Mobilabonnementer med Spotify

Overblik over mobilabonnementer hvor Spotify er inkluderet


Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

Med et mobilabonnement med Spotify får du en helt unik musikoplevelse, og med Spotify premium får du mulighed for at skippe reklamer og selv vælge sang blandt plus 60 millioner musiknumre på mobilen.

Med Spotify premium kan du helt selv bestemme, hvad du gerne vil høre, og hvornår du gerne vil høre det. Ydermere har Spotify også et stort og mangfoldigt musik kartotek, som gør det muligt at man kan finde noget lækker musik til hver en smag.

Det er sådan set kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du gerne vil høre på Spotify og du kommer aldrig til at blive træt af at høre den samme musik, da siden dagligt bliver fyldt med nyt spændende musik - både fra de helt store kunstnere, men også fra dygtige upcoming musikere, så du kan få øjnene op for nyt musik.

Du finder desuden også noget i alle stilarter, så hvis du en dag er i humør til noget stille klassisk vil det være at finde, og hvis du en dag har lyst til at høre hård rock, er dette også en mulighed.

Men det er ikke kun musik, som Spotify tilbyder. Faktisk ses der også et stort kartotek af forskellige podcasts både fra ind- og udland. Så hvis du en dag er mere til at lytte til podcasts, kan du også gøre dette på Spotify.

Kombiner dit mobilabonnement med Spotify Premium

De fleste af os er allerede dybt afhængige af Spotify, og det er en streamingtjeneste som mange bruger hver dag. Det samme gør vi med vores mobiler - så hvorfor ikke kombinere disse?

Flere abonnementer gør det nemlig muligt, at kunne lave et samlet abonnement som kan spare dig en del penge.

Dette gør, at du får flere kroner i måneden, som du kan bruge på andre ting. Dette kunne eksempelvis være at spare sammen til en dejlig sommerferie, eller tage med kæresten ud at spise lidt oftere.

Du vil nemlig mærke, at du får et lidt større rådighedsbeløb ved at kombinere Spotify abonnementer med dit mobil abonnement.

Derfor kan det være særligt fordelagtigt at vælge et abonnement, som rummer både det at kunne bruge sin mobil men også at kunne høre musik, blot til billigere penge.

Der er nemlig ingen som gider at betale for meget, når man nemt kan få det billigere. Men mange kender ikke til denne løsning, og derfor kan der også være mange, som slet ikke er klar over, at det er en mulighed.

Det har nemlig aldrig været lettere at kombinere sit mobilabonnement med sit Spotify abonnement, som det er nu.

Teleselskaber som tilbyder mobilabonnementer med Spotify premium

Hos Telia og Call Me kan du få Spotify Premium med i dine mobilabonnementer som du bestiller hos dem. Ved tilføjelse af Spotify Premium til dine mobilabonnementer, sparer du 20 kr. om måneden på musiktjenesten.

Liste over udbydere af mobilabonnementer med Spotify

udbydere Mobilabonnementer med Spotify Priser
CallMe Spotify + 5 timers tale + 5 GB Data i DK + 0 GB Data i EU 158 kr./md.
CallMe Spotify + Fri tale + 30 GB Data i DK + 10 GB Data i EU 178 kr./md.
CallMe Spotify + Fri tale + 100 GB Data i DK + 11 GB Data i EU 198 kr./md.
CallMe Spotify + Fri tale + 200 GB Data i DK+ 12 GB Data i EU 218 kr./md.
CallMe Spotify + Fri tale + Fri Data i DK + 18 GB Data i EU 278 kr./md.

Sidst opdateret: 12/4/22

Spar penge og lyt til god musik

Med en samlet løsning, hvor du både får et mobilabonnement og Spotify Premium, bliver det muligt at kunne lytte til god musik samtidig med at man har god mobildækning.

Det gør, at du kan have råd til at lave mange af de andre ting som du gerne vil, i stedet for at betale i dyre domme for dit mobil- og Spotify abonnement.

Det kan give dig en frihed til at købe den kjole du godt kunne tænke dig eller noget lækkert til aftensmad, da de penge var nogle, som førhen blev brugt til at betale abonnementerne med.

Mobilabonnement med Spotify

Udbydere af mobilabonnement med musik

Som nævnt ses der flere udbydere på markedet. Blandt andet ses det, at Telia udbyder denne løsning. Telia er et teleselskab, som er blandt de førende i Danmark, når det kommer til et godt netværk.

Som en af de udbydere med flest sendemaster i Danmark gør de det muligt, at du kan kommunikere og høre musik uanset hvor du befinder dig henne.

Det bliver altså ingen hindring at høre musik, selvom du er på en løbetur i skoven eller skrive med dine venner selvom du er hjemme hos dine bedsteforældre, som bor ude på landet.

En anden udbyder er CBB mobil. Disse giver dig også muligheden for at få et mobilabonnement med musik.

CBB mobil vægter ligeledes også kundetilfredshed højt, og går derfor heller ikke på kompromis med kvaliteten og den gode oplevelse hos kunderne.

Det er vigtigt, at man skal se dette som en ideel løsning, og at man ikke føler at man går ned i kvalitet blot fordi man sammensætter to abonnementer.