Mobilabonnementer med Spotify

Overblik over mobilabonnementer hvor Spotify er inkluderet

Der er desværre ingen mobilabonnementer der inkluderer Spotify, men vi har nogle gode alternativer:


Første 3 måneder til halv pris herefter 139 kr.
TIDAL - 60 millioner musiknumre
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 10,0/10


Fri
30 GB
12 GB
69 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Telenor Netværk
Familiepris - 149,- pr. ekstra tilkøbt abonnement
DK's bedste mobilnetværk
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 9,0/10


Fri
25 GB
20 GB
169 kr.
Oprettelse 0 kr.
Binding 6 mdr.
TDC Netværk
5G ready

Find andre mobilabonnementer her

Med Spotify får du en helt unik musikoplevelse, og med Spotify premium får du mulighed for at skippe reklamer og andet, der kan forstyrre. Med Spotify kan du helt selv bestemme, hvad du gerne vil høre, og hvornår du gerne vil høre det. Ydermere har Spotify også et stort og mangfoldigt musik kartotek, som gør det muligt at man kan finde noget lækker musik til hver en smag. Det er sådan set kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du gerne vil høre på Spotify og du kommer aldrig til at blive træt af at høre den samme musik, da siden dagligt bliver fyldt med nyt spændende musik - både fra de helt store kunstnere, men også fra dygtige upcoming musikere, så du kan få øjnene op for. Du finder ydermere også noget i alle stilarter, så hvis du en dag er i humør til noget stille klassisk vil det være at finde, og hvis du en dag har lyst til at høre hård rock, er dette også en mulighed. Men det er ikke kun musik, som Spotify tilbyder. Faktisk ses der også et stort kartotek af forskellige podcasts både fra ind- og udland. Så hvis du en dag er mere til at lytte til podcasts, kan du også gøre dette på Spotify.

Kombiner dit mobilabonnement med Spotify

De fleste af os er allerede dybt afhængige af Spotify, og det er en streamingtjeneste som mange bruger hver dag. Det samme gør vi med vores mobiler - så hvorfor ikke kombinere disse? Flere abonnementer gør det nemlig muligt, at kunne lave et samlet abonnement som kan spare dig for en del penge. Dette gør, at du får flere kroner i måneden, som du kan bruge på andre ting. Dette kunne eksempelvis være at spare sammen til en dejlig sommerferie, eller tage med kæresten ud at spise lidt oftere. Du vil nemlig mærke, at du får et lidt større rådighedsbeløb ved at kombinere Spotify abonnementer med dit mobil abonnement. Derfor kan det være særligt fordelagtigt at vælge et abonnement, som rummer både det at kunne bruge sin mobil men også at kunne høre musik, blot til billigere penge.

Der er nemlig ingen som gider at betale for meget, når man nemt kan få det billigere. Men mange kender ikke til denne løsning, og derfor kan der også være mange, som slet ikke er klar over, at det er en mulighed. Det har nemlig aldrig været lettere at kombinere sit mobilabonnement med sit Spotify abonnement, som det er nu.

 

Spar penge og lyt til god musik

Med sådan en samlet løsning bliver det altså muligt at kunne lytte til god musik samtidig med at man har god og billig mobildækning. Det gør, at du kan have råd til at lave mange af de andre ting som du gerne vil, i stedet for at betale i dyre domme for dit mobil-  og Spotify abonnement. Det kan give dig en frihed til at købe den kjole du godt kunne tænke dig eller noget lækkert til aftensmad, da de penge var nogle, som førhen blev brugt til at betale abonnementerne med.

mobilabonnement med Spotify

 
 

Udbydere af mobilabonnement med musik

Som nævnt ses der flere udbydere på markedet. Blandt andet ses det, at Telia udbyder denne løsning. Telia er et teleselskab, som er blandt de førende i Danmark, når det kommer til et godt netværk. Som en af de udbydere med flest sendemaster i Danmark gør de det muligt, at du kan kommunikere og høre musik uanset hvor du befinder dig henne. Det bliver altså ingen hindring at høre musik, selvom du er på en løbetur i skoven eller skrive med dine venner selvom du er hjemme hos dine bedsteforældre, som bor ude på landet. En anden udbyder er CBB mobil. Disse giver dig også muligheden for at få et mobilabonnement med musik. CCB mobil vægter ligeledes også kundetilfredshed højt, og går derfor heller ikke på kompromis med kvaliteten og den gode oplevelse hos kunderne. Det er vigtigt, at man skal se dette som en ideel løsning, og at man ikke føler at man går ned i kvalitet blot fordi man sammensætter to abonnementer.