Hvorfor Mobilabo?

Vi ved godt, at det kan virke uoverskueligt med så mange muligheder på markedet. Nogle gange virker det faktisk så uoverskueligt, at man affinder sig med det mobilabonnement, man nu engang har. Det at finde det bedste mobilabonnement, som passer til ens behov, forbrugsvaner og præferencer, kan være en kæmpe opgave. Det kan være svært at gennemskue, hvad du faktisk får for dine penge. Derfor tror vi på, ved Mobilabo, at tiden er kommet til et bedre, mere transparent og mere overskueligt overblik over det væld af mobilabonnementer, som er på markedet i dag.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor mobilabonnementer. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af mobilabonnementer, så vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis hele markedet.

Mobilabo skaber overblik

Mobilabo giver dig ét samlet overblik over de bedste og billigste mobilabonnementer i Danmark. Vi vil gerne gøre det nemmere, for dig, at træffe den rigtige beslutning, når du er på udkig efter et nyt mobilabonnement. Du kan altid fordybe dig i spændende artikler, guides og gode råd her på siden. Vi synes, du skal kigge nærmere på dem, for de kan hjælpe dig med at få et bedre overblik over dine muligheder og undgå skjulte faldgruber. Hvis du allerede ved, hvad du leder efter, så kan du nemt sammenligne priser her på siden.

Vores site er opbygget således, at du har mulighed for at vælge din ønskede taletid og datamængde. Vi afsøger herefter markedet, og viser dig de abonnementer, som bedst matcher dine specifikke søgekriterier. Herefter kan du, i ro og mag, klikke dig videre og eventuelt udfylde en bestilling hos et givent teleselskab. Vi tjener penge på at formidle abonnementsbestillinger til de forskellige udbydere på markedet, men det påvirker aldrig vores sammenligning. Vi er udelukkende en sammenligningsside, og udbyder derfor ikke selv mobilabonnementer. Vi ønsker blot at gøre markedet mere transparent for dig!

Vores passion er at hjælpe dig

Vi eksisterer for at hjælpe. Vi ved hvor afgørende det rigtige mobilabonnement er. Det rigtige mobilabonnement gør at du kan bruge din mobil fuldt ud - inklusiv alle funktioner som følger med - til den lavest mulige pris. Vores passion er at gøre det nemmere, for dig, at vælge det helt rette mobilabonnement til dine behov. Derfor har vi undersøgt markedet for dig! Så er du sikker på, at du vælger det helt rigtige abonnement, som passer til dine præferencer og forbrugsvaner.

Vi laver hele tiden research, således at vi konstant kan give dig det bedste overblik og den bedste sammenligning. Det kræver et hårdt benarbejde at skabe ét samlet overblik, men vi vil rigtig gerne gøre processen nemmere for dig! Vi bestræber os altid på at give en fair og komplet sammenligning, hvilket blandt andet er derfor, at vores site er gratis, for dig at bruge.

Teamet bag

Admill ejer og driver Mobilabo. Vil er en ung og hastigt voksende online iværksætter-virksomhed. Vi bor i Aarhus centrum, og råder over 10 forskellige sammenligningssites. Mange af vores sites er blandt de mest besøgte i Danmark.

Vi undersøger og sammenligninger konstant vores mange produktområder. Vi vil nemlig kunne tilbyde ét samlet overblik over det væld af muligheder, som eksisterer på de forskellige markeder i dag. Vi arbejder passioneret for at sikre dig de bedste sammenligninger på markedet, og derfor lancerer vi løbende nye tjenester.

Helt konkret ejer Admill Aps:

  • Tjek-laan.dk - giver forbrugerne overblik over lånemarkedet
  • Tjekbredbaand.dk - hjælper dig med at spare penge på dit internet
  • Findmaaltidskasse.dk - Få inspiration til din næste måltidskasse og sammenlign priser
  • Moremoney.dk - Giver dig én samlet oversigt over de billigste forbrugslån
  • Tjekakasse.dk - Få et samlet overblik over priser og betingelser ved de forskellige a-kasser
  • Mobilabo.dk - Find det billigste mobilabonnement
  • Pengepartner.dk - Få overblik over markedets billigste kviklån

MARK ANDERSEN
Direktør

KENNETH ANDERSEN
Partner

CHRISTOFFER HUBERTZ
Partner

Hold kontakten

Admill ApS
Vestergade 48H
8000 Aarhus C Denmark

info@admill.dk
Tlf: +45 69 66 38 00
CVR: 39423367


csr-maerket logo