Telmore



TELMORE er Danmarks største online teleselskab. De var det første teleselskab i Danmark, som kun fandtes på nettet; dette er også med til at holde priserne på deres abonnementer nede.



 

 

Få et overblik over mobilabonnementer her

 

TELMORE har abonnementer med priser, der starter fra 129 kr. pr. md. TELMORE har den bedste 4G dækning (kører på TDC´s mobilnetværk) i Danmark ifølge en test udført af flere analyseinstitutter. Dette netværk har også den bedste HD streaming, bedste kapacitet og er det mest stabile netværk.

 

Som kunde hos TELMORE, har du mulighed for at tilkøbe TELMORE Play, der er en underholdningspakke, som du kan få til en yderst fordelagtig pris. Den indeholder b.la. HBO og Tv2 Play. TELMORE Play findes i flere forskellige udgaver - alle til forskellige priser. Der kan altså godt være penge at spare, hvis du er en person, der gerne vil have adgang til streaming eller andre tjenester. Det kan derfor godt betale sig, at sætte sig ind i hvilke ekstra tjenester de forskellige udgaver af TELMORE Play tilbyder. Hvis du derimod er en person, som ikke anvender flere forskellige tjenester, kan du havne i en fælde, hvor du kan komme til at betale for tjenester du faktisk ikke bruger - og så er det nok på tide at skifte mobilabonnement. OISTER tilbyder også et abonnement, som ikke har fast månedspris, men hvor du derimod betaler en fast pris for dine opkald og SMS´er. Det er altså dine behov og dine personlige vaner, som ofte bestemmer prisen. Når du ved, hvor meget du har brug for af data, tale, tjenester m.m. kan du her sammenligning de billigste abonnementer.

 

TELMORE modtog i 2017 en pris for Danmarks bedste kundeservice, uddelt af Wilke Markedsanalyse A/S. Kunderne vurderer især Telmore højt på deres produkter og services, pålidelighed, korrekte regninger og retfærdig behandling af kunder. TELMORE startede i 2000 med en drøm og at sørge for billig mobil og billig telefoni, som protest imod de store teleselskabers høje priser.