TelenorHos Telenor har de fokus på telekommunikation - altså kommunikation mellem folk via telefon og internet. De forholder sig altid til markedets udvikling og nye teknologier. 

 

Få et overblik over mobilabonnementer her

 

Telenor har 24 timers kundeservice, og herunder kan du kontakte dem telefonisk alle dage fra 7-23. Desuden har de lige lanceret en app, hvor du kan få adgang til selvbetjeningen “Mit Telenor”. Som kunde hos Telenor er der 3 ting, som altid er inkluderet i dit abonnement; du får hjælp, hvis du mister din mobil, du får 1:1 lånemobil, hvis din egen er til reparation, og du kører på lynhurtig 4G netværk på alle abonnementer. Priserne på Telenors abonnementer starter fra 149 kr. pr. md., og alle deres abonnementer er pt. inklusiv 3 måneder gratis Viaplay. Desuden kan du med Telenor Roam Away tale og sms´e gratis i 37 lande, samt bruge en vis del af dit inkluderede data.

 

Hos Telenor er der penge at spare, hvis I er en familie, som ønsker at samle flere abonnementer. Telenor har nemlig valgt at satse på, at dig og din familie gerne vil have alt samlet ét sted - hvilket naturligvis giver alle i familien masser af fordele. Der er blandt andet forskellige FRI+ Familie abonnementer, som er billigere, jo flere abonnementer, der samles hos Telenor. I disse abonnementer, er der bl.a inkluderet 12 måneders Viaplay, 1000GB OneDrive lagerplads samt Office 365 til familien. Der er desuden specielle tilbud på abonnementer på Telenors hjemmeside.