Oister mobilabonnementer

Nem og billig mobiltelefoni med Oister


Tale

15 timers

Data DK

15 GB

Data EU

10 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick 3 Netværk
Double Tick 5G ready

79 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Første 3 mdr. til 49 kr./md.

Tale

Fri

Data DK

50 GB

Data EU

12 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick 3 Netværk
Double Tick 5G ready

99 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Halv pris i 3 mdr.

Tale

Fri

Data DK

Fri

Data EU

22 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick 3 Netværk
Double Tick 5G ready

179 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Halv pris i 3 mdr.

Tale

Fri

Data DK

65 GB

Data EU

22 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick 3 Netværk
Double Tick 5G ready

179 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Fordele og ulemper ved Oister

Fordele

Ulemper

Fornuftige priser, sammenlignet med andre udbydere.

Ikke mulighed for eSim.

Bredt udvalg af mobilabonnementer.

Tilbyder ikke mulighed for datadeling .

Gode mobilabonnementer til børn.

Ingen underholdning med i abonnementerne

God Kundeservice, som er hurtige til at svare.

Ikke den bedste mobildækning sammenlignet med andre udbydere

Kundeklub med adgang til rabatter.

Oister

Du har måske hørt OiSTERs slogan “Oister - Det er bedst til prisen”. Det forsøger OiSTER at leve op til med deres billige mobilabonnementer, hvor der er rigtig mange penge at spare. OiSTER er et 100% online mobilselskab. Det betyder, at OiSTER ikke har nogen fysiske butikker. Du handler på den måde udelukkende på hjemmesiden oister.dk som er godkendt af E-handelsfonden. Du kan derfor være helt tryg når du handler på oister.dk.

Hvorfor vælge et Oister mobilabonnement?

Overvejer du at blive OiSTER kunde? Der er mange fordele ved at vælge et mobilabonnement med OiSTER. Du kommer på 3’s stærke landsdækkende 3G og 4G netværk.

Du kan få et billig mobilabonnement eller et mobilt bredbåndsabonnement med OiSTER. Her er mange penge at spare sammenlignet med andre danske udbydere. Du får samtidig en serviceminded kundeservice, som altid er klar til at svare på dine spørgsmål.

Du kan fange OiSTERs kundeservice på chat, Facebook, e-mail og på telefon. OiSTER er til for din skyld! Når du bliver OiSTER kunde får du adgang til Mit OiSTER som et en online selvbetjeningsside.

Her kan du let og overskueligt få overblik over dit mobilabonnement og dit forbrug. Du kan altid tilpasse dit abonnement eller dit forbrug uden ekstra omkostninger.

Hvis du ønsker det, kan du også skifte abonnement på Mit OiSTER. Når du får et OiSTER abonnement kan du ringe gratis til venner og familie, som også har et OiSTER abonnement.

ground-group-growth-hands

OiSTER mobil abonnementer

Hvis du beslutter dig for at få et OiSTER mobil abonnement, skal du blot bestemme dig for hvilket et du ønsker. Alle pakker inkluderer EU roaming, fri SMS og MMS og har ingen binding.

Det er desuden gratis at skifte mobilabonnement til et OiSTER abonnement på grund af OiSTERs nemme nummerflytning.

OiSTER hjælper dig hele vejen - bare kontakt deres venlige kundeservice. Der findes mange forskellige mobilabonnementer at vælge imellem. Det vigtigste er at finde det OiSTER abonnement, der passer til dig og din families behov.

 

2-boy-sitting-on-brown-floor-while-using-their-smartphone

OiSTER Kids

Hos OiSTER kan du få mobilabonnementer som passer perfekt til de mindste i familien. Du har som forældre fuld kontrol over abonnement og omkostninger. Så kan du trygt overlade telefonen til dit barn.

På Mit OiSTER kan du børnesikre dit barns abonnement. Du kan blandt andet se dit barns forbrug, så du undgår dyre overraskelser og gemme dit barns nummer som hemmeligt, så det ikke står i telefonbogen.

Du kan vælge et abonnement med to timers tale og to GB data til kun 49 kr om måneden. Dette abonnement er anbefalet til de seks til otte-årige.

Er dit barn ældre og har brug for mere data? Til de otte til ti-årige kan du få et abonnement med fem timers tale og fem GB data til 79 kroner om måneden. Her er virkelig mange penge at spare.

 

OiSTER til teenagere

Har du en teenager i huset? De anvender som regel deres mobil ofte og mange timer om dagen. De streamer blandt andet film, serier, spil, taler med deres venner og bruger de sociale medier. Så du får højst sandsynligt behov for at købe et abonnement med meget data og taletid, for at opfylde teenagerens behov.

OiSTER anbefaler abonnement med fem timers tale, 25 GB data til 89 kroner per måned eller et abonnement med ti timers tale og 50 GB data til 99 kroner per måned. Ligesom med OiSTER Kids kan du let administrere teenagerens abonnement på Mit OiSTER.

 

OiSTER til firmaet

Som noget helt specielt tilbyder OiSTER telefoni til dit firma. Hvis du er selvstændig eller har et mindre firma, er der mange penge at spare ved at oprette eller skifte mobilabonnement til OiSTER.
Med OiSTER Biz får du og dine medarbejdere abonnementer til markedets laveste priser. I får masser af tale og data i både Danmark og EU - og det er helt uden binding. Du kan for eksempel vælge et abonnement med fri tale og fri data (otte GB i EU) til kun 120 kroner om måneden.
Så er dig og dine medarbejdere rejseklar! Hvis I vælger OiSTER Biz til firmaet får I adgang til fordelsklubben OiSTER+. Her findes rabatter på tøj, elektronik, ferier og events. Det er gratis og uforpligtende, og I kan tilmelde jer via Mit OiSTER.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem ejer OiSTER?

OiSTER er ejet af Hi3G Danmark ApS. Hi3G Danmark ApS har 100% ejerandel af OiSTER.

Hvornår blev OiSTER grundlagt?

OiSTER blev grundlagt i 2008.

Hvilket netværk benytter OiSTER?

OiSTER benytter 3s Netværk.

Hvor mange stjerner har OiSTER på Trustpilot?

OiSTER har 4,1 stjerner på Trustpilot baseret på 21.769 anmeldelser.

4,5 stjerne.jpg.jpg