Waoo Mobil mobilabonnementer

Få en samlet pakke med mobilabonnement og fibernet


Tale

Fri

Data DK

60 GB

Data EU

60 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk
Double Tick 5G ready

149 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Find andre mobilabonnementer her

Waoo mobil

Der findes mange forskellige udbydere og mindst lige så mange abonnementer. Derfor kan det føles umuligt at finde frem til det abonnement, der gavner dig bedst muligt. Waoo mobil er dog et godt bud, og her i det følgende finder du informationer om, hvad de kan tilbyde dig. Hvis du ønsker at finde ud af mere om Waoo mobil DK, så læs mere på deres hjemmeside. Finder du ikke de svar, som du leder efter, kan du med fordel kontakte deres kundeservice. De står altid klar til at hjælpe og vejlede.

 

Hvilket Waoo mobil abonnement skal du vælge

Hos Waoo mobil finder du intet mindre end ni forskellige abonnementer. Du har derfor mange forskellige at vælge mellem, og kan næsten med garanti være sikker på at finde et, der passer til dig. Du kan vælge imellem følgende:

  • Waoo mobil 0
  • Waoo mobil 1
  • Waoo mobil 5
  • Waoo mobil 10
  • Waoo mobil 15
  • Waoo mobil familie lille
  • Waoo mobil familie stor
  • Waoo mobil 50
  • Waoo mobil 50 max

Waoo mobil 0 er et abonnement, hvor du kun betaler for det, som du bruger, samt en lav månedlig udgift på 29 kr. Du får taletid til 48 øre pr. minut, sms til 20 øre pr. stk., mms til 2,5 kr. pr. stk., data til 1 kr. pr. mb og fri samtale mellem telefoner, der har Waoo mobil abonnement. Waoo mobil 1 giver dig muligheden for at se frem til et fast månedligt beløb. Med dette abonnement får du 1 times tale og 1 GB data, samt fri sms og mms - hvilket gælder for alle de følgende abonnementer. Har du et større forbrug, skal du gå efter Waoo mobil 5, hvor du får 5 timers fri tale og 5 GB data, som du også kan bruge i udlandet. Waoo mobil 10 er deres mest populære. Her får du 10 timers tale og 8 GB data. Heraf kan du bruge 5 GB data i EU. Waoo mobil 15 giver dig 15 timers tale og 10 GB data. Du kan bruge 6 af disse GB data i udlandet. De dyreste abonnement du kan vælge, er Waoo mobil 50, hvor du får 50 timers tale og 30 GB data. Her kommer du ikke til at mangle noget. Jo mere du betaler for dit abonnement, jo mere taletid og data vil du modtage. Hvis du står og skal finde et abonnement til flere i din familie, kan du vælge Waoo mobil familie lille eller stor. Begge pakker tillader dig at koble fem simkort på.

Gældende for alle EU abonnementer er, at du ikke skal betale ekstra for at bruge mobilen i EU, så længe du ikke bruger mere end dit abonnement tillader - sådan lyder de nyeste EU regler angående roaming i EU. Hvis du modtager opkald fra andre i udlandet eller hjemme fra Danmark, koster det dig heller ikke ekstra. Alt dette gælder dog kun i EU, og du kan derfor ikke bruge data uden omkostninger, hvis du befinder du i lande uden for EU. Her vil du komme til at betale ekstra. I udlandet kan du altså bruge mobilen, som det passer dig, så længe det er inden for EU’s grænser.

Når det kommer til Waoo mobil dækning, benytter de sig af Telias netværk.  Det betyder, at du som kunde har adgang til en af de bedste mobile forbindelser i hele Danmark. Waoo mobil ønsker at give deres kunder den bedste oplevelse, og derfor sørger de også for noget af det bedste netværk.

man-wearing-brown-jacket-using-smartphone-while-using-3206114.jpg

 

Sammenlign for at finde det bedste abonnement

Som nævnt kan det være utrolig svært at finde frem til det helt rigtige mobilabonnement. Selvom Waoo mobil er et godt bud, er det ikke sikkert, at det er et af deres abonnementer, der passer dig bedst. Måden hvorpå du finder ud af, om du skal vælge et Waoo mobil abonnement eller et helt andet abonnement, er ved at sammenligne udbydere såvel som abonnementerne hos de enkelte.

Når du sammenligner, skal du sammenligne de forskellige priser, og hvad de forskellige abonnementer og udbydere kan tilbyde dig. Inden du begynder at sammenligne, er det dog en god ide, at du overvejer, hvad du har brug for, når det kommer til taletid, data og lignende. Der er nemlig ingen grund til at betale for mere end du bruger. Når du sammenligner og i sidste ende skal vælge, skal du derfor gå efter det abonnement, der kommer nærmest dine behov og ikke mindst dit budget. Hvis du ønsker at sammenligne mobilabonnementer giver kan du gøre det via dette link.

3,5 stjerne.jpg.jpg