Mobilabonnementer med Tidal

Overblik over mobilabonnementer hvor Tidal er inkluderet


Inkl. streaming. 264 kr. de første 3 mdr.!

Tale

Fri

Data DK

100 GB

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

379 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

Elsker du musik? Det kan de fleste mennesker sige ja til. Musik gør livet skønnere. Det hjælper os igennem hårde tider, sætter festen i gang og gør os glade. Musik er virkelig svært at undvære. Så hvorfor ikke få et mobilabonnement med en musiktjeneste? Der findes mange muligheder for dig, som gerne vil have et mobilabonnement med musiktjeneste inkluderet. Der er endda mange penge at spare ved at inkludere dit mobilabonnement med en musiktjeneste. Du kender sikkert allerede en del musiktjenester - de mest populære i Danmark er Spotify, Yousee Musik, Telmore Musik og TIDAL. Alle disse tjenester kan fås inkluderet i et mobilabonnement. Herunder kan du lære mere om TIDAL og mobilabonnementer med TIDAL inkluderet.

Hvad er TIDAL?

TIDAL er ikke nær så kendt i Danmark som for eksempel Spotify, og det er en skam for TIDAL er en fantastisk streamingtjeneste. TIDAL står for High Fidelity Music Streaming, og er en online streamingstjeneste som blev grundlagt tilbage i 2014. Du kan streame musik og musikvideoer med TIDAL, og du betaler et månedligt gebyr. Der findes i skrivende stund over 60 millioner musiknumre og 240,000 videoer på TIDAL. TIDAL har over tre millioner brugere i hele verden. Med TIDAL kan du finde alt dit yndlingsmusik, som du kan streame døgnet rundt. Det er også muligt at oprette din egen playliste. Så kan du tilføje alt det musik du elsker, og skråle med i badet, på vej til arbejde eller hvorend det passer dig. Hvis du ikke ved, hvad du skal tilføje på en playliste, kan du også finde tusindvis af playlister lavet af musikeksperter og endda kunstnerne selv. Når du hører musik på TIDAL skabes der et “My mix” som er en personlig blanding af sange baseret på sange du allerede har hørt. Som noget unikt kan TIDAL desuden tilbyde dig en musiktjeneste, hvor du kan høre dine favoritter uden wifi. De sange du elsker, er derfor altid tilgængelige for dig.

 
 

Fordele ved mobilabonnement med TIDAL

Der er mange fordele ved at få dit mobilabonnement med TIDAL. Den måske vigtigste grund er, at du kan spare mange penge ved at få TIDAL inkluderet i dit abonnement. Hvorfor betale for et mobilabonnement for sig, og en musiktjeneste for sig, når du kan få en samlet løsning? En anden stor fordel ved at få TIDAL inkluderet i et mobilabonnement er, at du gør livet lidt lettere for dig selv. Når du betaler din mobilregning ved du, at den også inkluderer dit TIDAL abonnement. Det er derfor nemmere at overskue, når du laver dit budget eller andre personlige regnskaber. Der findes mange mobilabonnementer med TIDAL. Når du skal beslutte dig for, om det er noget for dig, kan du med fordel stille dig selv et par spørgsmål. Hvor ofte hører du musik? Ser du også videoer og lytter du til podcasts? Vil du gerne have en musiktjeneste, som kan tilbyde dig sange i god kvalitet? Hvis du kan svare ja til alle spørgsmålene, vil det helt sikkert kunne betale sig for dig, at få TIDAL inkluderet, som en del af dit mobilabonnement.

mobilabonnement med TIDAL

 

CBB Mobil og TIDAL

Der findes mange mobilabonnementer med TIDAL. CBB Mobil er et mobilselskab, som tilbyder dig TIDAL som en del af dit mobilabonnement. Prisen for 40 timers tale, 40 GB data og fri SMS og MMS, er 159 kroner per måned. Et abonnement med 10 timers tale, 50 GB data, fri SMS og MMS koster 119 kroner per måned. Det er bedst til prisen i april 2019, sammenlignet med resten af mobilabonnementerne her på siden. Med CBB Mobil får du altså virkelig noget for dine penge, for du får også TIDAL med i prisen! CBB Mobil er anmeldt som “god” på Trustpilot af over 17.000 brugere. CBB Mobil har tre sætninger, som de lever efter. “Du ved hvad du får”, “Lige ud af landevejen” og “Tæt på dig”. CBB Mobil siger altid tingene som de er, og holder hvad de lover. Her er ingen overraskelser. Du får et abonnement der er nemt at forstå og CBB Mobil står altid klar til at hjælpe dig på chat, Facebook, mail eller telefon. Altid med et smil! CBB Mobil er derfor alt i alt et rigtig godt bud på et mobilabonnement, hvor du kan få TIDAL musik inkluderet.