Mobilabonnementer med Mofibo

Overblik over mobilabonnementer hvor Mofibo er inkluderet

Vi kan desværre ikke finde mobilabonnementer med Mofibo i øjeblikket, men vi har i stedet fundet andre måder hvor du kan få Mofibo billigt eller prøve alternative udbydere, der tilbyder lign. tjeneste, som for eksempel Chapter hos Telmore.


Prøv 30 dage gratis - opsig når som helst.

Tale

0 timers

Data DK

0 GB

Data EU

0 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding

129 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Prøv gratis 1 måned

Tale

0 timers

Data DK

0 GB

Data EU

0 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding

79 kr.

Pr. md.

Bestil nu
45 dages gratis prøvperiode

Tale

0 timers

Data DK

0 GB

Data EU

0 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding

59 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Værdi streaming: 727 kr.

Tale

Fri

Data DK

Fri

Data EU

61 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

499 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

Mofibo

I gamle dage var mobilabonnementer ikke det kæmpestore komplekse valg det er i dag. Dengang valgte man jo bare en pakke med x timers tale og sms’er inkluderet. I dag kommer der hele tiden nye måder, hvorpå man kan få sit mobilabonnement, da man kan få inkluderet streamingstjenester i sit abonnement, som f.eks. Mofibo i mobilabonnement. Det hele kommer nemlig an på det forbrug man har på sin smartphone. Med en hurtig undersøgelse af markedet og en sammenligning af de mange forskellige løsninger, der eksisterer afslører, at der faktisk kan være mange penge at spare eller unikke fordele til gode, hvis man vælger det mobilabonnement, der passer til ens behov.

 

Hvilket abonnement skal jeg vælge?

Man skal altid vælg det abonnement, som tilnærmelsesvis matcher det behov man har. Det vil altså sige, at man bør kortlægge, hvor meget man har brug for sin telefon i dagligdagen. Er man en, der hele tiden sidder på siden telefon, bruger masser af data og konstant taler i telefon, så er der gode muligheder for at man kan få et super godt mobilabonnement med en streamingtjeneste inkluderet, som mobilabonnement Mofibo.

Har man derimod minimalt brug for en telefon, og kun benytter sin smartphone engang imellem, så kan det være nok at vælge et billigt mobilabonnement. Her kan man altså en spare penge eller få adgang til en masse forskelligt underholdning som film, serier, bøger, lydbøger og musik.

Mobilabonnementer med Mofibo

 
 

Sådan får du Mofibo med i dit abonnement

Det er endnu ikke muligt at finde et mobilabonnement med Mofibo. Platformen har ganske enkelt ikke samarbejdsaftaler med teleselskaberne, og derfor bliver man nødt til at oprette sig manuelt, hvis man vil have adgang til streamingtjenestens mange bøger og lydbøger. Men der findes mobilabonnementer med andre lign. tjenester som du kan finde her på siden.

Det kan dog godt lade sig gøre at få et mobilabonnement med en tjeneste, der minder om Mofibo. Hos Yousee og Telmore findes en tjeneste inkluderet i deres abonnementer, der hedder Bookmate. Den minder på mange måder om Mofibo telefon abonnement, der også giver adgang til tusindvis af bøger, lydbøger, podcasts og lignende.

Det kunne være en mulighed, hvis man ønsker sig at få lydbøger inkluderet i sit mobilabonnement. Her kan man finde abonnementer med masser af data og ydermere få adgang til streaming af film og serier hos TV2 Play, HBO Nordic og lignende tjenester. Mobilabonnement med Mofibo er derfor ikke noget der findes endnu.

 
 

black-and-white-music-headphones-life-3104.jpg

Få adgang til de bedste lydbøger fra hele verden med Mofibo

Mofibo er en streamingtjeneste, hvor man får adgang til tusindvis af bøger og lydbøger. Man kan finde alt på Mofibo indenfor skønlitterære tekster. Alt fra Improvisatoren af H. C. Andersen til Hella Joof’s Papmachereglen og Jordan B. Petersons bestseller 12 Rules for Life kan findes som e-bog og lydbog på Mofibo. På den måde kan man lytte til utallige timers underholdning, mens man laver alle mulige daglige aktiviteter. Lyt for eksempel til Morten Albæks Et liv, en tid, et menneske, mens man kører til og fra arbejdet eller sæt en af Jussi Adler Olsens bøger om Afdeling Q på, mens man ordner haven. Der er utallige muligheder for at lytte til de største litterære værker på Mofibo. 

 

Disse selskaber tilbyder mobilabonnementer med Mofibo

Det er endnu ikke muligt at få Mofibo mobilabonnement hos nogle danske teleselskaber. Det betyder dog ikke, at det ikke er muligt at få adgang til en masse forskellige bøger og lydbøger med sit mobilabonnement. Det er nemlig således, at man både med Yousee og Telmore kan få adgang til tjenesten Bookmate, der er et ganske udmærket alternativ til Mofibo.

Her kan man ligeledes finde mange ebøger og lydbøger, og det er alt sammen inkluderet i visse abonnementer hos de to teleselskaber. Hos Yousee er det muligt gennem fordelsprogrammet Yousee more, hvor man åbner for forskellige fordele, hvis man har bredbånd, TV-pakke og mobilabonnement samlet i et. Her kan vælge mellem netop Bookmate, C More, Yousee Musik eller meget andet.

Hos Telmore kan man få adgang til bøger og lydbøger gennem Bookmate, hvis man har mobilabonnement og adgang til Telmore Play. Her kan man, for mellem 159 og 259 kroner om måneden, få adgang til ebøger og lydbøger, HBO, TV2 og meget underholdning inkluderet i et mobilabonnement - desuden medfølger Telmore Musik også, hvor man kan lytte til millioner af musiknumre.