Mobilabonnementer med Yousee Musik

Overblik over mobilabonnementer hvor Yousee Musik er inkluderet


Inkl. streaming. 264 kr. de første 3 mdr.!

Tale

Fri

Data DK

100 GB

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

379 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

Yousee musik 

Her på siden kan du få et overblik over, hvor man kan spare penge på mobilabonnementer, og hvor der er mulighed for at få for eksempel mobilabonnementer med Yousee Musik, HBO Max eller andre streamingtjenester. Det kræver nemlig ikke meget undersøgelse og sammenligning før man kan konkluderer, hvorvidt man kan spare penge eller få flere fordele ved at skifte sit mobilabonnement.

Hvis man gerne vil streame musik kan Yousee anbefales, da Yousee har mange forskellige løsninger til forskellige behov. Her er det ligegyldigt, hvorvidt man skal bruge mange eller få gb data, da man med yousee mobil kan få adgang til streamingtjeneste Yousee musik. I guiden her viser vi, hvorfor det kan være en god idé at skifte til Yousee som teleselskab, hvis man gerne vil have lidt ekstra fordele ud af sit mobilabonnement.

 
Jagten på det bedste og billigste mobilabonnement kan sommetider godt være en uoverskuelig jungle af tilbud. For alle teleselskaber i Danmark har nemlig forskellige løsninger, der passer til alle slags behov.
Mobilabonnementer nu til dags er nemlig ikke det samme som for 10 år siden, hvor man bare betalte for et antal timers tale og sms’er om måneden. Nej i dag er det en mere kompliceret løsning, som de fleste forbrugere søger efter og derfor kan et abonnement både indeholde fri data, fri tale og sms samt adgang til nye film og serier eller musik inkluderet i abonnementet. 

Hvilket abonnement skal jeg vælge?

Først og fremmest skal man vælge, det mobilabonnement som passer til det behov man har. Det vil sige, at det er en god idé at have et overblik over sit forbrug på mobilen.

Hvis man har brug for meget data, skal man nok bede om et mobilabonnement med fri data. Her får man ubegrænset adgang til alt indhold på sin telefon, der kræver internetadgang.

Man kan tilmed tage sin data med på ferien, da mange abonnementer inkluderer, at man kan bruge data i hele EU og op til 36 lande afhængigt af, hvilket teleselskab man vælger. Det handler altså grundlæggende om at se på sit eget forbrug og budget, hvis man vil finde ud af, hvilket mobilabonnement, der passer bedst.

Der findes en verden af forskellige mobilabonnementer, men det handler om at vælge det, der lige præcis passer til det behov man har. 

Mobilabonnementer med YouSee Musik

 

Sådan får du Yousee Musik med i dit abonnement

Det giver vel sig selv, at man skal have abonnement hos Yousee for at få Yousee Musik med i sit abonnement. Man skal ihvertfald være kunde hos Yousee, så uanset om det er et abonnement på bredbånd, TV eller et mobilabonnement har man mulighed for at få Yousee.

Som mobilabonnement kan man vælge mellem mange forskellige løsninger, der både inkluderer mange timers tale og roaming i europa. Yousee er dygtige til at tilpasse deres abonnementer til den enkeltes behov, og der er også penge at spare, hvis man i forvejen har andre Yousee-produkter end mobilen. Der kan nemlig sommetider opnås en samlerabat, når man kombinerer de forskellige Yousee-produkter sammen.

 
 

photo-of-cup-near-flat-screen-television-2726370.jpg

Stream millioner af musiknumre med Yousee Musik

Med Yousee musik kan man lytte til over 30 mio. musiknumre, når som helst og hvor som helst. Musikken kan høres på både mobil, tablet, PC og visse trådløse højttalere.

Hvis man vil høre musik på sin smartphone eller tablet skal man hente appen “Yousee Musik” der, hvor man normalt henter apps.

Man kan også høre musik på sin PC ved at besøge siden musik.yousee.dk, hvor det er muligt at lytte til musik for enhver smag.

Uanset om man er til Taylor Swifts nye album, er et rigtig metalhead eller er kommet for at høre rapperen  NFs nye album “The Search”, så findes det alt sammen på Yousee Musik.

Det eneste det kræver er, at man logger ind med sit Yousee-login, hvorefter man har ubegrænset adgang til det enorme musikudvalg som platformen tilbyder. 

 
 

Yousee Musik med bredbånd eller TV-Pakke

Som nævnt tidligere behøver man ikke nødvendigvis at købe det bedste mobilabonnement, når man er på jagt efter Yousee Musik. Foruden at være et godt alternativ til Spotify og Apple Music, er Yousee Musik også meget nemmere at skaffe gennem et abonnement. Det kan nemlig inkluderes gratis i mange Yousee-kunders abonnementer.

Yousee Musik kan skaffes gennem både Yousee mobil, Yousee bredbånd og Yousee’s TV-pakke. Derudover, hvis man har enten Yousee bredbånd eller tv-pakke sammen kan man åbne for Yousee more, hvor man kan vælge mellem forskellige fordele - bl.a. Bookmate, C More eller ekstra GB data til mobilabonnementet.

Der kan derfor være masser af fordele ved at vælge Yousee som teleselskab, da de kan tilbyde en god pris på mobilabonnementer eller et mobilabonnement, der er skræddersyet til det enkelte behov. Hvis man derudover allerede er Yousee-kunde og har bredbånd eller TV-pakke kan man måske endda få det billigste mobilabonnement markedet kan tilbyde.