Telefonabonnement

I Danmark er der mere end 120 teleselskaber. Derfor er der rig mulighed for, at vælge et billigt telefonabonnement, der passer bedst til dig. Det er naturligt, at gå efter det billigste telefonabonnement, men vær’ opmærksom på, at du ikke lader dig snyde af prisen. Find de billigste mobilabonnementer her.


Første måned gratis + Velkomstgave

Tale

100 timers

Data DK

100 GB

Data EU

5 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

99 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Tale

Fri

Data DK

30 GB

Data EU

12 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

109 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Halv pris første 3 mdr.

Tale

Fri

Data DK

Fri

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk
Double Tick 5G ready

199 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her


Find det billigste telefonabonnement

Er du på udkig efter et nyt og samtidigt billigt telefonabonnement til din telefon, så er MobilAbo det helt rigtige sted, du er landet. Hos MobilAbo har vi samlet de bedste og billigste udbydere af mobilabonnementer og gjort det nemt for dig at finde det helt rette abonnement til dig. Det er forskelligt, hvad et telefonabonnement skal indeholde fra person til person. Nogle lægger stor vægt på, at der er fri sms og mms, mens det for andre er mere vigtigt, hvor stor en mængde data det givne abonnement indeholder. Det afhænger af dine behov, ønsker og ikke mindst af, hvad du bruger din telefon til, og hvad du bruger den mest til.

For nogle er en mobil mest bare et middel til kommunikation i form af sms’er og tale, mens det for mange andre er meget mere end det. I dag er vores mobiltelefoner en væsentlig og stor del af vores hverdag og liv. De fleste kan næsten ikke leve uden den og har mange krav til, hvad den skal kunne. Prisen på mobilabonnementer afhænger i høj grad af, hvad det givne abonnement skal indeholde.

Telefonabonnementer betales på månedlig basis, og derfor er alle priser, du kan se på MobilAbo opgivet i en månedlig pris. Hos MobilAbo kan du altid finde et billig telefonabonnement, som passer til dig og dine behov. Hos os kan du nemt og hurtigt sammenligne abonnementer udfra de kriterier, som er vigtige for dig. Hvis du minimum vil have 20 gb data om måneden inkluderet i dit abonnement, vil du slet ikke blive præsenteret for de abonnementer med mindre data. Det gør det nemt og overskueligt for dig at finde det rigtige billige telefonabonnement.

Hvis fri sms og mms derimod er vigtigt for dig, kan du sætte det som et kriterium for dit kommende abonnement. Priserne på de abonnementer, som vi viser på MobilAbo, starter ved 19 kroner og slutter ved 399 kroner. Det er et stort spænd, og derfor er der med garanti også et abonnement, som passer til dig. Det billigste abonnement til 19 kroner kommer fra Lebara.

Det dyreste abonnement, som vi viser her på MobilAbo, står YouSee bag. Det koster 399 kr. om måneden og inkluderer en lang række ting. Blandt andet fri tale, sms og mms, data, fri YouSee Musik og en række fordele når du bruger din telefon i udlandet. På MobilAbo kan du også finde billigere telefonabonnementer, men det afhænger altid af, hvad du synes, det skal indeholde.

Hvad skal dit abonnement indeholde?

Prisen på et telefonabonnement afhænger meget af, hvad det skal indeholde. Dit forbrug er af faktorer som for eksempel sms og mms, hvor du taler i telefon og hvor meget data, du bruger. Inden du vælger et billig telefonabonnement, er det en god ide at finde ud af, hvad du bruger mest af, og hvor meget du har behov for.

Jo mindre du har brug for i dit abonnement, jo billigere er det. Hvis du næsten aldrig taler i telefon, er der ingen grund til, at dit abonnement indeholder mange timers taletid. Hvis du omvendt taler meget i telefon, kan det være, du skal overveje et abonnement med fri tale, for at du ikke skal bekymre dig om den øvre grænse for, hvor meget du kan tale, inden den lukker ned, og du eventuelt skal tilkøbe mere taletid.

Når du har fundet ud af, hvad der er det vigtigste og mest essentielt for dit valg af et nyt telefonabonnement, så kan du justere din søgning ud fra dine krav. Hvis du bruger rigtig meget tid på farten og på internettet, kan det være et krav for dig, at du har en god og hurtigt dækning.

Derfor kan dit krav være, at abonnementet skal indeholde 4G hastighed, hvilket MobilAbo har 43 abonnementer, som gør. Hos MobilAbo har vi en række kriterier, som du kan skrue op og ned for og krydse af i, om dit abonnement skal indeholde.

Disse kriterier dækker over hvor meget taletid og data, det skal indeholde. Du kan skrue fra 0 timers tale til, at det skal indeholde fri tale. Med data kan du minimum vælge 0 gb data om måneden og maksimum vælge, at det som minimum skal indeholde 60 gb data om måneden. Udover tale og data kan du krydse af, om dit abonnement skal indeholde fri sms og mms, 4G hastighed, en musiktjeneste, en streamingtjeneste, fri roaming, og om abonnement skal være uden binding eller med gratis oprettelse. Hvis du vil have en lav pris, skal du krydse så lidt som muligt af og skrue så lidt som muligt op for dine krav til taletid og mængden af data.

Grunde til at skifte telefonabonnement

Der kan være mange grunde til at skifte mobilabonnement og mange tidspunkter, hvor det kan være en god ide at kigge på, om du kan få det billigere. Et godt tidspunkt for dig at begynde og kigge på om et andet abonnement eventuelt kunne være bedre for dig og dit behov er, når der sker noget nyt i dit liv, når dine mobilvaner ændrer sig eller andre hændelser, som kan påvirke din brug af mobilen.

