Mobilabonnementer med HBO Max

Overblik over mobilabonnementer hvor HBO Max er inkluderet


Første måned til 99 kr.
HBO max
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 10,0/10


Fri
60 GB
16 GB
179 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
TDC Netværk
5G ready
Første måned til 99 kr.
Disney+ + Netflix + HBO max
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 10,0/10


Fri
80 GB
32 GB
349 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
TDC Netværk
5G ready
Første måned til 99 kr.
Disney+ + Netflix + Viaplay + TV2 Play + HBO max + Paramount+
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 10,0/10


Fri
Fri
44 GB
449 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
TDC Netværk
5G ready
Første måned til 99 kr.
Disney+ + Netflix + Viaplay + HBO Max + TV2 Play + T Musik + Chapter + Paramount+
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 10,0/10


Fri
Fri
44 GB
499 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
TDC Netværk
5G ready

Mobilabonnementer med HBO Max inkluderet

Det kan sagtens lade sig gøre at få et bedre tilbud på et mobilabonnement, hvis man blot laver sin research ordentligt og sammenligner de mange tilbud på mobilabonnementer, som de danske teleselskaber kan tilbyde. Faktisk er der mange penge at spare om måneden, hvis man opdager, at det mobilabonnement man har faktisk slet ikke matcher de behov man har.

Det kan også være, at man kan tilegne sig et abonnement med en streamingtjeneste som HBO Max. Her på siden har vi gjort arbejdet, og det er helt enkelt at se, hvor man kan spare penge, og hvor man kan få adgang til en masse gode film og serier med streamingtjenester.

Hvis man er interesseret i at få adgang til HBO Max har vi i denne guide lavet en oversigt over, hvor man kan finde mobilabonnementer med HBO Max. Det er nemlig ikke længere kun fri tale og fri data, der bliver leveret i nogle af de danske mobilabonnementer.

 
 

Hvilket abonnement skal jeg vælge?

Det abonnement, der passer til ens behov. Så let kan det siges, og det handler ganske enkelt om at kigge på sit eget forbrug af mobiltelefon og vælge det abonnement der passer bedst til det.

Hvis man taler meget i telefon kan det være en fordel at anskaffe sig et abonnement med fri tale, hvorimod hvis man godt kan lide at se serier og nye film så kan det anbefales, at man vælger et abonnement med fri data, og måske endda et abonnement, hvor en streamingtjeneste som HBO Max er inkluderet.

Læs mere længere nede om, hvordan man får HBO inkluderet i sit abonnement. Det handler ganske enkelt om at se på sit eget forbrug, og spørge sig selv, hvor meget man har behov for. I dag findes der utallige forskellige løsninger, og teleselskaberne vil som regel gerne være behjælpelig med at finde en løsning, der passer til det behov man har.

Det er dog det vigtigste, at man vælger det behov man har brug for, og ikke binder sig til en alt for dyr aftale fordi, der var et godt tilbud på en streamingtjeneste. Her skal man vælge det, der passer til behovet og ikke hvilket abonnement, der inkluderer de fleste fordele. 

Mobilabonnement med HBO

 
 

Sådan får du HBO med i dit abonnement

Hvis du ønsker at få HBO Max med i dit mobilabonnement. er det I øjeblikket kun Telmore, som tilbyder HBO Max i deres abonnementer. 

Telmore har en kombineret en mobil og streaming løsning, der giver adgang til Telmore Play, hvori HBO Max, Netflix og Tv2 Play er inkluderet for kun 299,- pr. md. Udover Telmore' Pakke med HBO Max, Netflix og Tv2 Play kan man vælge deres andre pakkeløsninger som inkludere Telmore Musik, Viaplay og meget mere.

 
 

man-wearing-viking-helmet-focus

Find Game of Thrones, Vikings og meget andet på HBO

På HBO Max finder du nogle af verdens bedste film og serier, punktum. såsom Game of Thrones, Vikings, Dune og mange andre anmelderroste serier.

Derudover byder HBO også på nye serier, der både giver gode grin, gys og underholdning fra øverste klasse. Det sker både i dramaserien BIg Lies, Ballers og ikke mindst i den anmelderroste serie Killing Eve.

Der er også noget for de mindste på HBO, da hele platformen også har en “HBO Kids”-del, hvor det er muligt at finde underholdning for børn i alle aldre. Derfor kan HBO lidt af det hele, når det kommer til at underholde mennesker på tværs af alle aldersgrænser.

 
 

Disse selskaber tilbyder mobilabonnementer med HBO Max

Som nævnt tidligere er der i øjeblikket kun et teleselskab, der tilbyder HBO i deres mobilabonnementer: Telmore gør det i deres Telmore Play abonnement. Med Telmore Play får du en pakkeløsning hvori både mobilabonnement og streamingtjenester er inkluderet.

Ud over HBO tilbyder Telmore, med deres Telmore Play abonnement en lang række andre streamingtjenester som er inkluderet i deres andre pakker. Derfor kommer det an på, hvilket behov man har for underholdning inkluderet i sit mobilabonnement. Man kan vælge Telmore' løsning, hvor man får adgang til en hel række af streamingtjenester.