Mobilabonnementer med fri data

Vælg det bedste abonnement til dig med fri dataSøgekriterier

Taletid
Data
Netværk
Bonus
Udbyder
49 kr. i 2 mdr.

Tale

Fri

Data DK

Fri

Data EU

30 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk
Double Tick 5G ready

199 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Første måned gratis

Tale

Fri

Data DK

20 GB

Data EU

25 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Binding 6 mdr.
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

149 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Halv pris de første 3 mdr.

Tale

Fri

Data DK

Fri

Data EU

25 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

199 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Første måned gratis + Velkomstgave

Tale

Fri

Data DK

Fri

Data EU

16 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

179 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Værdi streaming: 549 kr.

Tale

Fri

Data DK

Fri

Data EU

61 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

449 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Værdi streaming: 727 kr.

Tale

Fri

Data DK

Fri

Data EU

61 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

499 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Mobilabonnement fri data

Når du skal finde et nyt mobilabonnement med fri data, er der mange forskellige faktorer, der skal tages med i overvejelserne. Forskellen på mobilabonnement fri data mulighederne kan variere en del. Det kan eksempelvis være du går med overvejelserne om, hvorvidt du skal have fri tale, streamingtjenester eller noget helt tredje med i dit mobilabonnement.

Der findes mange forskellige løsninger og kombinationer når det gælder mobilabonnementer, så du bør derfor forholdsvist nemt kunne finde et mobilabonnement, der passer til dit behov.

I dag er vi på vores mobiltelefoner mere nogensinde før. Derfor er det blevet endnu mere aktuelt at have et mobilabonnement med fri data, så man frit kan surfe rundt på mobilen.

Hvis du har et godt dataabonnement, behøver du ikke længere tænke over, hvad du bruger din mobiltelefon til. Hvis du får et mobil abonnement fri data, har du mulighed for både at se film, surfe på internettet og meget mere direkte fra din mobiltelefon. Med det rette fri data abonnement, vil du sandsynligvis opleve en større frihed.

Liste over mobilabonnementer med fri data

Leder du efter et mobilabonnement med fri data skal du kigge i listen nedenfor, hvor vi har samlet nogle af de bedste af slagsen. Nogle er gode til hverdagen, mens andre er særlig gode til dig der rejser meget eller ønsker en masse udnerholdning.

I øjeblikket udbyder Oister et at de bedste abonnementer med fri data, hvor du får fri tale, fri data og 20 GB EU data for 179 kr./md. Oister er generelt skarpe på prisen, mens Telmore er perfekt for dig der elsker at streame. 

Udbydere Mobilabonnement med fri data Pris
Oister Fri tale + Fri data + 20 GB EU  179 kr./md.
Lebara  Fri tale + Fri data + 16 GB EU  179 kr./md.
CallMe  Fri tale + Fri data + 18 GB i EU 199 kr./md.
CBB Fri tale + Fri data + 18 GB data EU 199 kr./md.
eesy  Fri tale + Fri data + 25 GB EU  199 kr./md.
Telmore  Fri tale + Fri GB + 54 GB EU + Disney+ + Netflix + Viaplay + TV2 Play + HBO max + Paramount 449 kr./md.
Telmore  Fri tale + Fri data + 54 GB EU + Disney+ + Netflix + Viaplay + HBO Max + TV2 Play + Telmore Musik + Chapter + Paramount

499 kr./md.

Sidst opdateret: 26/08/22

Fri data - Fair use grænse

Når du køber et mobilabonnement med fri data, får du som regel ikke 100% fri data. Der er nemlig en såkaldt “fair use” grænse, som er et maksimalt antal GB man kan bruge i løbet af måneden.

Fair use grænsen ligger typisk på omkring 1.000 GB om måneden og er altså ikke noget du kommer i nærheden af at ramme, hvis du streamer film og serier i moderate mængder, samt bruger din mobil til alt fra musik til at scrolle de sociale medier igennem.

Det er langt de færreste der bruger over 100 GB data om måneden, så fair-use-grænsen på de 1.000 GB data burde være tilstrækkeligt.

Fri data abonnement

Der kan være fordele og ulemper ved at have et fri data abonnement.

En af de helt store fordele ved at have et mobilabonnement med fri mobil data er, at du kan bruge din mobil til hvad som helst når du er på farten.

