Mobilabonnementer med Viaplay

I dag er der uendeligt mange måder, man kan få sine mobilabonnementer på. Alle teleselskaber tilbyder nogle unikke fordele, hvis du vælger at have dit mobilabonnement hos dem. Det kan være alt fra ekstra data til mobilabonnementer med streaming. For udover, at mange teleselskaber i dag har de klassiske fordele som fri tale og fri sms, mms mv. så kan man sagtens få endnu mere ud af sine mobilabonnementer. Det kræver dog, at man ved, hvor man skal lede efter de rigtige abonnementer.


Fri
Tale
50GB
Data
Fri
SMS/MMS
169 kr.
Pris/md.
          
Fremragende 9,0/10
GÅ TIL UDBYDER
Inkl. Telmore Musik
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding

Viaplay

Man kan med lidt research spare rigtig mange penge eller få mange fordele ved at scanne markedet for mobilabonnementer igennem for at finde ud af, hvilket et der passer bedst til det behov man har. Det kan nemlig variere mellem de abonnementer, man får tilbudt og sommetider kan man være heldig at få flere streamingtjenester i samme abonnement. Se hvilke teleselskaber, der tilbyder mobilabonnementer med Viaplay længere nede på siden. Her kan du også læse mere om, hvad Viaplay er samt hvordan den streamingtjeneste adskiller sig fra resten.

 
 

Hvilket abonnement skal jeg vælge?

Man skal først og fremmest tage højde for, hvilket behov man har for at bruge sin telefon. Her kan det være en gode idé at kortlægge sin færden på telefonen, så man får et indblik i, hvilken type mobilabonnement, man skal have. Sommetider er det muligt at få rigtig billige mobilabonnementer, selv hvis man bruger sin telefon meget. Man kan altså spare penge på sit mobilabonnement ved at granske sit forbrug på telefonen. Nogle har brug for masser af fri tale, andre bruger mange data da de har et mobilabonnement med streaming, og til sidst er der dem, der gerne vil spare så mange kroner om måneden så muligt. Derfor kommer det helt an på ens behov, hvilket abonnement man skal vælge, og man skal således ikke blot bare vælge et mobilabonnement fordi det indeholder Viaplay, HBO Nordic eller TV2 Play. 

close-up-of-mobile-phone-against-white-background-249324.jpg

 
 

Sådan får du Viaplay med dit abonnement

Der er en del forskellige teleselskaber, der udbyder en kombineret service mobilabonnement og streaming tjeneste. Her på siden kan du se, hvilke teleselskaber, der udbyder hvilke streamingtjenester. Du får Viaplay med i dit mobilabonnement, hvis du vælger en af de teleselskaber der tilbyder streamingtjenesten. På den måde kan du både bruge din telefon så meget så muligt og samtidigt streame film, serier og sport fra Viaplay. Derudover er der faktisk også nogle TV-udbydere, der er begyndt at inkludere Viaplay i deres TV-pakker, så hvis man er yderligere interesseret i at finde ud af, om man skal vælge en TV-pakke med VIaplay kan man også læse mere om det her på siden. 

 

Få adgang til masser af film, serier og sport med Viaplay

På Viaplay finder du et hav af film, serier og sport. Det er Viasat, der står bag streamingtjeneste, hvilket vil sige, at der på Viaplay findes alle programmer fra TV3, TV3+, TV3 MAX og resten af Viasats kanaler. Derudover kan man også følge med i sportens verden, da Viaplay formentlig har branchens bedste streamingtjeneste til sport. Her kan man følge med i Champions League, Premier League, NFL, MMA, Formel 1 og en masse andet af sportsverdenens topunderholdning. Det er en ideel streamingtjenesten for hele familien fordi, den både tilbyder indhold for de mindst, reality serier, sport og utallige gode film for hele familien. På Viaplay findes der mange forskellige løsninger, så man kan mere eller mindre finde en pakke, der passer præcis til det behov man har for at streame film og serier. Der er nemlig priser fra 99 kr. om måneden, hvis du blot vil have adgang til de bedste film og serier. Derudover kan man vælge at opgradere til tre forskellige pakker herunder Viaplay Fighting, Sport-versionen og Total-versionen. De alle tre leverer noget forskelligt, men fælles for dem alle er, at man ikke løber tør for underholdning lige foreløbigt.
 

Disse selskaber tilbyder mobilabonnementer med Viaplay

Der er forskellige muligheder for at få VIaplay inkluderet i et mobilabonnement eller TV-pakke. Hvis Viaplay skal inkluderes i et mobilabonnement, så har Telenor lige nu som de eneste Viaplay inkluderet i deres abonnementer. For med deres Telenor FRI+-abonnement er Viaplay altid inkluderet. Hvis man tilmed vælger et FRI+ Familie-abonnement, så medfølger Viaplay i 12 måneder gratis. Streamingtjenesten kan efter den gratis periode vælges til og fra abonnementet for en pris mellem 79 og 129 kroner om måneden.

Der er dog også andre muligheder for at få Viaplay inkluderet i et abonnement. Blandt andet har Telmore deres løsning “Telmore Play”, hvor du får adgang til en masse underholdning, hvis du vælger et abonnement her. Så kan du både streame film, serier og masser af musik med Telmore Play og Telmore Musik. Derudover har Yousee og Waoo det inkluderet for dem, der har de rigtige TV-pakker. Hos Waoo skal man vælge den store Viasat-Pakke, hvor man hos Yousee har adgang til VIasat Film med deres “Bland-selv”-løsning.