Ok Mobil mobilabonnementer

Nogle af de billigste og bedste abonnementer


Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Det bedste abonnement til dig

Når du skal vælge det mobilabonnement, der passer perfekt til dig og dine behov, er der nogle ting du skal være opmærksom på. Når du er på udkig efter abonnementer, kan du med fordel starte med at undersøge dine behov for data, tale, sms og mms.
Det er spild af penge, at ende med en mobilpakke som for eksempel inkluderer for meget data. På den anden side er det også irriterende, ikke at have nok tale sidst på måneden. Hvis du får et overblik over dit behov fra starten, kan du vælge det abonnement som er bedst for dig.
Det er desuden en god idé at tage udgangspunkt i abonnementer som er blevet kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Du kan for eksempel få et bedst i test abonnement fra OK Mobil med fri tale og 60 GB data til 149 kroner om måneden.
Dette abonnement er godt for dig, som streamer store mængder film og serier og som bruger data til at tilgå de sociale medier. Du kan også tjekke vores mobilabonnementer med fri sms her.
Hvis du ovenikøbet søger et mobilt bredbånd tilbyder OK mobil også det. 

 

OK Mobil mobilabonnement

Hvis du beslutter dig for at få et abonnement fra OK får du mange fordele. Med en OK mobil-pakke får du mulighed for at tanke billig benzin og diesel og samtidig få billigt mobiltelefoni.

OK Mobil er koblet sammen med OK Benzinkort. Fordelen for dig som kunde er, at du når du tanker, kan du få lagt ekstra taletid eller ekstra data oven i dit abonnement.

Når du har et OK mobil-pakke kan du desuden støtte sporten. Du støtter med fem øre fra dit benzinkort og fem øre fra dit mobilabonnement. Du kan altså støtte med ti øre samlet.

Med OK Mobilpakke er der hverken streamingtjenester eller musiktjenester inkluderet. Det betyder at du får et yderst enkelt og billigt mobilabonnement med OK, ligegyldigt hvilket abonnement du vælger.  

OK bruger Telenor og Telias netværk, så det betyder at du kan blive koblet på både 3G og 4G netværk i hele Danmark. Netværket dækker 99% af hele Danmark med over 4000 master fordelt over hele landet.

car-refill-transportation-gas-9796.jpg

 
 

OK Mobil Basis

Hos OK mobil findes der mobilpakker til alle behov. Hvis du ikke er til pakkeløsninger, kan du få OK Mobil Basis. Det er ideelt for dig, som bruger din mobil minimalt. Du kan nemlig få tale til en lav minutpris på 0,59 kroner eller sende sms for kun 0,08 kroner per styk.
OK Mobil Basis kræver et minimumsforbrug på ti kroner om måneden. Hvis du kun bruger for eksempel seks kroner, trækker OK Mobil fire kroner fra din saldo, så dit forbrug bliver ti. Hvis du bruger mere end ti kroner bliver der kun trukket det, der svarer til dit forbrug. 
 
 

blur-display-electronics-hand-174938.jpg

Pakker med data

Hvis du ønsker et abonnement med data, er der rigtig mange muligheder hos OK Mobil. Du skal bare vælge det abonnement, der passer til dig.

Alle mobilabonnementer inkluderer fri sms og mms. Hvis du har et lille behov for data kan du vælge det billigste mobilabonnement med én times tale og én GB data til 49 kroner om måneden.

Har du et større behov for data, findes der et abonnement med ti timers tale og 30 GB data til 99 kroner om måneden. Du kan også få abonnementer med data i EU. For eksempel tilbyder OK Mobil dig fri tale, 40 GB data i Danmark og ti GB data i EU til 199 kroner om måneden.

 

Skift nummer

Har du besluttet dig for at skifte dit abonnement til OK Mobil? Processen er super nem og enkel og OK Mobil klarer det hele for dig. Du kan sagtens beholde dit gamle nummer når du får foretaget en nummerflytning.
En nummerflytning til OK Mobil tager normalt mellem ti og 30 dage, alt efter binding og opsigelsesvarsel hos dit nuværende selskab. OK Mobil flytter dit nummer så snart bindingsperioden er ovre hos dit nuværende selskab. Hvis du ingen binding, kan du allerede blive kunde hos OK Mobil indenfor et par dage!

4 stjerner.jpg.jpg