En ulempe ved at have et sådan abonnement er ofte, at det er en smule dyre end almindelige mobilabonnementer, så hvis du fortrækker billig mobildata, kan det være du skal kigge efter et abonnement med en begrænset mængde mobil data, men en fri data abonnement løsning kan være at foretrække, hvis du f.eks. ikke har Wi-Fi eller på anden vis internet, som du kan logge på.

Tjek eventuelt tabellen på Mobilabo.dk, og sammenlign de forskellige teleselskabers fri data mobilabonnementer, på den måde vil du have mulighed for at finde et mobilabonnement med fri data som passer til dig.

Mobilabonnement med fri data

Mobilabonnement med data i udlandet

De fleste kender til at stå i udlandet og skal bruge telefonen. Men det er ikke altid man lige tænker over, at der nødvendigvis ikke er samme mobil data dækning i udlandet som derhjemme.
Når du er ude at rejse, kan det enten være du skal bruge mobildata til at finde vej, søge på noget eller ringe hjem. Uanset hvad du skal bruge din mobiltelefon til i udlandet, er det altid en godt at have adgang til mobildata på mobilen.
Hvis du gerne vil have billig mobildata i udlandet, fri tale, fri data eller noget helt fjerde, kan det ofte være en god idé at undersøge de forskellige mobilabonnementer grundigt, så du sikre dig selv, at du får det abonnement fri data du har behov for. På den måde har du også mulighed for at få mobilabonnement med ubegrænset data i udlandet.
Måske du vil kunne lide dette abonnement med fri data i EU og world lande:

DukaTALE World - Fri tale + 80 GB data + 21 GB data i EU & world lande | 189 kr. 

Se abonnementer fra DukaTALE her

Mobil data EU 

Hvis du rejser meget til udlandet, vil du ofte opleve at mobilabonnementer tilbyder en begrænset mængde mobil data i EU. Sådan behøver det ikke nødvendigvis at være, da du også har mulighed for at få et mobilabonnement med ubegrænset data i EU. På den måde kan du frit surfe rundt på mobilen når du er i udlandet, hvilket er en fordel, hvis du rejser meget.

Få et overblik over "fri data abonnementer"

For at få overblik over fri data abonnementer kan du benytte dig af MobilAbo.

Hos MobilAbo har vi samlet en lang række mobilabonnementer med fri data på mobilen i vores tabel, så det er nemt for dig at finde det bedste mobilabonnement med fri data til dig.

Data er efterhånden en vigtig del af mange danskeres mobilabonnement. Flere af mobilselskaberne tilbyder derfor fri data abonnementer, men prisen kan variere. 

Derfor er det en god idé at du undersøger og sammenligner de forskellige muligheder inden, at du blot benytter dig af det første tilbud du ser.  

Langt de fleste udbydere af mobilabonnementer tilbyder enten fri data eller en bestemt mængde data, men denne mængde er efterhånden så stor, at du kan få et billigt mobilabonnement, hvor du har rigeligt med data inkluderet uanset dit forbrug og behov.

Der burde være noget i enhver prisklasse, og som passer til dine behov og ønsker for et mobilabonnement. Det handler om at finde det bedste mobilabonnement for dig, uanset om det inkluderer fri data eller lidt data.

mobilabonnement fri data

Mobil abonnement med fri data

Mobilabonnementer med fri dataHvis du skulle være så uheldig at stå midt på måneden og ikke har mulighed for at se film eller opdatere sociale medier, kan du ved langt de fleste udbydere tilkøbe ekstra data den pågældende måned. Det kan dog blive dyrt hvis det er en service du benytter dig af ofte, sammenlignet med at have et mobilabonnement med fri data inkluderet.

Hvis du bruger mobilen meget, vil du ofte opleve, at data kan være svært at undvære. Hvis du er i den situation så bør du overveje hvor meget data du har brug for, og om du hellere vil have lidt for meget end for lidt data.

Hvis du rejser meget og har brug for data i udlandet, kan det også være med i dine overvejelser, når du vælger et abonnement.

Selskabet 3 har et abonnement, hvor man får 3likehome, hvilket betyder at du kan ringe, skrive sms’er og bruge fri data i udlandet, som indeholder en række lande i Europa og resten af verden.

Dette abonnement kan du vælge med forskellige vilkår og mængder af data, så det tilpasses dit behov. Hvis du er interesseret i et telefonabonnement med fri data, meget data eller bare en lille smule data så kan du læse mere om de forskellige udbydere og abonnementer hos MobilAbo.

