YouSeeYousee kører også på Danmarks bedste 4G netværk, som er mobilnetværket fra TDC Group. Der er også mange muligheder for underholdning hos YouSee.

  

 

Få et overblik over mobilabonnementer her

 

Som kunde hos YouSee får du fri adgang til YouSee Musik, samt mulighed for roaming i 36 lande. Det vil sige, at du kan bruge din mobil, helt som du plejer i udlandet. Det er praktisk, hvis du har brug for at finde vej eller google lukketid på en seværdighed - alt sammen uden at det koster ekstra. Det samme er selvfølgelig gældende, hvis du vil ringe, sende SMS eller MMS til familie eller venner derhjemme. YouSee er generelt kendt for, at man kan samle mange løsninger hos dem. Du kan f.eks. have mobilt bredbånd, telefoni og TV hos dem.

 

Du kan bruge dit YouSee musik til at høre musik trådløst med SONOS, Chromecast, Airplay og Bluetooth. Med et YouSee-mobil abonnement kan du lytte til millioner af musiknumre. Et sådant abonnement kan altså give dig adgang til din yndlingsmusik, når og hvor du vil.   

 

Der er mulighed for familierabat, hvis du køber mere end et abonnement fra YouSee. Ekstra abonnementer koster kun 139 kr. pr. md., og på YouSee´s hjemmeside, giver de dig en god oversigt over, hvad du kommer til at betale i alt. Hvis du f.eks. vælger et mobilabonnement med fri tale og 15 GB data, får de ekstra abonnementer også fri tale og 15 GB data.

 

Hvis du i forvejen er kunde, og eksempelvis har Yousee bredbånd derhjemme, kan du få dobbelt op på data ved køb af YouSee mobilabonnement. Du kan også få hjælp til at finde den helt rigtige mobil. Hos YouSee kan du få et datadelingskort som gør, at du kan dele dit abonnements data og dermed få fuldt udbytte af din data. Det ekstra SIM-kort kan du bruge i dine andre enheder f.eks. i din tablet eller bærbar. YouSee har tidligere kørt med kampagner, hvor eksisterende kunder fik fri data i en måned. Det vil altså sige en hel måned hvor kunder kunne surfe på nettet, lige så meget som de havde lyst til - HELT gratis. Kampagnen varede dog kun en enkelt måned, men den slags kampagner er værd at holde øje med.

 

Stadig i tvivl? Vi har samlet alle de udbydere som vi mener, tilbyder de bedste priser på telefoni.