Mobilabonnementer med TV2 Play

Overblik over mobilabonnementer hvor TV2 Play er inkluderet


Tale

Fri

Data DK

80 GB

Data EU

33 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

269 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Værdi streaming: 549 kr.

Tale

Fri

Data DK

Fri

Data EU

61 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

449 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Værdi streaming: 727 kr.

Tale

Fri

Data DK

Fri

Data EU

61 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

499 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

TV2 Play

Nogle selskaber tilbyder endda flere streamingtjenester samtidig. TV2 play er for dem, der ikke vil gå glip af underholdningen på TV2s kanaler, men som har lyst til at se eller gense, når de har lyst. Derfor har vi i denne guide sat os for at finde de mobilabonnement med TV2 play. Først løber vi over, hvilke ting man skal tage højde for, når man  vælger et mobilabonnement. Dernæst en kort introduktion til, hvordan TV2 Play bliver en del af mobilabonnementet og til sidst en oversigt over, hvor man kan få TV2 Play mobilabonnement. Derudover beskriver også, hvilke serier og film, man får fri adgang til som TV2 Play-bruger. Der er nemlig garanteret underholdning med et abonnement til TV2 Play. 

Der findes mange muligheder, når man skal vælge et mobilabonnement. Det kan være svært at navigere i, hvilket et af de mange selskaber man skal vælge, når de alle sammen hævder, at de har det bedste abonnement. Nogle selskaber tilbyder mobilabonnementer med fri tale, fri data eller fri adgang til bestemte streamingtjenester. Hvis man er interesseret i at få et abonnement med til en streamingtjeneste kan det være endnu sværere at finde ud af, hvad der er det bedste abonnement. For man kan nemlig imellem alt fra HBO Nordic til TV2 Play.

Hvilket abonnement skal jeg vælge?

Start med at kigge på forbruget. Det er den vigtigste ting, man skal gøre, når man vælger mobilabonnementer. Man skal sørg for at kortlægge ens færden, når man er på mobilen og gøre sine behov op. Har man brug for fri tale, hvis man taler meget i telefon eller prioriterer man fri data så man kan se film og streame musik lige så tosset man vil. Forbruget er den helt afgørende faktor for, hvilke abonnementer, der er relevante når der skal vælges det bedste mobilabonnement. Dernæst skal man også lægge et budget for, hvor penge man har lyst til at bruge på et mobilabonnement. Jo mere man kan sætte til side til mobilabonnementer om måneden, jo bedre et abonnement kan man købe sig til. Derfor skal man gøre op med sig selv, hvad man prioriterer når man skal vælge mobilabonnement. Er det fri tale, fri mms og fri sms eller bruger man sin smartphone til at streame og har derfor brug for data og streamingtjenester? Der findes en løsning til alle behov - også dem, der hverken vil undvære fri data og fri tale. Det hele handler om at afstemme ens behov med det abonnement, som selskaberne kan tilbyde. 

Mobilabonnementer med TV2 Play

 

Sådan får du TV2 Play med i dit abonnement

Hvis man er interesseret i at få et abonnement med TV2 Play, kan dette gøres via to danske teleselskaber. Enten ved at få et mobilabonnement hos teleselskabet Telmore, hvor man kan tilvælge Telmore Play, der giver fri adgang til bl.a. HBO Nordic, C More, Telmore Musik og altså også TV2 Play samt andre streamingtjeneste. Det kan også lade sig gøre hos teleselskabet 3, hvor det kan inkluderes i mobilabonnementet for et beløb ekstra pr. måned. Hos 3 får man dog rabat, når man vælger at kombinere sit mobilabonnement TV2 Play, så derfor koster det ikke nær så meget at se alt TV2s indhold. Alternativt kan man også få TV2 Play med i sin TV-pakke hos enten Waoo eller Altibox. Her kan man selv bestemme, hvorvidt TV2 Play skal indgå i sin TV-pakke eller hvilke kanaler der så skal være. Læs mere om TV-pakker og bredbånd her på siden. 

 
 

laptop-technology-ipad-tablet-35550.jpg

Stream alt fra TV2s kanaler, når du har tid på TV2 Play

På TV2 Play finder du alt, hvad hjertet begærer. Streamingtjenesten samler alt TV2s indhold på et sted, så det kan nydes når man har tid og lyst. Se eller gense Badehotellet, Strisser på Samsø, Greyzone eller nogle af de andre store dramaserier på TV2s kanaler. Derudover er der også mulighed for at se de nyeste af TV2 og søster kanalernes programmer som f.eks. den nye “DNA” eller TV2 Zulus “MInkavlerne”. Der er altid underholdning for hele familien på TV2 Play, der har abonnementspakker som passer til  hvert eneste behov. Man kan nemlig også opgradere sit TV2 play abonnement så man kan se alle TV2s kanaler live 24 timer i døgnet. Det inkluderer både TV2, TV2 Zulu, TV2 Charlie, TV2 Sport, TV2 News samt fire Play-kanaler.

 
 

Disse selskaber tilbyder mobilabonnementer med TV2 Play

Som nævnt i et forrigt afsnit, så er der i Danmark to muligheder for at få TV2 Play inkluderet i sit mobilabonnement. Det første er Telmores abonnementsløsning Telmore, hvor man med dette abonnement får fri adgang til TV2 Play, HBO, C more, Flipp, Bookmate og andre fede streamingtjenester for mellem 159-259 kr. om måneden. Derudover tilbyder 3 at inkluderer TV2 Play i deres abonnementer for mellem 59 og 79 kroner om måneden. Derfor kan man selv vælge, hvilket et af de to teleselskaber, man helst vil være kunde hos. Ellers kan man undersøge muligheden for at spare penge på sit mobilabonnement og så bruge pengene på et TV2 Play abonnement uden om teleselskaberne. Alt i alt er der altså masser af muligheder for at få fri adgang til TV2 Play, hvis det er det man ønsker i sit mobilabonnement.