GladmobilGladMobil drives - ligesom Greentel - af MobileValue ApS. Her er fokus også på enkle og overskuelige produkter, og valgfrihed, så du trygt og sikkert kan finde det abonnement, der passer specifikt til dig. 

 

Få et overblik over mobilabonnementer her

 

GladMobil støtter - ligesom OK Mobil - lokale idrætsklubber og foreninger. GladMobil støtter med et koncept der hedder, at din valgte forening modtager 10% af min mobilpakkes pris hver måned - så dine mange timers tale går altså til et godt formål, når du bruger et abonnement fra GladMobil.  

 

GladMobil har også et koncept, der hedder Mobilchef, hvor du kan samle alle familiens numre under ét samlet login, så det er lettere at administrere de forskellige abonnementer - det vil sige, at “mobilchefen” både kan se forbrug, tilføje services, ændre i pakker m.m. Det kan derfor være et rigtig godt bud på et mobilabonnement, hvis I er en familie. Det kan nemlig være en kæmpe fordel - rent økonomisk og logistisk - at samle alle familiens numre ét sted. Dog skal man altid holde sig for øje, om de forskellige priser på mobiltelefoni matcher hvad man faktisk får. På mobilabo kan du finde en detaljeret guide og finde de bedste priser på mobiltelefoni.   

 

GladMobil kører også på Telia/Telenor´s netværk, som giver lynhurtig 4G net, super dækning og forbedret samtalekvalitet. Der er desuden gratis oprettelse på alle abonnementer, og de kan alle sammen bruges til roaming i EU. Du ringer, som kunde, gratis til andre GladMobil-kunder.