Telmore mobilabonnementer

https://mobilabo.dk/sammenlign-mobilabonnementerTelmore er en oplagt løsning, hvis du vil have en professionel udbyder med gode og billige mobilabonnementer samt den bedste dækning. Telmore er i dag en af Danmarks største udbydere og har efterhånden en del erfaring med i rygsækken.


20 timers
Tale
30GB
Data
Fri
SMS/MMS
149 kr.
Pris/md.
          
God 7,0/10
GÅ TIL UDBYDER
WiFi-opkald
Inkl. 9 GB EU data
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Fri
Tale
25GB
Data
0/1,3kr SMS/MMS
159 kr.
Pris/md.
          
Fremragende 8,0/10
GÅ TIL UDBYDER
DKs bedste kundeservice
WiFi-opkald
Inkl. 10 GB EU data
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Fri
Tale
50GB
Data
Fri
SMS/MMS
169 kr.
Pris/md.
          
Fremragende 9,0/10
GÅ TIL UDBYDER
Inkl. Telmore Musik
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding

Find andre mobilabonnementer her 

Hvilke mobilabonnementer tilbyder Telmore?

Hos Telmore kan du få lige det abonnement, som du leder efter. De har nemlig et stort udvalg af muligheder, der gør det muligt for dig at finde et mobilabonnement, der passer perfekt til dig og dine behov. Med et abonnement hos Telmore får du blandt andet muligheden for at få fri tale. Hvis ikke du ringer særlig meget fra din mobil, kan det være en fordel for dig at vælge deres abonnement med begrænset tale, eller hvor du betaler pr. minut. Vælger du sidstnævnte, betaler du altså kun for det, som du reelt set bruger.

Med Telmore kan du også bruge din mobil gratis i udvalgte lande, når det kommer til sms og opkald. Desuden får du også 8 GB data med i puljen. Telmore Roaming sørger for, at du kan bruge din mobil uden problemer på ferien, og du kan forvente hurtigt netværk, uanset hvor du befinder dig.

Telmore netværk er noget af det bedste, som du kan benytte dig af. Grunden til dette er, at Telmore benytter TDCs mobilnetværk. Det betyder, at du får den bedst mulige dækning, eftersom TDCs netværk er kendte for Danmarks bedste 4G-dækning. Når du vælger et mobilabonnement hos Telmore, kan du derfor altid være sikker på at få forbindelse. Forbindelsen er testet af Teknologisk Institut og det tyske analysebureau P3, og de konkluderer begge, at det er TDC, der er bedst i test, når det kommer til mobilnetværk. Telmore vil gerne tilbyde deres kunder det bedste, og det får du derfor.

Du kan altid læse mere om, hvad Telmore står og kan tilbyde dig på deres hjemmeside. Telmore kundeservice er desuden en af de bedste i landet, og du skal derfor ikke være bange for at kontakte dem, hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål.

 
 
 

Du få mere end bare et mobilabonnement

Telmore tilbyder meget mere end bare et mobilabonnement. Ved at vælge et af deres Telmore Play-abonnementer kan du få adgang til Telmore musik, TV2 play, HBO Nordic, C More og meget andet med oven i abonnementet. Du behøver selvfølgelig ikke at få det hele med i pakken, hvis du ikke hører særlig meget musik eller aldrig ser serier. Vælger du, at du kun vil have musik med i købet, vælger du det billigste Telmore Play-abonnement. Vil du hellere se dine yndlingsserier eller læse bøger og magasiner, skal du op og betale lidt mere. Er du en af dem, der ikke kan vælge eller bruge lige så meget tid på serierne, som du bruger på musikken og bøgerne, er det Telmore Play Premium, der er det rigtige valg for dig. Alt hvad du får med i dit Telmore Play-abonnement kan du bruge på alle dine skærme. Det vil sige, at du kan bruge det på dit Smart-tv såvel som på din mobiltelefon. På den måde kan du få mest muligt ud af dit abonnement.

Du skal dog ikke tvinges til at bruge penge på noget, som du ikke bruger, og derfor har Telmore også en række abonnementer, hvor Play-elementerne ikke er med i købet. Med et almindeligt Telmore abonnement betaler du for de velkendte ting som at ringe og gå på nettet.

Desuden har du også muligheden for at købe mobilt bredbånd hos Telmore DK. Det betyder, at du kan tage den gode Telmore dækning med dig overalt.

blur-blurred-background-bokeh-cellphone-1156684.jpg

 
 

Hvad er Mit Telmore?

Mit Telmore er din personlige side hos Telmore, hvor du har muligheden for at justere Mit Telmore abonnement - altså dit personlige abonnement. Her kan du blandt andet se informationer om dit forbrug, ændre dit abonnement, foretage betalinger og lignende sager. På den måde har du nem adgang til alle de ting, der vedrører dig, når det kommer til dit mobilabonnement.

 

Vælg det rigtige mobilabonnement

Står du i en situation, hvor du ønsker at skifte mobilabonnement, kan det være svært at finde hoved og hale i alle de mange muligheder, der er på markedet. Det bedste du kan gøre, når du skal finde det helt rigtige, er at sammenligne de forskellige udbydere og abonnementer. Telmore har flere forskellige abonnementer, og derfor kan du finde et mobilabonnement, der passer helt perfekt til dig og samtidig få Danmarks bedste kundeservice med oven i købet.