Alka Mobil mobilabonnementer

Enkelt og billigt mobilabonnement hos Alka Mobil


Tale

Fri

Data DK

7 GB

Data EU

0 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

59 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Bedst i test 2021 - Kåret af forbrugerrådet Tænk

Tale

Fri

Data DK

30 GB

Data EU

9 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

79 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Fordele og ulemper ved Alka Mobil

Fordele

Ulemper

Fri sms/mms Ingen underholdning
Gratis oprettelse 
Ingen binding
God dækning
God kundeservice

Alka Mobil

Er du træt af at surfe rundt i en jungle af mobilabonnementer, når du egentlig bare ønsker dig et helt enkelt og billigt mobilabonnement? Så læs med her, og find ud af, hvorfor Alka Mobil vil passe rigtig godt til dig. Alka har altid haft fokus på at skabe besparelse hos danskerne. Dette har de gjort de sidste 100 år ved at sælge billige forsikring.

Nu vil Alka gerne hjælpe danskerne med at spare endnu flere penge, og det gør de ved at sælge et mobilabonnement, der er til at forstå. Alka Mobil tilbyder nemlig et helt enkelt mobilabonnement til en rigtig god pris. For kun 59 kroner om måneden kan du få både fri tale, fri sms, gratis oprettelse og 7 GB data.

Det lyder måske ikke som meget data, men vi bruger faktisk også langt mindre, end vi tror. Du kan for eksempel, for 7 GB data, bruge Facebook i 117 timer, game i 175 timer, lytte til musik i 163 timer og se YouTube i 8 timer. Alka Mobil tilbyder derudover også en EU-pakke med hele 30 GB data, hvoraf de 9 GB består af EU data, til kun 99 kroner om måneden. Disse helt særlige tilbud gælder Alka-kunder samt dem, der er medlem i de fagforbund, som Alka samarbejder med. 

4,5 stjerne.jpg.jpg