Oister 

OISTER blev etableret i 2008 som et selskab, der ville have fokus på lave priser. OISTER er et 100% online teleselskab, og har derfor ikke nogen fysiske butikker, hvilket er med til at holde priserne nede. Du kan måske nikke genkendende til, at have set OISTER´s østerskalle reklamer på blandt andet TV. 

 

Få et overblik over mobilabonnementer her 

 

OISTER har 4 hovedpunkter, som er inkluderet i alle abonnementer; EU roaming, FRI SMS/MMS, ingen binding samt nem nummerflytning. Desuden har du som OISTER kunde mulighed for at benytte dig af deres nye koncept “Gi´en GIGA”. Med dette koncept kan du dele dit eventuelle overskydende data med venner og familie, hvis de også er OISTER kunder. De tilbyder også mobilabonnement til børn, som er tilpasset barnets behov. Som forælder kan du være administrator på dit barns abonnement, så du f.eks. kan sikre dig, at dit barn ikke overforbruger data eller lignende.

 

Der er desuden også abonnementer, som er lavet specielt til teenagere og seniorer. Det er gratis at skifte mellem de forskellige OISTER abonnementer, og alle abonnementer indeholder fri OISTER til OISTER, så du kan ringe gratis til andre OISTER kunder. Oprettelse koster 0 kr. OISTER er ejet af HI3G Danmark, og kører på 3´s netværk, som er landsdækkende med 3G og 4G. Deres slogan er “Bedst til prisen” og deres mission er at gøre det så nemt og billigt som muligt at være kunde hos OISTER.

 

Hos OISTER kan du finde et bredt udvalg af forskellige mobilabonnementer, så det kan godt betale sig at undersøge hvilket mobilabonnement, som passer specifikt til dine vaner og dit behov. OISTER er både for dem, som ikke bruger deres mobil specielt meget, og for dem, der aldrig kan få for meget data eller tale. Generelt er OISTER nok mest interessante for de personer, der bruger mere data i hverdagen.

 

Som en ekstra service hos OISTER kan du, som kunde, skifte mellem deres abonnementer månedligt. Der er også mulighed for at tanke op med både data og tale på hjemmesiden. Det giver en god fleksibilitet i abonnementerne og gør, at du kan undgå at ramme loftet med din data eller tale. Eksempelvis kan du spare penge ved at opgradere dit abonnement, hvis du ved, at du i en kommende periode har brug for mere tale. Husk altid at lave lidt research inden du beslutter dig for en udbyder. Vi har gjort det nemt for dig, og har samlet vores anbefalinger af forskellige udbyders mobilabonnement.