YouSee mobilabonnementer

Danmarks bedste 4G netværk til fornuftige priser


Første måned gratis

Tale

Fri

Data DK

20 GB

Data EU

25 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Binding 6 mdr.
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

149 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Fordele og ulemper ved YouSee

Fordele

Ulemper

Størstedelen af abonnementerne giver fri adgang til YouSee Musik  Forholdsvis dyre abonnementer sammenlignet med konkurrenters
5G i alle mobilabonnementer 6 måneders bindingsperiode på de fleste abonnementer

Tilbyder produkter ved oprettelse

Kundeservice kan være langsomme til at svare
Gode abonnementer til børn Oprettelses gebyr kan forekomme ved nogle abonnementer

God Mobildækning

YouSee Mobil abonnementer

Er du træt af at betale for meget i mobilabonnement, eller ønsker du blot at undersøge hvilke muligheder der er hos andre teleselskaber? Hos YouSee Mobil forsøger de at tilpasse sig efter dine behov, således at du får lige nøjagtigt det abonnement, du har brug for. Hos dem skal et mobilabonnement nemlig være brugbart, og du skal ikke betale for noget, du ikke benytter dig af. YouSee stræber efter at have mobilabonnementer, der passer til alle; om du rejser meget eller aldrig kommer uden for Danmark er underordnet – de har noget til ethvert forbrug.

YouSee mobilabonnement priser

YouSee Mobilabonnement Priser første abonnement Priser hvis du køber flere
Fri Tale + Fri Data + 30 GB EU 299 kr./md. 149 kr./md.
Fri Tale + 100 GB Data + 25 GB EU 249 kr./md. 149 kr./md.
Fri Tale + 50 GB Data + 20 GB EU 199 kr./md. 149 kr./md.
Fri Tale + 30 GB Data + 20 GB EU 169 kr./md. 149 kr./md.
Fri Tale + 20 GB Data + 15 GB EU 149 kr./md. 149 kr./md.
1 times tale +3 GB Data +3 GB EU 69 kr./md. 149 kr./md.

Sidst opdateret: 04/04/22

Hvad kan de tilbyde dig?

Som kunde hos YouSee vil du få en række ting med i dit mobilabonnement, du ikke vil kunne finde andre steder. For eksempel får alle deres kunder adgang til YouSee musik – en musikstreamingtjeneste der rummer over 40 millioner musiknumre, som blot ligger og venter på at blive afspillet.

Det koster 0 kr. ekstra, og du får tjenesten med ligegyldigt hvilket abonnement, du tegner. Udover dette proklamerer YouSee ofte for, at de kan tilbyde dig Danmarks bedste mobilnetværk.

De giver kunden en god forbindelse, ligegyldigt om du befinder dig i indre København eller på landet i Udkantsdanmark. Sidst men ikke mindst, mener de, at kunden ikke bør gå på kompromis med sit mobilforbrug, blot fordi man ikke befinder sig i Danmark. Derfor fokuserer YouSee på, at deres forskellige abonnementer indeholder gode priser på tale og data i udlandet.

Yousee er kendt som en af de bedste og mest populære udbydere på det danske marked. Hvis du søger andre gode mobilabonnementer at sammenligne med kan du finde dem på vores liste med de bedste mobilabonnementer

blur-blurred-background-bokeh-cellphone

 
 

Masser af abonnementer at vælge mellem

Et YouSee mobilabonnement kan se ud på mange forskellige måder alt efter, hvordan dine behov ser ud. Er du typen, der sms’er konstant eller taler i telefon på vej til og fra arbejde, eller bruger du en stor del af din tid på at surfe rundt på internettet? YouSee råder over en række forskellige abonnementer, som de har forsøgt at tilpasse til et hvilket som helst forbrug.

Hos YouSee Mobil finder du fire forskellige mobilabonnementer, der bør kunne falde i din smag. Hvis du er en person, der ikke ønsker at gå på kompromis med noget, kan du med fordel tegne et abonnement til den dyreste pakke, der koster 399 kr. i måneden. Her får du fri data i Danmark og 20 GB roaming i 48 specifikke lande.

Desuden får du også fri sms og tale i Danmark og 10 timers tale fra Danmark til 54 udvalgte lande. Dette abonnement passer perfekt til en person, der ofte rejser udenlands enten for at arbejde eller nyde livet – men på samme tid ikke ønsker at skære ned på mobilforbruget af den grund.

Føler du, at ovenstående abonnement er en smule for dyrt, eller mener du ikke, at du har behov for den mængde af data, roaming med mere? YouSee har selvfølgelig også mobilabonnementer til den studerende, der har færre kroner i måneden eller forælderen, som ikke ønsker at betale så mange penge for et mobilabonnement.

YouSee Mobils mest populære mobilabonnement koster kun 199 kr. om måneden. Her får du blandt andet 20 GB data i Danmark samt 10 GB roaming i 36 andre lande. Desuden kan du fortsat tale- og sms’e frit, når du ikke er på en udenlandsk adresse.

Mener du fortsat, at du ikke har behov for den mængde af fordele, du får ved et sådan mobilabonnement, har teleselskabet i et andet abonnement skåret 10 GB data fra, når du er i Danmark.

Således har du 10 GB data til rådighed i måneden, men derudover ligner abonnementet det mest populære mobilabonnement til 199 kr. Du skal af med 169 kr. om måneden for denne pakke og sparer dermed 30 kr. om måneden ved at skære 10 GB data fra dit mobilabonnement.

YouSee er også en god udbyder hvis du leder efter gode abonnementer til familien. Jo flere du tilføjer jo flere fordele vil du få i et familieabonnement. Du kan også finde andre familieabonnementer her.

 

Lad os hjælpe dig med at finde rundt i ‘abonnementsjunglen’

Vi er udmærket klar over, at det kan være en jungle at skulle finde rundt i de mange mobilabonnementer, der findes på markedet. Derfor kan du med fordel bruge Mobilabo.dk til at få et overblik over, hvilke teleselskaber der råder over nogle interessante abonnementer. Det er vigtigt at undersøge markedet, før du binder dig til et abonnement.

Mener du dog, at YouSee er det rigtige teleselskab for dig, kan du med fordel kontakte dem, hvis du har flere ting, du ønsker svar på. Har du spørgsmål til YouSee Mobil i udlandet, YouSee Mobil abonnementerne, YousSee Mobil generelt eller noget helt fjerde, så står YouSee klar til at hjælpe dig i deres kundeserviceafdeling.

Desuden får du, når du først har tegnet et abonnement hos YouSee, adgang til Mit YouSee, der er en genvej på mobilen eller computeren til alt, hvad du har brug for at holde styr på angående dit abonnement i form af regninger, køb af ekstra taletid samt data og meget andet.

Mit YouSee er oprettet således, at kunden ikke behøver at ringe ind til kundeservice og sidde i kø for at blive hørt. Med et enkelt klik kan du selv være med til at holde styr på dit abonnement og foretage de ændringer, du ønsker.

3 stjerner