Telenor mobilabonnementer

Få god dækning i hele Danmark med Telenor


49 kr./md frem til 30/6

Tale

Fri

Data DK

100 GB

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

119 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Inkl. streaming. 264 kr. de første 3 mdr.!

Tale

Fri

Data DK

100 GB

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

379 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Værdi streaming: 549 kr.

Tale

Fri

Data DK

Fri

Data EU

61 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

449 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Find andre mobilabonnementer her 

Telenor mobilabonnementer

Telenor er det førende telekommunikationsselskab i Skandinavien, og hos dem kan du finde nogle af de bedste abonnementer til de billigste priser. Telenor ejer desuden en række andre selskaber, herunder Canal Digital og lavprisselskabet CBB Mobil. Ønsker du et nyt, billigt mobilabonnement, kan du med fordel kigge mod Telenor. Tegner du et abonnement i dag, kan du tilmed få en række fordele.

 
 

Hvad får du hos Telenor?

Hvis du tegner et abonnement hos Telenor, kan du blandt andet få op til 20% samlerabat på tværs af mobil, internet og mobilt internet. Dette kalder teleselskabet for Telenor Trin. Telenor Trin belønner den loyale kunde, der ønsker at samle sit digitale forbrug hos Telenor. Her er der mange penge at spare.  

Derudover bestræber Telenor sig på at dække 99% af danskernes rejsemål, hvorfor de i deres abonnementer tilbyder roaming i 47 lande. I dagens Danmark er det vigtigt for kunderne at kunne gå på internettet, når de befinder sig i udlandet. Dette opfylder et abonnement hos Telenor.

Opstår der problemer eller spørgsmål i forbindelse med dit abonnement, kan du nemt komme i kontakt med Telenor, som står klar til at rådgive dig døgnet rundt. De råder blandt andet over 57 butikker, og har på samme tid en kundeserviceafdeling, der har åbent fra 07-23 alle hverdage samt lørdage. Du har altså altid mulighed for at få personlig service, hvis der er behov for dette.

Hvorfor tegne et mobilabonnement, hvis du ingen forbindelse har? Telenor reklamerer ofte for, at de råder over landets mest fintmaskede net af master, som dækker over 99% af danskerne med en 4G forbindelse. Du kan derfor forvente en hurtig og effektiv forbindelse, hvis du tegner et mobilabonnement hos Telenor. Det er slut med at få sved på panden over dårlig forbindelse. Ønsker du at være sikker på, at du kan få den ønskede forbindelse hos Telenor, kan du med fordel gå ind på telenor.dk og foretage en hastighedstest. Her følger du en række instrukser og når derefter frem til den estimerede forbindelse, selskabet kan give dig, hvis du tegner et abonnement hos dem.

people-gathered-inside-house-sitting-on-sofa-1054974.jpg

 
 

De forskellige mobilabonnementer

Telenor tilbyder mobilabonnementer med 15 GB, 30 GB, 60 GB eller fri data i Danmark. Desuden får du fri tale og sms i alle abonnementerne. Priserne varierer alt efter, hvor meget data du ønsker at have i dit mobilabonnement.  

Ønsker du at tegne et abonnement med 15 GB data, får du på samme tid 8 GB roaming med i 90% af danskernes udenlandske rejsemål. Dette er teleselskabets billigste abonnement, og det koster kun 160 kr. i måneden. Du kan finde en liste over mobilabo's billigste mobilabonnementer her. 

Deres dyreste mobilabonnement tilbyder fri data i Danmark og på samme tid 20 GB roaming i 99% af danskernes udenlandske rejsemål. Her skal du betale 300 kr. i måneden, men du kommer til gengæld ikke til at mangle noget som helst. Befinder du dig ofte i udlandet på forretningsrejse eller grundet andre formål, kan dette være det rigtige abonnement for dig.

Du kan læse mere om de forskellige mobilabonnementer på telenor.dk. Her kan du desuden sammenligne de forskellige mobilabonnementer, og du kan se, hvor mange penge du kan spare ved køb af Telenor Trin. For eksempel kan Telenors billigste mobilabonnement koste helt ned til 128 kr. i måneden ved køb af 4 Telenor Trin abonnementer. Du kan for eksempel samle din familie i et Telenor abonnement og spare mange penge. Hvis du søger et familieabonnement kan du se alle muligheder i dette link. 

 

Masser af hjælp at hente

Sidder du inde med spørgsmål, eller ønsker du at få større klarhed omkring dit kommende mobilabonnement, så kan du med fordel bruge mobilabo.dk til at få et overblik over, hvilke teleselskaber der råder over nogle interessante abonnementer. Har Telenor overbevist dig om, at det er her, du skal tegne et abonnement, kan du finde masser af hjælp hos dem angående dit fremtidige abonnement. De er et enkelt opkald væk. Du kan derudover også komme ned til et besøg i din lokale Telenor-butik, hvis du ønsker en mere personlig vejledning. Der står mange dygtige folk klar til at give dig det bedste mobilabonnement.

Når du først har tegnet et abonnement hos Telenor, har de desuden bestræbt sig på, at det skal være enkelt for kunden at holde styr på forbrug, regninger, køb af ekstra data og meget mere. Dette fås gennem Mit Telenor, der både kan findes som app eller på nettet. Tjenesten gør det nemmere for kunden selv at holde styr på mobilabonnementet uden at skulle kontakte en Telenor medarbejder eller lignende.

4 stjerner.jpg.jpg