Cookie- og privatlivspolitikHvad er Mobilabo.dk? 

Hos Mobilabo er vores mission, at sikre gennemsigtighed og overblik over markedet, så det bliver nemmere for dig som forbruger, at vælge det bedste mobilabonnement til dine behov. Det kan virke uoverskueligt, at finde ud af hvilket mobilabonnement man skal have. Nogle gange virker det faktisk så uoverskueligt, at man affinder sig med det mobilabonnement, man nu engang har. Det at finde det bedste mobilabonnement, som passer til ens behov, forbrugsvaner og præferencer, kan være en kæmpe opgave. Det kan være svært at gennemskue, hvad du faktisk får for dine penge. Udbuddet af mobilabonnementer, er den dag idag enormt og vi forstår godt at det kan være svært for dig som forbruger, at navigere i. Netop derfor håndplukker vi et bredt udvalg af produkter og services inden for mobilabonnementer, så du kan vælge det helt rigtige produkt til den helt rigtige pris. 

Vi er til for dig 

Vi bruger vores mobiltelefoner mere og mere, hvilket stiller endnu større krav til det helt rigtige mobilabonnement, for at du kan bruge din mobil og dens funktioner fuldt ud. Ingen skal betale for meget for deres abonnement, og netop derfor undersøger vi markedet grundigt for dig, så vi kan sikre dig den lavest mulige pris, på det abonnement som passer bedst til dine behov og vaner. Vi undersøger markedet løbende, for hele tiden at holde os opdateret på hvad der sker i markedet, således vi kan give dig det ultimative sammenligningsgrundlag. 

Hvordan tjener Mobilabo.dk penge? 

Vores forretningsmodel fungerer således, at Mobilabo.dk får kommision, hvis en bruger bliver kunde ved et nyt mobilselskab, som de har fundet vha. vores sammenligningstjeneste.  Dermed er det mobilselskaberne, som betaler os, for hver kunde vi har hjulpet dem med at anskaffe. Mobilabo er derfor også en gratis ydelse, for dig som forbruger, da det er virksomhederne som betaler os, for den service vi yder. 

Teamet bag Mobilabo.dk

Adlab ejer og driver Mobilabo. Vi er en ung og hastigt voksende online iværksætter-virksomhed med hovedsæde i Aarhus centrum. Adlab råder over mere end 50 forskellige sammenligningssites, i både Danmark og udlandet. Mange af vores sites er blandt de mest besøgte i Danmark.Vi undersøger og sammenligninger konstant vores mange produktområder. Vi vil nemlig kunne tilbyde ét samlet overblik over det væld af muligheder, som eksisterer på de forskellige markeder i dag. Vi arbejder passioneret for at sikre dig de bedste sammenligninger på markedet, og derfor lancerer vi løbende nye tjenester.

Helt konkret ejer Adlab Aps:

Daniel Østergaard

Direktør 

daniel.jpg.jpg

Morten Jørgensen

Konceptudvikler

morten.jpg.jpg

Kontakt

Adlab ApS

Vestergade 48H

8000 Aarhus C

CVR: 38429604

Mail: info@mobilabo.dk

Telefon: +45 50 37 52 87