Overblik over mobilabonnementer med mest data

I en digitaliseret verden, hvor alt næsten foregår online, kender de fleste også til det med at skulle være online på vores telefoner. Men for at kunne være online på vores mobiltelefoner, har vi brug for data.

Nogle mennesker har brug for mere data end andre, men oftest vil folk gå efter det abonnement, hvor de kan få mest data med for pengene.

Det kan være svært at holde styr på hvilket abonnement du får mest data for pengene. Derfor kan det ofte være en fordel at kigge på forskellige mobilabonnementer for at finde det mobilabonnement med mest data for pengene

Sammenlign mobilabonnementer med mest data

Når du skal finde det mobilabonnement med mest data, er der flere forskellige måder at gøre det på.

Der findes rigtig mange forskellige typer af abonnementer med data, og derfor handler det om at finde det helt rigtige til dig.

Hvis du gerne vil have det bedste resultat, kan det ofte være en fordel at sammenligne de forskellige abonnementer inden du vælger.

Du kan eksempelvis bruge sammenligningstjenester såsom Mobilabo.dk til at danne et overblik over de forskellige muligheder for mobilabonnementer med mest data. 

Billigste mobilabonnement med fri data

Når du skal sammenligne forskellige tilbud på mobilabonnementer med meget data, eller mobilabonnementer med fri data, kan det være en fordel at anvende en sammenligningstjeneste til at sammenligne de forskellige mobilabonnementer.

Her vil du ofte have mulighed for at udfylde søgekriterier med den information du gerne vil have frem. Det hjælper blandt andet med at finde det billigste mobilabonnement med fri data.

Med en sammenligningstjeneste slipper du for at bruge unødvendig tid på at gennemgå tilbud på mobilabonnementer, der ikke lever op til dine behov.

Liste over udbydere af billige mobilabonnementer med fri data

Udbydere Mobilabonnement med fri data Pris
Oister Fri tale + Fri data + 20 GB EU  179 kr./md.
Lebara  Fri tale + Fri data + 16 GB EU  179 kr./md.
CallMe  Fri tale + Fri data + 18 GB i EU 199 kr./md.
CBB Fri tale + Fri data + 18 GB data EU 199 kr./md.
eesy  Fri tale + Fri data + 25 GB EU  199 kr./md.
Telmore  Fri tale + Fri GB + 54 GB EU + Disney+ + Netflix + Viaplay + TV2 Play + HBO max + Paramount 449 kr./md.
Telmore  Fri tale + Fri data + 54 GB EU + Disney+ + Netflix + Viaplay + HBO Max + TV2 Play + Telmore Musik + Chapter + Paramount

499 kr./md.

Sidst opdateret: 26/08/22

Fordele og ulemper ved mobil abonnement fri data

Der kan både være fordele og ulemper ved at have meget data på mobilen. En af de helt store fordele ved at have meget data er, at du ikke skal tænke over hvad du bruger din mobil til.

Hvis du har meget data, kan du bruge mobilen til stort set alt - Du kan se film, downloade filer eller surfe rundt på internettet.

Der kan altså være en kæmpe fordel i altid, at have mulighed for at være online og frit tilgængelig for folk.

En af ulemperne ved at have meget data er dog, at man kan komme til at bruge rigtig meget tid på telefonen, da man har mulighed for at lave alt på den.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor have et mobilabonnement med fri data?

En af de primære årsager til at have et mobilabonnement med fri data, er at man stort set aldrig vil løbe tør for data, da man næsten har ubegrænset data. De fleste teleselskaber har sat et maksimumsforbrug på "1000 GB" pr. måned, hvilket er langt mere end rigeligt for de fleste. 

Hvad koster et mobilabonnement med fri data

Et mobilabonnement med fri data koster typisk mellem 80 - 500 kr. alt efter, hvilket et der er tale om og hvor mange ekstra ydelser man vil have med i dit abonnement.

Morten Jørgensen

Skrevet af

Morten Jørgensen
CTO Adlab

Morten er en af ejerne bag Mobilabo.dk og har siden dets opstart beskæftiget sig med at undersøge markedet for mobilabonnementer, så du ikke behøver. Han har selv et mobilabonnement fra DUKA, fordi han ønsker et billigt mobilabonnement.

;