Mobilabonnementer med fri data

Vælg det bedste abonnement til dig med fri data

/mobilabonnementer-fri-data

Søgekriterier

Taletid
Data
Netværk
Bonus
Sådan tjener MobilAbo penge

Mobilabonnement med fri data

Når du skal finde et nyt mobilabonnement, er der mange forskellige ting der skal tages med i overvejelserne. Det kan eksempelvis være du går med overvejelserne om, hvorvidt du skal have fri tale fri data eller noget helt tredje. Der findes mange forskellige løsninger og kombinationer, så du kan få et mobilabonnement, der passer til dig. I dag er vi mere og mere på vores telefoner, og bruger dem til mere og mere. Derfor er det blevet endnu mere aktuelt at tale om mobilabonnement med fri data, så du frit kan surfe rundt på mobilen. Når du har et godt dataabonnement, skal du ikke længere tænke over, hvad du bruger din mobiltelefon til. Når du får et mobil abonnement fri data, har du mulighed både at se film, surfe på nettet og meget mere direkte fra din mobiltelefon. Med det rette fri data abonnement, vil du opleve en større frihed.

Ubegrænset data

Der kan være både fordele og ulemper ved at have et mobilabonnement fri data. En af de helt store fordele ved at have et mobilabonnement med fri mobil data er, at du kan bruge din mobil til hvadsomhelst når du er på farten. En ulempe er at et sådan abonnement ofte er en smule dyre end almindelige mobilabonnementer, så hvis du gerne vil have billig mobil data, kan det være du skal kigge efter abonnement med en begrænset mængde mobil data.

Mobilabonnement med data i udlandet

Vi kender allesammen til det med at stå i udlandet og skal bruge vores telefon. Men det er ikke altid vi lige tænker over, at vi ikke nødvendigvis har samme mobil data dækning i udlandet som derhjemme. Når vi er ude at rejse, kan det enten være vi skal finde vej og derfor bruge mobil data. Men det kan også bare være vi skal søge på noget eller ringe hjem. Uanset hvad du skal bruge din mobiltelefon til i udlandet, er det altid en god at have adgang til mobil data på telefonen. Hvis du gerne vil have billig mobildata i udlandet, fri tale fri data eller noget helt fjerde, kan det være en god ide at undersøge de forskellige mobilabonnementer grundigt, så du får det abonnement fri data du har behov for. På den måde har du også mulighed for at få mobilabonnement ubegrænset data i udlandet.

Mobil data EU 

Når vi rejser til udlandet, vil vi ofte opleve at vores mobilabonnement tilbyder en begrænset mængde mobil data i EU. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være, da du også har mulighed for at få et mobilabonnement ubegrænset data i EU også. På den måde kan du frit surfe når du er i udlandet, hvilket er en fordel, hvis du rejser meget.

Få et overblik

Hos MobilAbo har vi YouSee, som har et mobilabonnement med fri data på mobilen, og ellers tilbyder vores øvrige udbydere ikke mobil fri data. Du kan derfor kun finde ét mobilabonnementer med fri data her. Til gengæld kan du finde en lang række andre udbydere, hvor du kan få hel masse data inkluderet. Langt de fleste udbydere af mobilabonnementer tilbyder en bestemt mængde data, men denne mængde er efterhånden så stor, at du kan få et billigt mobilabonnement, hvor du har rigeligt med data inkluderet uanset dit forbrug og behov. Udover at YouSee tilbyder et fri data mobil abonnement, har vi en lang række andre gode abonnementer fra forskellige udbydere med en god mængde data. Du kan for eksempel for et godt abonnement med fri tale, sms og mms og 50 gb md data fra Oister til 109 kroner om måneden.

Du kan også få dit abonnement hos Velkommen med 20 timers tale, 20 gb md data og fri sms og mms til blot 98 kroner om måneden. Der er noget i enhver prisklasse, og som passer til netop dine ønsker og behov for et mobilabonnement. Det handler om at finde det bedste mobilabonnement for dig, uanset om det inkluderer fri data eller lidt data.

Hos MobilAbo kan du altid følge med i, hvilket mobilabonnement der er det bedste den enkelte måned. I April 2019 var det for eksempel et abonnement fra CBB Mobil til 119 kroner om måneden, og i Marts 2019 var det et andet, som var det bedste til prisen.

close-up-photo-of-mobile-phone-1786433.jpg

 

Find det rette abonnement med data

Hos MobilAbo har du altid mulighed for at sammenlign mobilabonnementer. Ved at skrue på hvilke kriterier, der er vigtige for dig, kan du nemt og hurtigt finde det rette abonnement til dig. Hvis fri data mobil eller meget data er det vigtigste for dig, kan du sortere i abonnementerne, således at du kun får vist dem med meget data. Et abonnement med fri data, som det YouSee tilbyder, eller med meget data, som en række andre udbydere tilbyder, er for dig, som elsker at surfe på nettet på din telefon. Det er for dig, som bruger mange eller meget tid på apps og sociale medier.

Hvis du bruger meget tid på farten eller i bus og tog til og fra arbejde, kan det være, du ofte ser film, hører musik eller podcasts. Film og streamingtjenester er en datasluger, og hvis du gerne vil se film på din mobiltelefon, kan du have stor glæde og gavn af, at dit telefonabonnement fri data eller en stor mængde data. Så står du ikke d. 15 i måneden og ikke kan se film eller opdatere sociale medier.
Hvis du skulle være så uheldig at det skete, kan du ved langt de fleste udbydere tilkøbe ekstra data den pågældende måned. Det er bare dyrere, hvis det er en service, du benytter dig af ofte, end blot at have et abonnement med for eksempel 5 gb data mere inkluderet. Hvis du bruger mobilen meget, vil du opleve, at data kan være svært at undvære.

Hvis du er i den situation så overvej nøje, hvor meget data du har brug for, og overvej om du hellere vil have lidt for meget end for lidt data. Hvis du rejser meget og har brug for data i udlandet, kan det også være med i dine overvejelser, når du vælger et abonnement. Selskabet 3 har et abonnement, hvor du får 3likehome, hvilket betyder, at du kan ringe, skriver sms’er og bruge fri data i udlandet, som indeholder en række lande i Europa og resten af verden.

Dette abonnement kan du vælge med forskellige vilkår og mængder af data, så det tilpasses dit behov. Hvis du er interesseret i et telefonabonnement med fri data, meget data eller bare en lille smule data så læs mere om de forskellige udbydere og abonnementer her på MobilAbo.