Call MeCall Me er et mobilselskab, som har fokus på tale og kommunikation. De tror på, at den gode tone er afgørende for menneskers trivsel og udvikling. Call Me har mange forskellige mobilabonnementer, og de er alle sammen inklusiv fri Call me til Call me. 

 

Få et overblik over mobilabonnementer her

 

Hos Call Me har du også mulighed for at købe et Basic abonnement, hvor du har en fast, lav månedspris, og derudover kun betaler pr. SMS og pr. opkaldsminut.

 

Oprettelsen ved Call Me er 0 kr., og som kunde, kører dit abonnement også på Telia/Telenors netværk, så du får den bedst mulige dækning, uanset hvor du er. Du kan se Call Me´s dækningskort på deres hjemmeside. Du kan komme direkte derhen ved at bruge knappen på deres hjemmeside. Du kan tilgå det direkte ved at bruge knappen “GÅ TIL UDBYDER” på et af abonnementerne fra Call Me. Du kan også få et abonnement, som er lavet specifikt til børn.  

 

Derudover kan du få et EU-abonnement, hvor du har mulighed for at bruge en del af din inkluderede data i udlandet. Hos Call Me er der meget fokus på den gode tone, og deres slogan er “Tal ordentligt” - et slogan du måske kan kende fra diverse TV og radioreklamer. Call Me markedsfører sig på omtanke for kunderne, og de ser ikke blot mobilen som et kommunikationsmiddel, men også som en vigtig del af folks hverdagen. De værdier bringer de i spil i “tal ordentligt” kampagnerne, hvor der er fokus hvordan både børn og voksne taler til hinanden.

 

Selskabet har udført flere forskellige trivselsprojekter på skoler, i sportsklubber, familier m.m., som alle handler om, at vi skal behandle hinanden med respekt og omtanke. Call Me har også startet forening MH24 sammen med håndboldspilleren Mikkel Hansen, som afholder håndboldcamps med fokus på kammeratskab og nul mobning.

 

Call Me har, generelt set, overkommelige priser, og som kunde betaler du kun for det, som du faktisk til eller fravælger. Det er sandsynligvis også en af årsagerne til, at Call Me er et populært selskab. Er du stadig i tvivl, så kan du sammenligne priser her.