CBB mobilCBB har et slogan, der hedder “kvalitet til små priser”. Hos CBB er der ingen skjulte gebyrer. Du kan skifte abonnement, når du vil, uden det koster ekstra. Der er nemlig heller ingen binding på dine abonnementer. 

 

Få et overblik over mobilabonnementer her

 

Desuden har de en suveræn kundeservice, og fik i 2007 en pris fra Loyalty Group Branchelndex for at have Danmarks mest loyale kunder. CBB kører, som rigtig mange udbydere gør, på Telenor/Telia´s netværk, som dækker 99% af danskerne.

 

Du kan hos CBB få mange forskellige abonnementer. F.eks. CBB Basis, som kun koster 19 kr. pr. md., og hvor du betaler en fast pris for opkald, MB og SMS. Herudover kommer der abonnementer, hvor priserne starter fra 79 kr. pr. md. Der er desuden mulighed for at vælge et abonnement, som indeholder musiktjenesten TIDAL samt 6 GD EU-data. Du kan få abonnementer med eller uden EU-data.

 

Der er inkluderet Fri SMS+MMS i alle de såkaldte “time-og fri tale-abonnementer”. Desuden har alle abonnementer 4G netværk og fri CBB til CBB, så du kan ringe gratis til andre CBB kunder. Desuden kører de, som noget helt specielt, med Fri Facebook, så du kan bruge din Facebook-app så meget du vil, uden at du bruger din inkluderede data på dette. Det tilbud er særligt populært blandt unge, men også mange voksne, vil værdsætte Fri Facebook. Det vil, i nogens tilfælde, gøre at man kan slippe afsted med en forholdsvis lille mængde data. Mængden af data er på 2 gb data, 20 gb data, 30 gb data eller 40 gb data, og den lille mængde data er fordelagtigt for personer som ved, at de bruger mange gb på Facebook og næsten ingen data ellers.

 

Hvis du er i tvivl om hvilken udbyder der er billigst og passer bedst til dine behov, så har Mobilabo lavet sammenligningen for dig.