Mobilabonnementer med Telmore Musik

Overblik over mobilabonnementer hvor Telmore Musik er inkluderet


Første måned til 99 kr.
Viaplay + TV2 Play + HBO + Netflix + Paramount+
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 10,0/10


Fri
Fri
32 GB
369 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
TDC Netværk
5G ready
Netflix + HBO + TV2 Play
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 10,0/10


Fri
70 GB
26 GB
299 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
TDC Netværk
5G ready
Første 3 måneder til halv pris herefter 139 kr.
TIDAL - 60 millioner musiknumre
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 10,0/10


Fri
30 GB
12 GB
69 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Telenor Netværk

Find andre mobilabonnementer her

De fleste af os danskere er vilde med at høre musik. Musik kan være med til at gøre en lang og kedelig bustur lidt mere spændende, og musik kan også være med til  afstresse efter arbejde, mens man ligger hjemme på sofaen. Modsat kan musik også være med til at skabe en festlig stemning, og derfor bruges det også flittigt til fødselsdage og andre festlige lejligheder.

Ønsker du god musik i din hverdag?

Musik fylder en stor del i de flestes hverdag. Af den grund ønsker de fleste danskere også, at deres musik skal være let og tilgå, og at der ikke skal være nogle komplikationer ved at komme i gang med at høre det. Hvis du vil høre ubegrænset musik, er du med tiden blevet nødt til at investere i et abonnement, hvis du ikke skal høre reklamer hele tiden. Reklamerne giver et træls afbræk i ens musik-playliste, og derfor ses det også, at mange ønsker at betale sig fra, at der kommer reklamer. Med Telmore play musik ser du ingen reklamer eller andre forstyrrelser, der kan du blot høre den musik, som du har lyst til

 
 

Telmore musik giver dig mange musikalske fordele

Musik fra Telmore er musik uden reklameafbrydelser. Telmore musik er en tjeneste, som du både fra computer, smart tv og fra en Telmore musik app kan tilgå. Det vil altid sige, at du kan lytte til Telmore Play Musik uanset om du befinder dig på farten eller er hjemme i privaten.

Ydermere ses der hos Telmore musik kvalitet af høj klasse. Der kommer ugentligt nye sange ind, hvilket medfører, at du hele tiden kan finde det nyeste musik på Telmore musik. Du behøver ikke andre musiktjenester for at være fuld opdateret på hvilke nye kunstnere der har udgivet hvad. Dette ser mange som en stor kvalitet og en styrke, hvilket også medfører stor kundetilfredshed blandt Telmore musiks kunder.

Mobilabonnementer med Telmore Musik inkluderet

 

Få en musiktjeneste hvor du ikke skal betale for meget

Der ses et væld af diverse musiktjenester på markedet i dag. Af den grund kan det også være svært at finde ud af hvilken en der er den bedste, og hvilken der bedst matcher ens ønsker og behov når det kommer til musik. Med Telmore musik får du en bred palette af musik, fra forskellige genre, hvilket gør Telmore musik til noget universelt, med musik som alle kan lide og foretrækker. Oveni dette ses det også, at Telmore musik er yderst konkurrencedygtige når det kommer til prisniveauet. Hvis du sammenligner med Spotify er det langt billigere at få ubegrænset musik igennem Telmore, særligt hvis du også har dit mobilabonnement der.

Ingen gider at betale for meget for noget, som man kan finde billigere andre steder. Det giver følelsen af, at man smider penge ud af vinduet, hvilket var nogle penge som kunne være brugt til en masse andre ting. Af den grund kan det også varmt anbefales, at du genovervejer og tjekker efter, hvor meget du giver for din pågældende musiktjeneste. Derved finder du muligvis ud af hvor meget du kunne spare ved at rykke til Telmore musik.