Telia mobilabonnementer

Få god forbindelse til en billig pris


49 kr./md frem til 30/6

Tale

Fri

Data DK

100 GB

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

119 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Find andre mobilabonnementer her 

Hvad kan Telia tilbyde?

Hos Telia kan du få et billigt mobilabonnement, uanset hvad det er, du søger. Du kan blandt andet vælge et Smart6, hvor du får 6 GB data, som du kan bruge i hele Norden, Baltikum og EU. Ønsker du mere data, kan du vælge Smart 15, hvor du får 15 GB data til brug i Norden og Baltikum, samt 10 GB data i EU. Begge abonnementer indeholder fri tale og sms/mms. Du kan også vælge et One-abonnement. Dette indeholder fri data i Norden og Baltikum, hvilket betyder, at du kan bruge nettet lige så meget, som du lyster. Desuden får du 15 GB i resten af EU. Hertil kan du tilkøbe Onemore, hvilket betyder, at dele indholdet af dit One-abonnement med op til fem brugere. Er du en af de rejselystne, kan du vælge abonnementet One World, hvor du igen får fri data i Norden og Baltikum, men du får også 20 GB i USA, Thailand, Tyrkiet og EU. Samtidig har du fri tale og sms/mms i alle disse områder. Hvis du ønsker at tjekke om du kan finde noget billigere, kan du tjekke vores liste med billige mobilabonnementer.

Med et Telia abonnement kan du bruge din mobil hvor som helst og når som helst næsten i store dele af verden uden at skulle tænke på, om du har data nok, og om det koster en formue at foretage et opkald. Særligt med 20 GB data kan du uden bekymringer begive dig ud i verden.

Med dit abonnement får du Telia dækning, hvilket betyder en god dækning over hele landet. Dog er der nogle forhold, der kan spille ind på, hvor god dækningen er, og derfor har Telia på deres hjemmeside gjort det muligt for dig at undersøge, hvor god din Telia dækning er i dit område. Samtidig har du muligheden for at kunne se Telia drift, hvis du gerne vil vide, om der foregår nogle ændringer eller driftsproblemer omkring dig.

Når du vælger et mobilabonnement hos Telia, får du adgang til Telia selvbetjening, også kendt som Mit Telia. Her kan du administrere dit abonnement, se forbrug,  betale og meget andet. Det er dit personlige univers, hvor du har fuld kontrol over, hvad der foregår med dit abonnement.

Telia mobil er kun én del af hele Telia universet. De tilbyder nemlig også bredbånd og tv-pakker. Du kommer derfor ikke til at mangle noget som kunde hos Telia.

 

Hvad får du med i pakken?

Dit abonnement hos Telia DK indeholder ikke kun taletid, sms/mms og data. Du får nemlig også nogle ekstra goder med i pakken, som gør det ekstra fordelagtigt for dig at vælge et abonnement hos Telia. Vælger du et One World eller One-abonnement, har du nemlig muligheden for at få HBO Max, Spotify Premium, Eurosport Player, Office 365, Telia Secure og Flipp med oven i puljen til en fordelagtig pris.

Men her stopper fordelene og goderne ikke. Med Telia abonnementer kan du komme billigere i biografen om tirsdagen. Det er også det, der bliver kaldt for Telia Tirsdag. Med Telia Tirsdag kan du komme i biografen til én billets pris. Det vil sige, at hvis du tager en ven med, skal I kun betale for én billet. Desuden bliver du inviteret til forpremierer over hele landet, hvor du igen har muligheden for at tage en ven med og kun betale for én billet.

architecture-room-indoors-auditorium-109669.jpg

 
 

Vælg det telia mobilabonnement der passer til dig

Når du skal finde det mobilabonnement, der passer dig, er det en god ide, at du både overveje pris, og hvad det pågældende abonnement kan tilbyde dig. Det bedste du kan gøre for at finde det rette, er at sammenligne priser og indhold - både på tværs af udbyder og abonnementer inden for den samme udbyder.

Telia har et stort udvalg af abonnementer, og derfor er der en god chance for, at du finder, hvad du søger hos dem. Læs mere om dem og deres abonnementer på deres hjemmeside, så du kan blive klogere på, hvad de helt præcis står og kan tilbyde dig.