CBB mobil mobilabonnementer

Vælg mellem nogle af de bedste mobilabonnement pakker


Tale

7 timers

Data DK

7 GB

Data EU

0 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

89 kr.

Pr. md.

Bestil nu
29 kr. de første 2 mdr.

Tale

Fri

Data DK

50 GB

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

119 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Inkl. streaming. 264 kr. de første 3 mdr.!

Tale

Fri

Data DK

100 GB

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

379 kr.

Pr. md.

Bestil nu
49 kr. i 2 mdr.

Tale

Fri

Data DK

Fri

Data EU

30 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk
Double Tick 5G ready

199 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Fordele og ulemper ved CBB mobil

Fordele

Ulemper

God mobildækning

Tilbyder Tidal i nogle af pakkeløsningerne

Gratis oprettelse

Ingen binding

God Kundeservice

Nemt at skifte

CBB Mobil

Kender du CBB Mobil? Rigtig mange danskere har i dag et mobilabonnement fra CBB Mobil, og det er ikke så mærkeligt. I skrivende stund har CBB Mobil næsten 18.000 anmeldelser på Trustpilot. CBB Mobil har fået 71% femstjernede anmeldelser og et gennemsnit på fire stjerner - det er højest af alle mobilselskaber! CBB Mobil er et dansk mobilselskab, som blev etableret helt tilbage i år 2000.

CBB Mobil er et af Danmarks bedste mobilselskaber, og kan ikke kun bryste sig af deres små priser og gode dækning. Deres kundeservice er også i top. Du kan altid skrive eller ringe, og blive betjent af “Danmarks flinkeste kundeservice”.

Udover mobilabonnementer tilbyder CBB også Mobilt bredbånd, så du kan have internet med omkring dig.

 

CBB mobilabonnementer

CBB tilbyder altid små priser og Danmarks måske billigste mobilabonnement til 79 kroner - det er lav pris! Ved dette abonnement får du seks timers tale og fire GB data.

Dette abonnement er til dig som gerne vil være fornuftigt dækket ind med tale og data, men som ikke bruger mobilen hele dagen. For de fleste mennesker vil seks timers tale og fire GB data faktisk være rigeligt.

På CBB Mobils hjemmeside, kan du se en smart grafik, som viser dig cirka hvad fire GB data rækker til. For eksempel kan du bruge sociale medier 10 timer om ugen og høre musik i 15 timer.

Er dette abonnement ikke helt nok for dig? Der er heldigvis også mange andre abonnementer at vælge imellem. Elsker du at rejse, og vil du gerne have et abonnement der passer til dit behov?

Så er et abonnement med 40 timers tale og 10 GB data til 119 kroner om måneden måske noget for dig. Du får nemlig fem ekstra GB i 43 lande. Her kan du bruge internettet flere timer om ugen. For eksempel kan du streame to timers film og serier og surfe på nettet i 11 timer i døgnet.

Hvis dette abonnement stadig ikke dækker dit behov og du bruger telefonen meget, kan du få et abonnement med hele 40 timers tale, 40 GB data i Danmark og otte GB data i 43 lande til en uhørt lav pris. Kun 159 kroner om måneden!

Det er Danmarks billigste mobilabonnement. Du får selvfølgelig også alle de andre fordele som CBB er kendt for: Små priser, god dækning med Telenors netværk og kærlig kundeservice. Dette abonnement er perfekt til dig, som elsker musik.

Du får nemlig adgang til over 60 millioner musiknumre med musiktjenesten TIDAL. Du kan også finde musikvideoer, interviews med kunstnere og meget mere med musiktjenesten TIDAL.

close-up-photo-of-mobile-phone-1786433.jpg

 

Bliv kunde hos CBB Mobil

Er du interesseret i alt det CBB tilbyder, og vil du gerne have et af Danmarks billigste mobilabonnementer, der passer perfekt til dit behov? Du er måske også blevet lidt lun på de små priser og muligheden for at få musik med musiktjenesten TIDAL?

Så er det super nemt at blive kunde hos CBB Mobil. Du kan selv klare det meste på cbb.dk, eller du kan ringe til CBB Mobils kundeservice. De er klar til at hjælpe dig videre. Det eneste du skal bruge, når du ønsker at tegne et abonnement er et Dansk CPR-nummer, en e-mailadresse, et NemID og et betalingskort (Det bruges til at betale for abonnementet. Oprettelsen er nemlig gratis).

Hvis du står i den situation, at du gerne vil flytte dit eksisterende nummer til CBB, skal du bare oplyse dit nuværende mobilnummer og dit SIM-kortnummer. Det er det nummer som står på selve dit SIM-kort. Du behøver ikke bekymre dig om at opsige dit nuværende abonnement - det klarer CBB Mobil for dig!

Hvad lover CBB Mobil?

Hos CBB Mobil ved du altid hvad du får. Tingene bliver sagt som de er, og der er ingen overraskelser. Alt er lige ud af landevejen. Du får et abonnement der er nemt at forstå og en dækning på Telenors netværk som bare kører upåklageligt.
Med CBB Mobil er der altid hjælp at hente. Du kan nemlig ringe, skrive eller chatte med kundeservice til hver en tid. Så kan de hjælpe dig med at finde et mobilabonnement til en lav pris, som passer perfekt til dig og dine behov!

Ofte stillede spørgsmål

Hvem ejer CBB Mobil?

CBB mobil er ejet af Telenor.

Hvornår blev CBB Mobil grundlagt?

CBB Mobil blev grundlagt d. 1 oktober 2000 under navnet Club Blah Blah og skiftede d. 1 oktober 2002 til sit nuværende navn CBB Mobil som er en forkortelse af Club Blah Blah.

Hvor mange stjerner har CBB Mobil på Trustpilot?

CBB Mobil har 4,7 stjerner på Trustpilot baseret på 36.474 anmeldelser.
4,5 stjerne