Billig telefoni

Hvis du gerne vil have et abonnement, hvor der er billig telefoni, er det en god ide for dig at kigge på, hvor meget eller hvor lidt tale det enkelte mobilabonnement indeholder.

Sammenlign og beslut på et bedre grundlag

Hos MobilAbo.dk sammenligner vi priserne på en lang række forskellige udbydere af mobilabonnementer. Vi vil gøre det nemmere for dig at finde et billigt mobilabonnement, som opfylder dine krav.

Det er nemt at sammenligner priserne og indholdet, fordi du kan sortere din søgning ud fra, hvad der er vigtigt for dig, når du skal finde et mobilabonnement med billig telefoni. Det er altså nemt og ganske enkelt for dig at finde et abonnement med billig telefoni, der passer til dig, og som stadig indeholder det, som du også kan have brug for udover blot telefoni.


Første måned gratis + Velkomstgave

Tale

5 timers

Data DK

5 GB

Data EU

1 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

19 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Tale

2 timers

Data DK

2 GB

Data EU

2 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

48 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Tale

5 timers

Data DK

5 GB

Data EU

5 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

59 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her


Billig telefoni

I dagens Danmark og verden kan vi ikke leve uden mobiltelefoner. De fleste af os kan i særdeleshed næsten ikke leve uden en smartphone, som jo kan det hele, og som efterhånden er en trofast følger. Til en mobiltelefon og smartphone hører sig jo også et mobilabonnement, du kan derfor ikke få billig mobiltelefoni uden abonnement.

I et mobilabonnement er der en række ting inkluderet i enten fri mængde eller en begrænset mængde. I nogle af de meget billige abonnementer er der ikke en fast mængde inkluderet. Der betaler du som kunde for dit forbrug. Det beløb, som du ender med at betale for dit mobilabonnement om måneden, kan derfor svinge meget afhængig af, hvor meget du bruger i den pågældende måned.

Vil du bevare din fastnetforbindelse?

Hvis du gerne vil bevare din fastnetforbindelse, kan du få billig IP-telefoni. Det er billig telefoni, som er koblet op på din internetforbindelse, og fra den kan du ringe til både fastnettelefoner og mobiltelefoner.

IP-telefoni er en lidt billigere løsning til dig, som gerne vil bevare din fastnet, og som ikke har taget springet til en mobiltelefon endnu. Det er dog billigere end det traditionelle fastnet, fordi telefonien blot kobles op din allerede eksisterende internetforbindelse.

De fleste udbydere af telefoni kræver derfor også, at du får leveret internet gennem den samme udbyder. Hvis du gerne vil have det, skal du være opmærksom på, om du har internet via et telefonstik.

Det kræver et telefonstik at kunne få telefoni af din internetudbyder, men hvis du har det, er der intet problem, og du kan nemt blive koblet på billig telefoni. Det kan være lidt smartere end det traditionelle og ældre fastnet, men det er helt op til den enkelte, hvad der fungerer bedst.

Alternativt kan du overveje at undersøge mulighederne for en mobilt bredbåndsløsning, hvor du så via diverse kommunikationsapps kan ringe 'gratis'.

Mobilabonnementer med billig tale

I dag bruger flere og flere kun deres mobiltelefon til at ringe på. Flere danskere skrotter dagligt den gamle fastnettelefon og bytter den ud med den smarte mobiltelefon, som jo også kan tages med overalt.

Det passer bare lidt bedre ind i de fleste menneskers liv i dag, hvor vi gerne skal og vil være kontaktbare uanset, hvor i landet og for den sags skyld i verden vi befinder os. Hvis du enten har droppet fastnettelefonen eller er i overvejelserne om, om du skal gøre det og gå over til en mobiltelefon, så kan det være værd at undersøge markedet for, om du kan få et mobilabonnement med billig tale.

Hvis du snakker meget i telefon og gerne vil have, at det skal være billigt, kan det være, du skal overveje at finde et abonnement med fri tale. Her hos MobilAbo viser vi dig 28 forskellige mobilabonnementer, som alle indeholder billig mobiltelefoni fri tale hver måned. Priserne for det billigst mobiltelefoni med fri tale starter på 89 kroner.

Det er Greentel, der har dette abonnement, som indeholder fri tale, fri sms og mms og 8 gb data om måneden. Så du kan få det til en pris på 89 kroner om måneden. Hver måned kan du på MobilAbo.dk se det bedste mobilabonnement til prisen.

I april 2019 var det bedste abonnement til prisen fra CBB Mobil. Det koster 119 kroner om hver måned og indeholder 10 timers tale, 50 gb data om måneden, fri sms og mms og 6 gb data i EU.

Hvis du taler meget i telefon, er det ikke nødvendigvis det bedste abonnement for dig, da det ‘kun’ indeholder 10 timers tale. Dette abonnement er derimod langt mere oplagt til en person, som bruger meget data, og som skriver mere sms og mms end vedkommende taler i telefon.  

