Mobilabonnementer med Netflix

Overblik over mobilabonnementer hvor Netflix er inkluderet


Tale

Fri

Data DK

100 GB

Data EU

43 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

349 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Værdi streaming: 549 kr.

Tale

Fri

Data DK

Fri

Data EU

61 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

449 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Værdi streaming: 727 kr.

Tale

Fri

Data DK

Fri

Data EU

61 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

499 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

Netflix inkluderet i sit mobilabonnement

Afhængigt af, hvilket teleselskab man kigger hos kan de tilbyde forskellige løsninger. Nogen tilbyder HBO Max, TV2 play eller andre tjenester, mens andre har deres egen platform med underholdning, som for eksempel Telmore.

Telmore har deres egen platform med streaming af film og musik, der hedder Telmore Play og Telmore Musik. Men hvad hvis man gerne vil have et mobilabonnement med Netflix - kan det lade sig gøre. Det kigger vi på i denne artikel, hvor vi går i dybden med muligheden for at se nye film og serier med Netflix via sit mobilabonnement.

Mobilabonnementer med fordele

I dag kan man få mange fordele med sine mobilabonnementer i form af mobilpakker. Stort set hvert eneste teleselskab har nogle unikke fordele de kan tilbyde deres kunder. Hvad enten det er streaming, adgang til nye film eller ekstra GB data, så er der mulighed for at finde et mobilabonnement, der passer til ethvert behov.

Med en grundig undersøgelse af markedet kan man hurtigt spare penge eller få mere ud af sine mobilabonnementer. Det er blevet meget populært at have abonnementer med streamingtjenester, hvor der findes mange muligheder.

Du kan b.la. få et mobilabonnement med Netflix, et mobilabonnement med Netflix og HBO og mobilabonnement med Spotify og Netflix. Et mobilabonnement Netflix vil kunne spare penge, hvis man alligevel har en bruger hos Netflix, som man betaler til, ved siden af sit mobilabonnement.

Hvilket abonnement skal jeg vælge?

I første omgang er det vigtigst af alt er, at man vælger ét abonnement man har brug for. Derfor skal man undersøge sit nuværende forbrug af mobilen, for at finde ud af, hvor meget data, taletid, mms og sms man bruger. Det giver en god indikation af, hvilke af de mange mobilabonnementer man skal vælge.

Derudover skal man kigge på de løsninger man godt kunne tænke sig. Mange teleselskaber laver i dag pakkeløsninger til hele familien eller med streamingtjenester inkluderet. Derfor er det en god idé at undersøge, om det kan lade sig gøre at spare penge på sit mobilabonnement.

Hvis man undersøger hele markedet for mobilabonnementer, og laver en sammenligning af dem alle, vil man kunne danne sig et overblik over, hvor mange penge man kan spare, eller hvor man kan få et mobilabonnement inkl. Netflix, HBO, TV2 play med flere med i prisen.

Det kan man gøre her på siden, hvor vi har samlet oversigter over både bredbånd, mobilabonnementer og TV-pakker. Her kan man finde ud af, hvilke abonnementer, der passer til det behov man har.

Mobilabonnementer med Netflix

 

Sådan får du Netflix med i dit mobilabonnement

Der er mange mobilselskaber i Danmark, der tilbyder Netflix som en integreret del af deres mobilabonnement. Faktisk er det så simpelt, som at vælge en af de pakker vi sammenligner her på siden. Hvis du vælger ét abonnement med Netflix vil du i længden ofte kunne spare penge, hvis du i forvejen har et Netflix abonnement.

Hvis du ikke er interesseret i nogle af pakkerne kan du også tage et kig på de billigste mobilabonnementer og derved spare penge, så du i sidste ende vil have råd til både mobilabonnement samt et Netflix abonnement på samme tid.

Hvis du ønsker et godt mobilabonnement med andre streamingtjenester end kun Netflix kan du vælge en af Telmore' mange tilbud. Telmore køre for tiden med en række tilbud som inkludere blandt andet Netflix, HBO Max, Tv2 Play og mange flere streamingtjenester.

Hvis du vælger en af Telmore' pakkeløsninger kan du få super underholdning, i form af film og serier samt spare penge. Alle Telmore' abonnementer er med fri data, og fri tale, og der er ingen binding ved oprettelse. Abonnementerne giver adgang til verdensklasse underholdning i form af streamingtjenester, hvor du kan se nogle af verdens mest populære film og serier.

