Mobilabonnementer med Netflix

Overblik over mobilabonnementer hvor Netflix er inkluderet


Netflix + HBO + TV2 Play
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 10,0/10


Fri
70 GB
26 GB
299 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
TDC Netværk
5G ready
Første måned til 99 kr.
Viaplay + TV2 Play + HBO + Netflix + Paramount+
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 10,0/10


Fri
Fri
32 GB
369 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
TDC Netværk
5G ready

Netflix inkluderet i sit mobilabonnement

Afhængigt af, hvilket teleselskab man kigger hos kan de tilbyde forskellige løsninger. Nogen tilbyder HBO Max, TV2 play eller andre tjenester, mens andre har deres egen platform med underholdning, som for eksempel Telmore. De har deres egen platform med streaming af film og musik, der hedder Telmore Play og Telmore Musik. Men hvad hvis man gerne vil have et mobilabonnement med Netflix - kan det lade sig gøre. Det kigger vi på i denne artikel, hvor vi går i dybden med muligheden for at se nye film og serier med Netflix via sit mobilabonnement.

Mobilabonnementer med fordele

I dag kan man få mange fordele med sine mobilabonnementer. Stort set hvert eneste teleselskab har nogle unikke fordele de kan tilbyde deres kunder. Hvad enten det er streaming, adgang til nye film eller ekstra GB data, så er der mulighed for at finde et mobilabonnement, der passer til ethvert behov.

Med en grundig undersøgelse af markedet kan man hurtigt spare penge eller få mere ud af sine mobilabonnementer. Det er blevet meget populært at have abonnementer med streamingtjenester, hvor der findes mange muligheder.

Du kan b.la. få et mobiltabonnement med Netflix, et mobilabonnement med Netflix og HBO og mobilabonnement med Spotify og Netflix. Et mobilabonnement Netflix vil kunne spare penge, hvis man alligevel har en bruger hos Netflix, som man betaler til, ved siden af sit mobilabonnement.

Hvilket abonnement skal jeg vælge?

Vigtigst af alt er, at man vælger det abonnement man har brug for. Derfor skal man undersøge sit nuværende forbrug af mobilen, for at finde ud af, hvor meget data, tale, mms og sms man bruger. Det giver en god indikation af, hvilke af de mange mobilabonnementer man skal vælge.

Derudover skal man kigge på de løsninger man godt kunne tænke sig. Mange teleselskaber laver i dag pakkeløsninger til hele familien eller med streamingtjenester inkluderet. Derfor er det en god ide at undersøge, om det kan lade sig gøre at spare nogle penge på sit mobilabonnement.

Hvis man undersøger hele markedet for mobilabonnementer, og laver en sammenligning af dem alle, vil man kunne danne sig et overblik over, hvor meget man kan spare, eller hvor man kan få et mobilabonnement inkl Netflix, HBO, TV2 play med flere med i prisen.

Det kan man gøre her på siden, hvor vi har samlet oversigter over både bredbånd, mobilabonnementer og TV-pakker. Her kan man finde ud af, hvilke abonnementer, der passer til det behov man har. 

Mobilabonnementer-med-Netflix.jpg.jpg

 

Sådan får du Netflix med i dit mobilabonnement

Der er mange teleselskaber i det danske land, der tilbyder Netflix som en integreret del af deres mobilabonnement. Faktisk er det så simpelt, som at vælge en af de pakker vi sammenligner her på siden. Hvis du vælger et telefonabonnement med Netflix vil du i længden ofte kunne spara penge, hvis du i forvejen har et Netflix abonnement.

Hvis du ikke er intresseret i nogle af pakkerne kan du også tage et kig på de billigste mobilabonnementer og derved spare penge, så du i sidste ende vil have råd til både mobilabonnement samt et Netflix abonnement på samme tid.

Hvis du ønsker et godt mobilabonnoment med andre streamningtjenester end kun Netflix kan du vælge en af Telmore' mange tilbud. Telmore køre for tiden med en række tilbud som inkludere blandt andet Netflix, HBO MAX, Tv2 Play og mange flere streamingtjenester.

Hvis du vælger en af Telmore' pakke løsninger kan du få super underholdning samt spare penge.

 

stream Netflix med dit mobilabonnement

Stream alt det du vil med Netflix

Netflix var den første af sin art i Danmark, og den første på verdensplan til at lancere en streamingtjeneste med film og serier. Siden har mange gjort dem kunsten efter, men det var Netflix, der i sin tid startede hele hypen omkring streamingtjenester.

Platformen, der er bygget op som en såkaldt “vending machine”, har til formål at give seerne kontrollen. I stedet for at TV-folk skal bestemme, hvilket underholdning der skal være i fjernsynet, er det nu seerne, der helt selv bestemmer hvilke nye film og serier de vil se.

Det har vist sig at været et populært fænomen, da langt størstedelen af de danske husstande i dag har mindst en streamingtjeneste tilknyttet. Udover Netflix findes i Danmark også HBO, TV2 Play, Viaplay og mange andre streamingtjenester, der gør det muligt at streame film og serier, når det lige passer.

 
 

Disse selskaber tilbyder mobilabonnementer med Netflix

Som nævnt ovenover, er der endnu ingen telefon abonnement med Netflix i Danmark. Det er ikke til at sige noget om endnu, om det kommer på et tidspunkt, men indtil videre kan man vælge mellem HBO, TV2 Play, Viaplay, Telmore Play eller mange andre streamingtjenester, hvis man vil have et abonnement med Netflix.

Alternativt kan man vælge at finde en TV-pakke, hvor man kan få inkluderet Netflix i, så man på den måde kan se sine yndlingsfilm- og serier på den populære streaming tjeneste. Det kan man blandt andet gøre med Telmore' Tv-pakker der går ud på, at man selv vælger en af deres tv-pakker, så man selv kan bestemme hvilken underholdning som man har lyst til. Her kan man tage Netflix med i, så det er på mange måder en glimrende løsning, hvis man gerne vil have Netflix derhjemme. Så får man adgang til alle de bedste serier såsom man The Witcher, Ringenes Herre, Orange is the new Black og mange andre spændende film og serier.