Netflix gavekort

Morten Jørgensen
Forfatter: Morten Jørgensen
Opdateret: 24. maj 2022

Netflix gavekort

Det er ikke længere muligt at købe gavekort til Netflix i Danmark

Netflix Gavekort - Den Perfekte Gave til en Film Elsker

Mangler du en solid julegave, fødselsdagsgave eller vil du blot forkæle dig selv med verdensklasse underholdning. Så er et Netflix gavekort muligvis noget for dig. 
Med et Netflix gavekort kan du give det som gave til en film glad person som du holder af, eller du kan vælge at bruge selv.

Gavekortet giver adgang til at oprette et nyt medlemskab eller forlænge et allerede eksisterende medlemskab hos Netflix i given periode. Alt efter hvor langt værdien af gavekortet rækker.

Gavekort til Netflix

Det er muligt at vælge mellem et gavekort til en værdi af 150 kr., 250 kr. eller 500 kr.. Derudover kan du også vælge et dynamisk gavekort hvor du selv kan bestemme værdien indenfor 250 kr. - 2.500 kr. Det er dermed muligt selv at bestemme hvor mange måneder Netflix gavekortet skal indeholde.

Når du bestiller gavekortet online modtager du en kvittering, samt en unik gavekortkode som vil blive sendt til din email indbakke. Her vil du også kunne finde information på hvordan man indløser gavekortet. Gavekortet har ingen udløbsdato, du skal derfor ikke være bekymre dig om hvornår det udløber.

Gavekortet kan bruges til at oprette et nyt medlemskab til Netflix, men også til at forlænge allerede eksisterende medlemmers medlemskab. Det smarte ved et Netflix gavekort er at du kan indløse det uden at skulle benytte kreditkort.

Hvem Forhandler Netflix Gavekort

Det er ikke Netflix selv der forhandler disse gavekort, men forhandlere som Netflix har indgået et samarbejde med. Du kan eksempelvis købe et Netflix Gavekort online hos StartSelect, som udbyder en stor række af gavekort eller du kan købe det ved en fysisk forhandler, såsom hos Elgiganten, Føtex, Bilka, Kvickly m.fl.

Tyrkisk Netflix Gavekort - Udnyttelse af Netflix Gavekort

Hvis du køber et Tyrkisk Netflix gavekort kan du bruge dette til at få billig Netflix til 17 kr. Dette er en fejl Netflix har lavet som du kan tage udnyttelse af, hvis du ønsker at betale samme lave pris som de gør i Tyrkiet. Netflix benytter sig af geografisk prisfastsætning, hvilket du kan udnytte til din fordel. Hvis du ønsker at gøre brug af denne metode har vi lavet en guide som du kan finde her.

Andre måder at få Netflix uden at benytte et Netflix Gavekort

Hvis du af den ene eller anden årsag ikke ønsker at bruge et Netflix Gavekort til at få adgang til Netflix, kan du også blot betale for Netflix direkte fra deres egen platform eller du kan vælge at få et mobilabonnement som indeholder Netflix.

Hvis du vælger at gå med et mobilabonnement med Netflix er der også mange penge at spare i det lange løb, da mobilselskaberne laver dette som en pakkeløsning. Hvor du både får et mobilabonnement og Netflix i en samlet pakke.

Morten Jørgensen

Skrevet af

Morten Jørgensen
CTO Adlab

Morten er en af ejerne bag Mobilabo.dk og har siden dets opstart beskæftiget sig med at undersøge markedet for mobilabonnementer, så du ikke behøver. Han har selv et mobilabonnement fra DUKA, fordi han ønsker et billigt mobilabonnement.

Flere artikler