Gladmobil mobilabonnementer

Få et billigt mobilabonnement og støt din Idrætsforening


Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Gladmobil er blevet til Greentel - Find mobilabonnementer hos Greentel her

GladMobil

Har du hørt om GladMobil? GladMobil har en simpel filosofi - de vil gerne tilbyde dig enkle og overskuelige produkter med fokus på valgfrihed. Det betyder, at du selv kan sammensætte din mobilpakke hos GladMobil. Så kan du få en mobilpakke der passer perfekt til netop dit behov. Når du opretter et abonnement hos GladMobil er der ingen binding. Det betyder, at du altid kan vælge en større eller mindre mobilpakke. Du kan altså altid få et nyt abonnement hvis dit behov skulle ændre sig. GladMobil tilbyder mobilabonnement til både firmaer og private, og de samme priser og vilkår gør sig gældende. Du kan spare penge med et abonnement fra GladMobil! Du får desuden 4G dækning i hele danmark og mulighed for at samle hele familien under ét login. Så kan du nemt administrere alle familiens numre på én gang. Som noget helt specielt, tilbyder GladMobil, at du kan støtte foreninger og formål, når du har et mobilabonnement. Hver måned giver GladMobil 10% af mobilpakkens pris tilbage til den forening du har valgt. Det koster dig ingenting!  

 
 

Gladmobil mobilabonnementer

Der er mange forskellige mobilabonnementer at vælge mellem hos GladMobil. Du skal bare beslutte dig for, hvad dit behov er. Alle GladMobils pakker virker i udlandet, så det er perfekt for dig, der rejser meget enten privat eller med dit firma. At mobilpakkerne virker i EU betyder, at du kan bruge hele din tale, sms og mms pakke samt en del af datapakken i EU. Det er simpelthen inkluderet i dit abonnement. Når du rejser til andre steder end Danmark og EU, vil du automatisk blive afregnet efter det gældende lands regler. Når du får et abonnement hos GladMobil er der ingen binding eller ændringsgebyrer på abonnementerne. Du kan derfor bare logge ind på “Min side” og skifte. Hvis du opgraderer, sker skiftet det med det samme, og hvis du nedgraderer, sker det til den første måneden efter.

woman-walking-on-pathway-while-strolling-luggage-1008155.jpg

 
 

Hvilken pakke passer til dig?

Det kan godt være en udfordring at finde et abonnement der passer perfekt til dig. Det første du skal overveje, er hvor mange timers tale og hvor meget data du gerne vil have inkluderet i dit abonnement hver måned. Det kan være irriterende at betale for et abonnement, hvor der ikke er nok data eller tale inkluderet. På den anden side, er det også frustrerende at betale for noget man ikke bruger. Du skal derfor finde en gylden middelvej som passer dig. Husk dog, at der ingen binding er på abonnementerne, og at du kan skifte til hver en tid.

Det billigste mobilabonnement der udbydes af GladMobil er på én times tale i Danmark og EU, fri sms og mms og én GB data til brug i Danmark eller EU. Her betaler du 48 kroner hver måned. Ønsker du mere data og mere tale kan du få otte timers tale og otte GB data. Her er prisen kun 89 kroner hver måned. Er dette abonnement stadig ikke nok til dit behov? Bruger du din telefon rigtig meget? Så er GladMobils abonnement med 50 timers tale i Danmark og EU og 30 GB data helt sikkert noget for dig. Du får abonnementet til 149 kroner per måned. Så er du sikker på, at du altid løber tør for hverken taletid eller data! Hvis du vil se andre billige mobilabonnementer her.

 
 

Flyt nummer til GladMobil

Er du blevet lun på et af GladMobils abonnenter, og kunne du godt tænke dig at blive kunde hos GladMobil? Det er nemt og enkelt at flytte nummer til GladMobil. Når du opretter dig, skal du angive at du ønske at flytte nummer. Så skal du blot oplyse dit nuværende nummer og dit nuværende simkortnummer og hvornår du gerne vil have flyttet dit nummer over til GladMobil. Dit nuværende udbyder skal godkende din nummerflytning. Når de har gjort det vil du modtage en e-mail fra GladMobil med en data på flytningen. Du skal slet ikke bekymre dig om at opsige dit abonnement og nummer hos dit nuværende selskab - GladMobil klarer det hele for dig! Så du skal bare læne dig tilbage og vente. Hvis du har nogen spørgsmål til nummerflytning eller andet, kan du altid skrive en e-mail eller ringe til GladMobils venlige kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig videre alle hverdage!
3,5 stjerne.jpg.jpg