Billigste mobilabonnement

6 timers
Tale
4GB
Data
79 kr.
Pris/md.
          
God 7,0/10
GÅ TIL UDBYDER
Oprettelse kun 1 kr.
Støt lokalsporten
Ingen binding
6 timers
Tale
6GB
Data
Fri
SMS/MMS
79 kr.
Pris/md.
          
Fremragende 9,0/10
GÅ TIL UDBYDER
EU abonnement
Oprettelse 0 kr.
4 GB i EU

Se overblik over mobiludbydere her

Hvordan finder du det billigste mobilabonnement

Det er altid dejligt, at have et billigt mobilabonnement, men prisen afhænger ofte af, hvad du ønsker, der er med i dit abonnement. Vær’ derfor opmærksom på, at du ikke betaler for et abonnement med en masse inkluderet, du ikke benytter dig af, for så er det, at det bliver dyrt for dig, og der du bør overveje at skifte abonnement.

 

Lad ikke prisen snyde dig

Man skal ikke altid lade sig snyde af, at prisen ser billig ud, da det er vigtig, at man kigger på, hvad der er inkluderet med i den pris. Hvis der ikke er meget inkluderet, skal prisen gerne være derefter. Har du f eks brug for meget taletid, SMS, data osv., så vil dit abonnement naturligvis være dyrere end et abonnement, hvor der ikke er det samme behov, men derfor kan dit abonnement stadig være billigt i forhold til, hvor meget du får med i prisen. Det er med andre ord, dit mobilforbrug, der er afgørende for, hvad der billigst for dig.

 

Skab overblik på Mobilabo

Mobilabo, kan du hurtig skabe et overblik over hvad der hører med i de forskellige abonnementer samt prisen. Du kan på den måde hurtig se, hvad de forskellige abonnementer tilbyder i tale, data, oprettelse osv., og ud fra det, kan du vurdere hvilket abonnement, der passer til dig, så de opfylder dine krav, men som samtidig også er billigt.