Spar penge på mobilen som studerende

Støtter sporten i Danmark
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 8,0/10


6 timers
6 GB
0 GB
79 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Telenor Netværk

Se overblik over mobiludbydere her

Spar penge på mobilen som studerende

Som studerende har man som regel ikke mange penge at gøre godt med. Rigtig mange lever på deres SU, imens andre har et lille studiejob ved siden af. Uanset hvilken en af typerne man er, er det stadig fakta, at det kan være hårdt økonomisk at være studerende. Der er nogle udgifter hver måned, som man ikke kan slippe for, når man er studerende, eftersom det er udgifter til ting, som ikke kan undvære i hverken det korte eller lange løb. I stedet for at prøve at undgå disse udgifter, hvilket som regel ikke er muligt, kan man prøve at gøre dem billigere. En af de udgifter, som man ikke kan slippe for, er mobilen, men heldigvis kan man gøre den billigere.

Det billigste og bedste abonnement

Der findes et hav af mobilabonnementer dagen i dag, og det kan derfor være som at lede efter en nål i en høstak, når man gerne vil have et billigt og godt abonnement. Rigtig mange ender med at betale mere, end det er nødvendigt. Flere selskaber tilbyder nemlig det samme, men til forskellige priser. Derfor gælder det om at sammenligne flere forskellige abonnementer, så du finder frem til det, der passer dine behov og dit budget bedst. Du kan finde de billigste og bedste mobilabonnementer lige her og sammenligne deres priser. Sammenling mobilabonnement her.

Køb mobilen brugt

En anden ting, du kan gøre for at spare penge på mobilen, er at lade være med at købe en mobil helt fra ny, men i stedet købe en, der har været brugt før. Dette kan være en fremmed tanke for nogle, men i virkeligheden kan det spare dig for mange penge i det lange løb. Rigtig mange sælger deres velfungerende mobiler til næsten ingen penge, udelukkende fordi de selv havde lysten og pengene til at gå ud og købe en nyere model. Det er her, at du skal slå til. Den mobil, du køber brugt, er der en god chance for, at du kan bruge og beholde de næste mange år, fordi den fungerer upåklageligt. Så overvej at købe en mobil brugt.

Husk panserglasset

Ofte er det, der kan komme til at koste mange penge ved en mobil, reparationerne. Rigtig mange er meget uforsigtige med deres mobiler, og det betyder, at de før eller senere skal sendes ind til enten en autoriseret eller uautoriseret reparatør. Jo nyere mobilen er, jo dyre vil reparationen som regel være. Heldigvis kan du gøre en del for at forebygge, at din mobil går i stykker. Alle kan være klodsede, men for at komme dette i forkøbet, kan du købe et godt cover, der dækker hele telefonen, samt panserglas der beskytter skærmen. Med disse to ting kommer du langt, og der skal meget til, før du får en ødelagt mobil.

Glem ikke en forsikring der dækker

Sidst, men ikke mindst lyder sidste råd på, at du som studerende skal huske at have dine forsikringer i orden. At have forsikringer betyder udgifter hver måned, men har du ikke en forsikring, kan du risikere at skulle betale i dyre domme, hvis uheldet skulle være ude – det gælder også i forbindelse med din mobil. Derfor er det en god ide at sørge for blandt andet at have en forsikring, der dækker potentielle skader på mobilen og andre elektroniske genstande. I nogle af af de bedste mobilabonnementer er dette inkluderet, så hvis dette er en prioitet for dig vil jeg anbefale dig at tjekke vores liste med de bedste mobilabonnementer.