Når du får et nyt arbejde eller begynder på et studie og derfor begynder at pendle meget. Hvis du pendler meget, kan du have brug for og lyst til at høre meget musik eller se film, og så kan du få brug for et nyt abonnement med en stor mængde data. Hvis du omvendt pludselig ikke pendler længere og går fra offentlig transport til at cykle frem og tilbage, kan du spare penge ved at skære streamingtjenester i dit abonnement fra.

Det kan også være mængden af data, du kan skrue ned for og på den måde spare penge, fordi dine mobilvaner har ændret sig fra at bruge meget data til mindre data. Nogle vælger også at skifte abonnement, hvis man er begyndt at rejse meget eller står overfor en længere ferie eller rejse til udlandet.

Vi er blevet vant til at kunne være i kontakt med vores omgangskreds og omverdenen uanset, hvor vi befinder os, og det kan et abonnement med roaming hjælpe med. Flere og flere udbydere af abonnementer er begyndt eller begynder så småt at lave abonnementer med en bestemt mængde data i Europa, i hele verden eller i en række afgrænsede lande. Nogle abonnementer har flere lande med end andre, og det afspejler prisen selvfølgelig også.

Hvis du primært rejser meget i Europa, er det ikke nødvendigt med et abonnement, hvor du har fri roaming i for eksempel USA, men derimod essentielt, at du kan ringe og komme på nettet i europæiske lande. Der er en lang række grunde og ændringer i dit liv og dine mobilvaner, som kan ligge til grund for at skifte dit mobilabonnement til et nyt.

Det skal du være opmærksom på, når du vælger abonnement

Når du skal vælge et nyt telefonabonnement, er der nogle ting, som du skal være opmærksom på for at sikre dig selv den bedste og nemmeste oplevelse med dit nye abonnement som muligt. Nu har du fundet ud af, hvad dine behov og ønsker til et nyt abonnement skal være.

De fleste ejer i dag en smartphone eller som minimum en mobiltelefon, som kan ringe og skrive tekstbeskeder. Uanset hvad har vi forskellige behov og vaner med vores mobiltelefoner. Mange danskere har det samme abonnement eller i hvert fald den samme udbyder i lang tid, fordi vi tror, at det er besværligt at skifte abonnement og udbyder.

Problemet med ikke at undersøge markedet for telefonabonnementer er at mange ender med at beholde et abonnement, som enten er for dyrt i forhold til den enkeltes forbrug, eller som indeholder elementer, som vedkommende slet ikke bruger.

Jo mere ind til benet du kan skære dit abonnement baseret på, hvilke vaner med din mobiltelefon du har, jo bedre og et mere billig abonnement kan du finde. De fleste er interesseret i at spare penge, men det nemme valg er at beholde det nuværende abonnement og den samme udbyder, som du altid har benyttet. Det er slet ikke så svært og kompliceret at skifte hverken abonnement eller udbyder, som man skulle tro.

Hvis du har fundet ud af, at dit nuværende telefonabonnement er for dyrt i forhold til, hvad du bruger af det, som det indeholder eller omvendt, hvis det indeholder for lidt, er det ganske nemt at skifte. Du skal blot kontakte din udbyder og bede dem skifte dit abonnement til det andet, som du ønsker. Du kan typisk skifte dit abonnement, hvis du vil beholde din nuværende udbyder, via deres hjemmeside, du kan kontakte dem telefonisk eller på mail og bede dem skifte dit abonnement.

Hvis du derimod vil skifte udbyder, skal du blot kontakte den nye udbyder og bede dem oprette dig ved dem. Her skal du blot tage stilling til, om du vil beholde dit nuværende telefonnummer eller ej. Når du skifter abonnement, er det en god ide at være opmærksom på bindingsperioden.  

Hvad er en bindingsperiode?

Nogle udbydere og abonnementer har en bindingsperiode indlagt i et telefonabonnement. På MobilAbo kan du dog finde 36 abonnementer fordelt på forskellige udbydere, som ingen bindingsperiode har for deres abonnement. En bindingsperiode betyder, at du er bundet til det givne abonnement, som du har valgt i en bestemt periode. Denne bindingsperiode vil oftest være 6 måneder eller deromkring. Det betyder altså, at du som kunde er forpligtiget til netop det abonnement i  6 måneder fra, du køber abonnementet.

Hvis du har stillet skarpt på, hvordan dine mobilvaner er, og hvad det er, du har brug for, så vil det typisk ikke være et problem. Mobilabonnementer er ofte nogle, som vi har i længere tid, og derfor vil det for de fleste ikke have en betydning at være bundet i en given periode, som typisk vil omkring de 6 måneder. Hvis det er vigtigt for dig, at der ikke er en bindingsperiode, kan du også sætte dette som et kriterium for din søgning, lige såvel som du kan sætte fri tale som et kriterium og derudfra finde et abonnement til en lav pris, som passer dig.

Du skal altid sørge for at læse vilkårene for det enkelte mobilabonnement, inden du beslutter dig. Nogle abonnementer har en bindingsperiode, og andre har ikke, ligesom at nogle har en given opsigelsesperiode, mens andre ikke har eller har en periode, som rækker udover de 30 dage, som en opsigelsesperiode oftest er. Så længe du blot har valgt et abonnement, som passer til dine behov og mobilforbrug, kan det ikke gå galt. Du vil få den bedste pris til dine behov, når du vælger et abonnement, som passer bedst til dine vaner og dit forbrug.