørgensen

Skrevet af

Morten Jørgensen
CTO Adlab

Morten er en af ejerne bag Mobilabo.dk og har siden dets opstart beskæftiget sig med at undersøge markedet for mobilabonnementer, så du ikke behøver. Han har selv et mobilabonnement fra DUKA, fordi han ønsker et billigt mobilabonnement.

;