Mobilabonnementer med HBO

Overblik over mobilabonnementer hvor HBO er inkluderet


Første måned 119 kr.
Netflix + HBO + TV2 Play
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 10,0/10


Fri
70 GB
26 GB
299 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
TDC Netværk
5G ready
Første måned til 119 kr.
Viaplay + TV2 Play + HBO + Netflix + Paramount+
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 10,0/10


Fri
80 GB
32 GB
369 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
TDC Netværk
5G ready

Mobilabonnementer med HBO inkluderet

Det kan sagtens lade sig gøre at få et bedre tilbud på et mobilabonnement, hvis man blot laver sin research ordentligt og sammenligner de mange tilbud på mobilabonnementer, som de danske teleselskaber kan tilbyde. Faktisk kan man spare mange kroner om måneden, hvis man opdager, at det mobilabonnement man har faktisk slet ikke matcher de behov man har. Det kan også være, at man kan tilegne sig et abonnement på en streamingtjeneste som HBO, C More eller lignende, hvis man laver sin research ordentligt. Her på siden har vi gjort arbejdet, og det er helt enkelt at se, hvor man kan spare penge, og hvor man kan få adgang til en masse film og serier med streamingtjenester. Hvis man er interesseret i at få adgang til HBO her vi længere nede i denne guide lavet en oversigt over, hvor man kan finde mobilabonnementer med HBO. Det er nemlig ikke længere kun fri tale og fri data, der bliver leveret i nogle af de danske mobilabonnementer.

 
 

Hvilket abonnement skal jeg vælge?

Det abonnement, der passer til ens behov. Så let kan det siges, og det handler ganske enkelt om at kigge på sit eget forbrug af mobiltelefon. Hvis man taler meget i telefon kan det være en fordel at anskaffe sig et abonnement med fri tale, hvorimod hvis man godt kan lide at se serier og nye film så kan det anbefales, at man vælger et abonnement med fri data, og måske endda et abonnement, hvor en streamingtjeneste som HBO er inkluderet. Læs mere længere nede om, hvordan man får HBO inkluderet i sit abonnement. Det handler ganske enkelt om at se på sit eget forbrug, og spørge sig, hvor meget man har brug for. I dag findes der utallige forskellige løsninger, og teleselskaberne vil som regel gerne være behjælpelig med at finde en løsning, der passer til det behov man har. Det er dog det vigtigste, at man vælger det behov man har brug for, og ikke binder sig til en alt for dyr aftale fordi, der var et godt tilbud på en streamingtjeneste. Her skal man vælge det, der passer til behovet og ikke hvilket abonnement, der inkluderer de fleste fordele. 

mobilabonnement med hbo

 
 

Sådan får du HBO med i dit abonnement

I øjeblikket kan det sagtens lade sig gøre, at få HBO med i et abonnement. Det sker hos både Telia og Telmore, hvor det er muligt at få inkluderet HBO i deres abonnementer. Det kommer lidt an på, hvilket behov man har, da begge teleselskaber har forskellige løsninger. Telmore har en kombineret mobil og streaming løsning, der giver adgang til Telmore Play, hvor HBO er inkluderet. Udover HBO kan man også finde C More, TV2 Play, Telmore Musik og meget andet, der i alt koster 259 kroner om måneden. Hos Telia er vi mere ude i, at det er et mobilabonnement, der inkluderer HBO. Abonnementet, der hedder Telia One, inkluderer fri data, fri tale, fri mms og fri sms, samt 20 GB data i EU. Derudover medfølger muligheden for at få enten Spotify, HBO eller en anden fordel med i abonnementet fra Telia. Derfor er der forskellige muligheder for at få et mobilabonnement med HBO.

 
 

man-wearing-viking-helmet-focus-photography-35797.jpg

Find Game of Thrones, Vikings og meget andet på HBO

På HBO finder du nogle af verdens bedste serier, punktum. Både Game of Thrones, The Wire, Vikings og mange andre anmelderroste serier kan lige nu findes på HBOs streaming platform. Derudover byder HBO også på nye serier, der både giver gode grin, gys og underholdning fra øverste klasse. Det sker både i dramaserien BIg Lies, Ballers og ikke mindst i den anmelderroste serie Killing Eve. Der er også noget for de mindste på HBO, da hele platformen også har en “HBO Kids”-del, hvor det er muligt at finde underholdning for børn i alle aldre. Derfor kan HBO lidt af det hele, når de kommer til at underholde mennesker på tværs af alle aldersgrænser.

 
 

Disse selskaber tilbyder mobilabonnementer med HBO

Som nævnt tidligere er der to forskellige selskaber, der tilbyder HBO i deres mobilabonnementer: Telia gør det både i deres One-abonnement og i deres Telia TV. Telmore har en kombineret mobil- og streaming pakke, hvori HBO er inkluderet. Derfor kommer det an på, hvilket behov man har for at få streaming inkluderet i sit mobilabonnement. Man kan vælge Telmores løsning, hvor man får adgang til en hel række af streamingtjenester - eller Telias mulighed for at få HBO med som en del af sit mobilabonnement.