Dukatale mobilabonnementer

Billige mobilabonnementer med god dækning


Tale

5 timers

Data DK

5 GB

Data EU

5 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

59 kr.

Pr. md.

Bestil nu
49 kr./md frem til 30/6

Tale

Fri

Data DK

100 GB

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

119 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Tale

Fri

Data DK

60 GB

Data EU

60 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk
Double Tick 5G ready

149 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Tale

Fri

Data DK

1000 GB

Data EU

25 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk
Double Tick 5G ready

179 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Tale

Fri

Data DK

80 GB

Data EU

30 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

189 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Fordele og ulemper ved DukaTALE

Fordele

Ulemper

Ingen binding

Ikke alle abonnementer er 5G er ready

Fri oprettelse

tilbyder abonnementer i alle størrelser

God dækning

God Kundeservice

Abonnementer til børn

DukaTALE

Kender du Duka? Duka har siden 2011 hjulpet over 30.000 brugere med IT-support, computerhjælp og innovative serviceordninger. Duka tilbyder dig også DukaTALE - et mobilabonnement som passer til dig og dit behov.

Hvorfor egentlig vælge Duka?

Duka har en af Danmarks bedste kundeservices - otte ud af ti adspurgte gav Duka karakteren ni eller derover på en skala fra ét til ti. Duka gør nemlig mere end bare at løse et problem - de går hele vejen for deres kunder.

DukaTALE gør det let for dig at have et mobilabonnement. Med DukaTALE har du nemlig mulighed for at følge med i dit abonnement til hver en tid. Du kan altid logge ind på “Min side” og for eksempel se, hvor meget data du har tilbage.

 

 

black-iphone-7-on-brown-table-699122.jpg

DukaTALE mobilabonnementer

Hos DukaTALE kan du vælge mellem forskellige mobilabonnementer. Du skal bare vælge det abonnement, der passer perfekt til dig. To af dem er faktisk blevet kåret som “Bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk.

Ligegyldigt hvilket mobilabonnement du vælger, får du en fast lav pris samt ingen binding og gebyrer (hverken transaktionsgebyr, opsigelsesgebyr, oprettelsesgebyr eller lignende).

Du kan ofte opleve, at der på en mobilregning findes mærkelige gebyrer, som er svære at forstå. Det slipper du for med DukaTALE - hver regning er nem og enkel at forstå og uden ubehagelige overraskelser.

At der ingen bindingsperiode er på DukaTALE betyder, at du til hver en tid kan opsige eller skifte abonnement, hvis du ikke er tilfreds.

Når du opretter abonnement med DukaTALE kommer du på Telia/Telenors netværk, som er nordens bedste mobilnetværk. Du vil få mulighed for at tilgå både 4G og 3G.

 

10, 20 eller 50 GB?

Når du skal vælge hvilket mobilabonnement du ønsker, er det en god idé at få et overblik over dit månedlige forbrug. Hvor meget ringer og SMS’er du? Og hvor meget data bruger du?

Hvis du har et moderat forbrug af data, kan dukaTALEs abonnement med 10 GB data i EU samt fri tale i EU måske være noget for dig? Du får også fri SMS og MMS i pakken. Du kan også tjekke vores liste med mobilabonnementer med fri sms her.

Mobilabonnementet er DukaTALEs billigste og koster 99 kroner om måneden. Hvis du har behov for mere data har DukaTALE et mobilabonnement med 20 GB data samt fri tale, fri SMS og fri MMS. Dette abonnement koster 119 kroner om måneden.

Dette abonnement er for dig, som bruger en del data. DukaTALEs største abonnement inkluderer fri tale, SMS/MMS og hele 50 GB data. Dette abonnement er for dig, som elsker at streame video og film og som bruger mange timer på din mobil, hver dag.

Når du har bestemt dig for et passende abonnement, skal du skifte nummer til DukaTALE. Det er nemt og enkelt. Det gøres ved at følge betalingsflowet på hjemmesiden. Du kan vælge, hvornår du ønsker, at dit nummer bliver flyttet og så sker det helt automatisk.

 

Mobilabonnement til de mindste

Står du og skal finde et mobilabonnement familiens børn? Så kan du overveje at oprette et DukaTALE mini abonnement.

DukaTALE mini er et mobilabonnement til de mindste, til en fast lav pris. Abonnementet er inkluderet fire timers tale og fri SMS. Desuden er fire GB data og to måneders gratis Fairytell inkluderet i prisen.

Fairytell er en app for børn med eventyrlige børnebøger til både smartphone og tablet. Her findes alt fra klassikere som Gummi Tarzan, Karius og Baktus til nyere hits som Vitelly, Sallys Far og mange flere. Fairytell egner sig rigtig godt til børn fra nul til ti år.   

2-boy-sitting-on-brown-floor-while-using-their-smartphone-159395.jpg

 

Roaming i EU

Ved du hvad roaming er? Roaming er når man bliver koblet på lokale netværk i udlandet. Det er dit mobilselskab, der sørger for mobildata både i Danmark og på ferien.

DukaTALE har lavet aftaler med teleselskaber i udlandet, som gør, at Dukas kunder kan bruge det lokale netværk. EU har lavet en ny lovgivning som betyder, at man frit kan bruge sit abonnement når man rejser indenfor EU. Du kan ringe og SMS’e ligesom hvis man var hjemme i Danmark.

Datatrafik i EU er der dog stadig begrænsninger for. Hvis du får et DukaTALE mobilabonnement kan du som allerede beskrevet købe pakker med 10, 20 og 50 GB data. I disse pakker er der henholdsvis 10 GB, 10 GB og 15 GB udlandsdata inkluderet.

Du kan derfor bruge data mens du er på ferie, uden at betale ekstra. Alt afhængig af hvad du skal lave på din ferie kan du opgradere dit mobilabonnement. Kontakt Dukas venlige kundeservice og hør mere!

4 stjerner.jpg.jpg