Find ud af hvad dit behov er

Inden du vælger dit næste mobilabonnement, er det vigtigt, at du finder ud af, hvad det er, du har brug for. Du kan eventuelt prøve at kigge lidt tilbage i tiden og gå to til tre måneder tilbage og se, hvad du har haft mest brug for, og hvor meget af de enkelte ydelser du har brugt.

Det kan være, du selv har en fornemmelse af, at du taler rigtig meget i telefon og derfor har brug for et mobilabonnement med meget eller fri taletid eller rejser meget og derfor har brug for mobiltelefoni i udlandet. Det kan være at virkeligheden ser lidt anderledes ud. I dag kan man tale i med andre tjenester end via sit telefonnummer.

Der er mange kommunikationstjenester, hvor det er også er muligt at føre opkald fra. Det kan sagtens være, at du synes, du snakker meget i telefon, men hvis alt det du taler foregår gennem en data og internetdrevet kommunikationsapp på din smartphone, så har du ikke brug for ret meget taletid.

Hvis det for eksempel er tilfældet for dig, så har du i højere grad brug for en stor mængde data i dit kommende mobilabonnement frem for mobiltelefoni uden data. Det er små ting, som du måske ikke lige umiddelbart tænker over, men som kan have betydning for prisen på dit abonnement.

Omvendt kan det også være, at du finder ud af, at du mere eller mindre ikke bruger din mobiltelefon til andet end at tale i telefon. Nogle mennesker kan bedre lide at søge på internettet og svare på mails på en computer og bruger derfor ikke mobiltelefonen til ret meget andet, end at man kan tale i den.

Vælg et mobilabonnement der passer til dit behov og dit liv.  Der er ingen grund til, at du betaler for nogle ydelser, som du ikke bruger. Hvis du ønsker at sætte de forskellige priser på abonnementer op mod hiananden, kan du her på siden se vores sammenligning af priser på mobiltelefoni og finde dét, som passer bedst til dig.

Indholdet afgør prisen

Det er naturligvis indholdet, der afgør prisen på de forskellige abonnementer. Jo mere det indeholder, jo dyrere er det typisk også. Hvis du er på udkig efter billig mobiltelefoni Danmark, skal du derfor også skrue ned for mange af parametrene, som du kan sortere din søgning ud fra.

Det er muligt at få et mobilabonnement fra Telmore, som i udgangspunktet koster 0 kroner måneden. Det gør det, fordi du betaler for dit forbrug. Du betaler altså ikke en krone mere, end du bruger. Det er et godt abonnement og god løsning til dig, der generelt ikke bruge din mobil særlig meget.

Men det er også til dig, som måske gerne vil skære ned på forbruget af din mobil og måske også spare penge. Når man udelukkende betaler for sit forbrug, så er det klart, at man også bliver mere bevidst om, hvor meget tale, sms og data man bruger.

Et abonnement til 0 kroner om måneden kan gøre det nemmere at skære ned på ‘unødvendige’ samtaler og sms beskeder. Hvis ikke du vil betale efter, hvor du bruger, så starter priserne her på MobilAbo fra 48 kroner om måneden.

Her kan du finde det billigste mobilabonnement til dig. Det er et abonnement, som Greentel tilbyder, og der er blandt andet 2 timers tale inkluderet og fri sms og mms. Det er altså ikke umiddelbart et abonnement, der henvender sig til dig, der gerne vil have billig telefoni. I hvert fald ikke hvis du bruger meget telefoni og taletid.

Lad dig ikke narre af prisen

Selvom et abonnement umiddelbart er billigt, så skal du altså være opmærksom på, hvad de indeholder. Et billigt abonnement kan være fristende, og det kan lokke dig til at vælge det. Men det nytter ikke noget, hvis det indeholder, det som du har brug for.

Hvis du er på udkig efter et abonnement med billig mobiltelefoni, fordi du taler rigtig meget i telefon hele tiden, så nytter det ikke noget, at du vælger et billigt abonnement, som kun indeholder et par timers tale om måneden. Hvis og når du overskrider den maksimale grænse, der er sat på abonnementet om måneden, så betaler du for dit forbrug efterfølgende.

Det kan være dyrt for dig i det lange løb, hvis eller når du overskrider de grænser, som dit abonnement indeholder. Telefoni og data kan overskrides i den mængde, som du har brugt i forhold til det, dit abonnement indeholder. Du skal altså ikke altid lade dig friste af en billig pris, fordi det godt kan ske, at du ikke kan bruge abonnementet i den udstrækning, som du har behov for.

Nogle gange og for nogle mennesker kan der også være en fidus i at vælge et abonnement, som stadig indeholder billig telefoni, men som indeholder en lidt højere mængde end man umiddelbart har brug for.

Læs mere og bliv endnu klogere på de enkelte abonnementer som kan tilbyde dig billig telefoni, der passer til dine ønsker og behov. Så ender du ikke op med et billigt abonnement uden telefoni, som egentlig var det, du søgte efter i første omgang.