DukataleDukaTALE har fokus på at lave brugervenlige abonnementer, primært til de ældre brugere. Hos DukaTALE får du fri tale i Norden og Baltikum - eller hele EU. Desuden kører de også på Telias netværk, hvilket giver god dækning og høje hastigheder på 4G netværket. 

 

Få et overblik over mobilabonnementer her 

 

DukaTALE er en del af firmaet DukaPC, som er bosiddende i Århus. DukaPC sælger forskellige tablets og computere. Det betyder faktisk, at DukaTALE ikke har sin egen hjemmeside. Du kan dog sagtens finde al den information, som du skal bruge, på DukaPC´s egen hjemmeside. Der er et decideret punkt, hvor du kan læse meget mere om  DukaTALE (kig under sektionen “produkter”).

 

Der er desuden intet oprettelsesgebyr, som gør, at du nemt og bekvemt kan skifte dit abonnement. Desuden har de fokus på god og venlig kundeservice, som også har åbent om lørdagen. Der er 4 ugers tilfredshedsgaranti på alle DukaTALE´s produkter. Som medlem af Ældre Sagen får du 3 måneders gratis serviceordning, hvis du bestiller et DukaTALE-produkt.

 

DukaTALE´s mobilabonnementer er forholdsvis enkle, og passer derfor godt til de personer, som gerne vil have et simpelt mobilabonnement. Du betaler ikke for skjulte gebyrer eller vilde ekstraudgifter. Du får det, du betaler for - hverken mere eller mindre. Du kan tilgå vores sammenligningsguide og finde ud af om DukaTale er det bedste abonnement for dig.