Mobilabonnementer med fri data

Vælg det bedste abonnement til dig med fri dataSøgekriterier

Taletid
Data
Netværk
Bonus
Sådan tjener MobilAbo penge

Find andre mobilabonnementer 

I dag er data og internet en rigtig stor del af langt de fleste danskeres liv. Vi bruger mere tid på vores mobiltelefoner end nogensinde før, og den tid bliver i høj grad brugt på internettet og apps, som kræver internet. Hos MobilAbo har vi én udbyder med et mobilabonnement, som indeholder fri data. Data er en vigtig faktor for de fleste, når vi vælger et mobilabonnement.

Få et overblik

Hos MobilAbo har vi YouSee, som har et mobilabonnement med fri data på mobilen, og ellers tilbyder vores øvrige udbydere ikke fri data. Du kan derfor kun finde ét mobilabonnementer med fri data her. Til gengæld kan du finde en lang række andre udbydere, hvor du kan få hel masse data inkluderet. Langt de fleste udbydere af mobilabonnementer tilbyder en bestemt mængde data, men denne mængde er efterhånden så stor, at du kan få et billigt mobilabonnement, hvor du har rigeligt med data inkluderet uanset dit forbrug og behov. Udover at YouSee tilbyder et abonnement med fri data, har vi en lang række andre gode abonnementer fra forskellige udbydere med en god mængde data. Du kan for eksempel for et godt abonnement med fri tale, sms og mms og 50 gb md data fra Oister til 109 kroner om måneden.

Du kan også få dit abonnement hos Velkommen med 20 timers tale, 20 gb md data og fri sms og mms til blot 98 kroner om måneden. Der er noget i enhver prisklasse, og som passer til netop dine ønsker og behov for et mobilabonnement. Det handler om at finde det bedste mobilabonnement for dig, uanset om det inkluderer fri data eller lidt data.

Hos MobilAbo kan du altid følge med i, hvilket mobilabonnement der er det bedste den enkelte måned. I April 2019 var det for eksempel et abonnement fra CBB Mobil til 119 kroner om måneden, og i Marts 2019 var det et andet, som var det bedste til prisen.

close-up-photo-of-mobile-phone-1786433.jpg

 

Find det rette abonnement med data

Hos MobilAbo har du altid mulighed for at få sammenlignet priser på mobilabonnementer. Ved at skrue på hvilke kriterier, der er vigtige for dig, kan du nemt og hurtigt finde det rette abonnement til dig. Hvis fri data eller meget data er det vigtigste for dig, kan du sortere i abonnementerne, således at du kun får vist dem med meget data. Et abonnement med fri data, som det YouSee tilbyder, eller med meget data, som en række andre udbydere tilbyder, er for dig, som elsker at surfe på nettet på din telefon. Det er for dig, som bruger mange eller meget tid på apps og sociale medier.

Hvis du bruger meget tid på farten eller i bus og tog til og fra arbejde, kan det være, du ofte ser film, hører musik eller podcasts. Film og streamingtjenester er en datasluger, og hvis du gerne vil se film på din mobiltelefon, kan du have stor glæde og gavn af, at dit abonnement har fri data eller en stor mængde data. Så står du ikke d. 15 i måneden og ikke kan se film eller opdatere sociale medier.
Hvis du skulle være så uheldig at det skete, kan du ved langt de fleste udbydere tilkøbe ekstra data den pågældende måned. Det er bare dyrere, hvis det er en service, du benytter dig af ofte, end blot at have et abonnement med for eksempel 5 gb data mere inkluderet. Hvis du bruger mobilen meget, vil du opleve, at data kan være svært at undvære.

Hvis du er i den situation så overvej nøje, hvor meget data du har brug for, og overvej om du hellere vil have lidt for meget end for lidt data. Hvis du rejser meget og har brug for data i udlandet, kan det også være med i dine overvejelser, når du vælger et abonnement. Selskabet 3 har et abonnement, hvor du får 3likehome, hvilket betyder, at du kan ringe, skriver sms’er og bruge fri data i udlandet, som indeholder en række lande i Europa og resten af verden.

Dette abonnement kan du vælge med forskellige vilkår og mængder af data, så det tilpasses dit behov. Hvis du er interesseret i et mobilabonnement med fri data, meget data eller bare en lille smule data så læs mere om de forskellige udbydere og abonnementer her på MobilAbo.