CBB mobil mobilabonnementer

CBB Mobil har langt over en halv million danske kunder, og flere kommer hele tiden til. CBB Mobil bruger Telenors netværk, som dækker 99% af hele Danmark. Det betyder, at du med et CBB mobilabonnement altid kan ringe, skrive og bruge internettet, ligegyldigt hvor meget eller hvor lidt du bruger telefonen.


Fri
Tale
40GB
Data
Fri
SMS/MMS
119 kr.
Pris/md.
          
God 7,0/10
GÅ TIL UDBYDER
0 kr. i oprettelse
Fri CBB til CBB
Ingen binding
8 GB EU-data
Fri
Tale
50GB
Data
Fri
SMS/MMS
159 kr.
Pris/md.
          
Fremragende 8,0/10
GÅ TIL UDBYDER
0 kr. i oprettelse
4G
8 GB EU
Ingen binding
Inkl. Tidal
6 timers
Tale
6GB
Data
Fri
SMS/MMS
79 kr.
Pris/md.
          
Fremragende 9,0/10
GÅ TIL UDBYDER
Fri CBB til CBB
0 kr. i oprettelse
4G
Ingen binding
30 timers
Tale
30GB
Data
Fri
SMS/MMS
99 kr.
Pris/md.
          
Fremragende 8,0/10
GÅ TIL UDBYDER
0 kr. i oprettelse
4G
Ingen binding
Fri
Tale
60GB
Data
Fri
SMS/MMS
129 kr.
Pris/md.
          
God 7,0/10
GÅ TIL UDBYDER
8 GB EU
Ingen binding
0 kr. i oprettelse

Find andre mobilabonnementer her 

 

CBB Mobil

Kender du CBB Mobil? Rigtig mange danskere har i dag et mobilabonnement fra CBB Mobil, og det er ikke så mærkeligt. I skrivende stund har CBB Mobil næsten 18.000 anmeldelser på Trustpilot. CBB Mobil har fået 71% femstjernede anmeldelser og et gennemsnit på fire stjerner - det er højest af alle mobilselskaber! CBB Mobil er et dansk mobilselskab, som blev etableret helt tilbage i år 2000.

CBB Mobil er et af Danmarks bedste mobilselskaber, og kan ikke kun bryste sig af deres små priser og gode dækning. Deres kundeservice er også i top. Du kan altid skrive eller ringe, og blive betjent af “Danmarks flinkeste kundeservice”.

 
 
 
 

CBB mobilabonnementer

CBB tilbyder altid små priser og Danmarks måske billigste mobilabonnement til 79 kroner - det er lav pris! Ved dette abonnement får du seks timers tale og fire GB data. Dette abonnement er til dig som gerne vil være fornuftigt dækket ind med tale og data, men som ikke bruger mobilen hele dagen. For de fleste mennesker vil seks timers tale og fire GB data faktisk være rigeligt. På CBB Mobils hjemmeside, kan du se en smart grafik, som viser dig cirka hvad fire GB data rækker til. For eksempel kan du bruge sociale medier 10 timer om ugen og høre musik i 15 timer.

Er dette abonnement ikke helt nok for dig? Der er heldigvis også mange andre abonnementer at vælge imellem. Elsker du at rejse, og vil du gerne have et abonnement der passer til dit behov? Så er et abonnement med 40 timers tale og 10 GB data til 119 kroner om måneden måske noget for dig. Du får nemlig fem ekstra GB i 43 lande. Her kan du bruge internettet flere timer om ugen. For eksempel kan du streame to timers film og serier og surfe på nettet i 11 timer i døgnet.

Hvis dette abonnement stadig ikke dækker dit behov og du bruger telefonen meget, kan du få et abonnement med hele 40 timers tale, 40 GB data i Danmark og otte GB data i 43 lande til en uhørt lav pris. Kun 159 kroner om måneden! Det er Danmarks billigste mobilabonnement. Du får selvfølgelig også alle de andre fordele som CBB er kendt for: Små priser, god dækning med Telenors netværk og kærlig kundeservice. Dette abonnement er perfekt til dig, som elsker musik. Du får nemlig adgang til over 60 millioner musiknumre med musiktjenesten TIDAL. Du kan også finde musikvideoer, interviews med kunstnere og meget mere med musiktjenesten TIDAL.

close-up-photo-of-mobile-phone-1786433.jpg

 
 

Bliv kunde hos CBB Mobil

Er du interesseret i alt det CBB tilbyder, og vil du gerne have Danmarks billigste mobilabonnement, der passer perfekt til dit behov? Du er måske også blevet lidt lun på de små priser og muligheden for at få musik med musiktjenesten TIDAL? Så er det super nemt at blive kunde hos CBB Mobil. Du kan selv klare det meste på cbb.dk, eller du kan ringe til CBB Mobils kundeservice. De er klar til at hjælpe dig videre. Det eneste du skal bruge, når du ønsker at tegne et abonnement er et Dansk CPR-nummer, en e-mailadresse, et NemID og et betalingskort (Det bruges til at betale for abonnementet. Oprettelsen er nemlig gratis). Hvis du står i den situation, at du gerne vil flytte dit eksisterende nummer til CBB, skal du bare oplyse dit nuværende mobilnummer og dit SIM-kortnummer. Det er det nummer som står på selve dit SIM-kort. Du behøver ikke bekymre dig om at opsige dit nuværende abonnement - det klarer CBB Mobil for dig!

 

Hvad lover CBB Mobil?

Hos CBB Mobil ved du altid hvad du får. Tingene bliver sagt som de er, og der er ingen overraskelser. Alt er lige ud af landevejen. Du får et abonnement der er nemt at forstå og en dækning på Telenors netværk som bare kører upåklageligt. Med CBB Mobil er der altid hjælp at hente. Du kan nemlig ringe, skrive eller chatte med kundeservice til hver en tid. Så kan de hjælpe dig med at finde et mobilabonnement til en lav pris, som passer perfekt til dig og dine behov!