Fri SMS og data

Mange mobilselskaber tilbyder i dag fri SMS. Det kan være en dejlig frihed at have fri SMS, da det naturligvis betyder, at du kan sende alle de SMS’er, du har lyst til.

DK's billigste abonnementer
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
God 7,0/10


2 timers
10 GB
5 GB
65 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Telenor Netværk

Se overblik over mobiludbydere her

Hvem tilbyder fri SMS?

Stort set alle mobilselskaber tilbyder i dag fri SMS på et - eller flere af deres abonnementer. Det burde derfor ikke være svært for dig, at finde et abonnement, der tilbyder det. Her kan du se en liste med mobilabonnementer med fri sms.

Har jeg brug for fri SMS?

Har jeg brug for fri SMS, kan du måske høre dig selv sige. Nu om dage betaler du ofte ikke mere for fri SMS, men især unge mennesker, bruger faktisk ikke SMS’er lige så meget, som førhen. Dette skyldes, at vi har fået andre medier at kommunikere fra, som gør, at vi ikke har lige så stort behov for fri SMS’er, som tidligere.

Fri sms med imessage

Hvis du har en iPhone, kan det være en god idé, at bruge imessage, når du skal sende beskeder. Med imessage kan du gratis sende SMS’er til en anden iPhone, som gør, at du ikke bruger af dine SMS’er, hvis du ikke har fri SMS.

Vær’ dog opmærksom på, at når du bruger imessage, skal du være på nettet enten via dit mobildata eller en WiFi løsning.

Fri data

Tiderne har skiftet hos mobilselskaberne. Der var førhen et stort fokus på fri SMS og mængden af taletid, hvor der nu er mere fokus på et abonnement med fri data. I dag kan næsten alle mobiler gå på nettet, og flere og flere bruger mobilen, som den primære enhed, når de er på nettet. Mobilen er blevet noget, vi ikke kan undvære. Vi får beskeder, vi arbejder, læser nyheder, har vores kalender, ser Netflix og meget mere. Det betyder derfor meget, for mange af os, at kunne gå på nettet og have meget, eller fri data på vores mobil.

Hvem tilbyder fri data og har jeg brug for det?

Hos mange mobilselskaber i dag, kan du købe dig til mere data, men ikke fri data. Er du i tvivl om hvor meget data, du har brug for, kan læse mere om det i denne artikel. Mange selskaber tilbyder data op til 60 - 80 GB, og bruger man ikke mere end det, kan det overvejes om man skulle bruge sådan et abonnement i stedet. Undersøg derfor markedet godt og find det abonnement, der passer til dit behov uanset om der er fri data eller ej inkluderet. Her er en liste med mobilabonnementer med fri data.

 

På mobilabo.dk kan du finde lige det mobilabonnement, der passer til dig.