GreentelHos Greentel er filosofien at tilbyde enkle og overskuelige mobilabonnementer. Der er fokus på valgfrihed, og det er derfor gratis for dig at skifte mellem de forskellige abonnementer fra Greentel. 

 

Få et overblik over mobilabonnementer her 


Oprettelsen er 0 kr., og der er ingen binding. Greentel er drevet af MobileValue Aps - hvor blandt andet Telekæden A/S er en af de større aktionærer. Hos Greentel foregår alt online - det vil sige, at der ikke findes nogle fysiske butikker. Som noget nyt, virker alle Greentels abonnementer både i Danmark og i EU. Du kan tale, SMS´e og MMS´e i EU ligesom du kan i Danmark, men også bruge en andel af din inkluderede data til roaming i EU. Nogle fordele, som Greentel udmærker sig på deres hjemmeside er 4G hastighed, ingen binding, ingen opkaldsafgift, fri tale til andre Greentel kunder, gratis pakkeskift samt muligheden for at lave ét samlet login til hele familie, hvis I har samlet flere abonnementer hos Greentel. 

 

Greentel benytter sig også af Telia/Telenor´s netværk, som tilbyder lynhurtigt 3G og 4G netværk og en super god dækning. Du kan beholde dit gamle nummer, når du skifter til et abonnement fra Greentel. Greentel sørger desuden for at opsige dit nummer hos dit tidligere selskab. Greentel har flere interessante pakker for familier, men generelt set så egner Greentel sig bedst til personer, som ikke bruger specielt meget data. Du kan sagtens tilgå nettet fra din mobil og bruge den dagligt, men det er ikke her, at du får oceaner af data. 

 

Greentel er meget bevidste om, at som forbruger kan dit behov ændre sig, og derfor er der ikke nogen bindingsperiode. Det vil sige, at du altid kan ændre dit abonnement, uden at det vil koste dig noget. Der er dog flere forskellige udbydere af mobiltelefoni som tilbyder denne service, og på mobilabo.dk kan du hurtigt få et overblik over den rette udbyder til dig. 

 

Helt generelt vil Greentel være et af de billigere teleselskaber på markedet, og du kan derfor hele tiden få forskellige - billige - abonnementer. Hvis børnene i familien er blevet udstyret med en mobil, så har Greentel også her et godt bud på et abonnement. Hos Greentel er tryghed omdrejningspunktet for børneabonnement, og som forældre kan du altid holde øje med dit barns forbrug - også uden at det koster dig noget.