 

Netflix med i dit mobilabonnement

Stream alt det du vil med Netflix

Netflix var den første af sin art i Danmark, og den første på verdensplan til at lancere en streamingtjeneste med film og serier. Siden har mange gjort dem kunsten efter, men det var Netflix, der i sin tid startede hele hypen omkring streamingtjenester.

Platformen, der er bygget op som en såkaldt “vending machine”, har til formål at give seerne kontrollen. I stedet for at TV-folk skal bestemme, hvilket underholdning der skal være i fjernsynet, er det nu seerne, der helt selv bestemmer hvilke nye film og serier de vil se.

Streaming har vist sig at været et populært fænomen, da langt størstedelen af de danske husstande i dag har mindst en streamingtjeneste tilknyttet.

Udover Netflix findes der i Danmark også HBO Max, TV2 Play, Viaplay og mange andre streamingtjenester, der gør det muligt at streame film og serier, når det lige passer.

Streamingtjenesterne er uden tvivl kommet for at blive, også i Danmark. Streamingtjenester giver befolkningen en mulighed for at streame god underholdning i form af film og serier for få penge.

Ved oprettelse af et mobilabonnement med Netflix, får du med streamingtjenesten ubegrænset underholdning.

Som kunde hos Telmore vil du med et enkelt abonnement få adgang til forskellige streamingtjenester, som du frit kan benytte til at streame alle de bedste film og gode serier.

Du vil få adgang til alt indhold du vil kunne ønske dig, der vil være film og serier i alle genrer og til alle aldre. Hvis du i forvejen er storforbruger af streamingtjenester er der mange penge at spare.

 
 

Disse selskaber tilbyder mobilabonnementer med Netflix

Som nævnt ovenover, er der midlertidigt kun et teleselskab i Danmark, som tilbyder et mobilabonnementer med Netflix inkluderet, nemlig Telmore. I mange af Telmore' pakkeløsninger hvor Netflix er inkluderet, får du også mulighed for at få HBO max, Disney+, Viaplay, og mange andre streamingtjenester med i pakken.

Alternativt kan man vælge at finde en TV-pakke, hvor man kan få inkluderet Netflix i, så man på den måde kan se sine yndlingsfilm- og serier på den populære streamingtjeneste. Det kan man blandt andet gøre med Telmore' Tv-pakker der går ud på, at man selv vælger en af deres tv-pakker, så man selv kan bestemme hvilken underholdning som man har lyst til.

Her kan man tage Netflix med i, så det er på mange måder en glimrende løsning, hvis man gerne vil have Netflix derhjemme. Så får man adgang til alle de bedste serier såsom man The Witcher, Ringenes Herre, Orange is the new Black og mange andre spændende film og serier.

Liste over udbydere af mobilabonnementer med Netflix

Udbydere Mobilabonnementer med Netflix Priser
Telmore Netflix + Fri Tale + 80 GB + 32 GB EU + 2 andre tjenester 349 kr./md.
Telmore Netflix + Fri Tale + Fri Data + 44 GB EU + 5 andre tjenester 449 kr./md.
Telmore Netflix + Fri Tale + Fri Data + 44 GB EU + 7 andre tjenester 499 kr./md.

Sidst opdateret: 12/4/22

Jeg har allerede et Netflix abonnement. Hvad vil der ske, hvis jeg køber et mobilabonnement med Netflix i?

Hvis du i forvejen har et Netflix abonnement og beslutter dig for at skifte til et mobilabonnement hvor Netflix er inkluderet for at spare penge, behøver du ikke afmelde dit nuværende Netflix abonnement på deres hjemmeside. Kontoen kan oprettes ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode. Telmore tager sig herefter af din betaling. Hvis du derimod ikke ønsker at have dit Netflix-abonnement via dit mobilabonnement, så har vi lavet en guide her, hvor du med hjælp af en VPN kan få Netflix for kun 17 kr. om måneden. Se guiden her.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Netflix?

Netflix er en streamingtjeneste, hvor du kan se et stort udvalg prisbelønnede film, serier og dokumentere. Der er ingen reklamer og der kommer nye film og serier hver måned.