Coop mobilabonnementer

Få et billigt mobilabonnement og opspar bonus til Coop butikker


49 kr./md frem til 30/6

Tale

Fri

Data DK

100 GB

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

119 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Inkl. streaming. 264 kr. de første 3 mdr.!

Tale

Fri

Data DK

100 GB

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

379 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Tale

Fri

Data DK

50 GB

Data EU

15 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

119 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Tale

2 timers

Data DK

2 GB

Data EU

2 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

48 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Find andre mobilabonnementer her 

Coop mobil

Coop Danmark benyttede TCDs mobilnet og var udviklet i samarbejde med TDCs Companymobile A/S. I 2018 blev Coop Mobil nedlagt, hvilket betød at det ikke længere var muligt at tegne et Coop mobil abonnement. Kunderne fra Coop Mobil overgik til TDC ejede YouSee i løbet af året.

 

Fordele ved YouSee som Coop medlem

Da YouSee overtog Coop Mobils kunder, oprettede YouSee en række fordele for de abonnementsholdere som var medlem af Coop. Disse fordele betød, at de af Coops medlemmer der samtidig havde et YouSee mobilabonnement, kunne få 5% i bonus. Sådan er det stadig. Det betyder, at det virkelig kan betale sig at være Coop-medlem. Du kan spare mange hundrede kroner om måneden. Der er to måder, hvorpå du kan få bonus med YouSee Mobil: Den ene er at oprette et mobilabonnement. Hvis du opretter et nyt abonnement hos YouSee Mobil får du 100 kroner i velkomstbonus. Den anden måde, hvorpå du kan få bonus er ved at registrere dit allerede eksisterende mobilabonnement. På den måde kan du få bonus, bare ved at have et abonnement hos YouSee Mobil. Det sker helt automatisk. Du får denne Coop bonus som så kan bruges i alle Coops butikker landet over. Du kan bruge bonussen, som fungerer som rigtige penge, hver gang du handler. Der er altså mange fordele ved at oprette et abonnement hos YouSee hvis du er Coop medlem.

black-calculator-near-ballpoint-pen-on-white-printed-paper-53621.jpg

 

Coops butikker

Coop har mange forskellige dagligvarebutikker, og helt sikkert også nogen som passer til dig og dit budget. Der findes lige fra store varehuse med et bredt udvalg af varer og specialafdelinger til lokale nærbutikker. Coop ejer Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Irma, Fakta og mange flere. Dine dagligvareindkøb kan du klare i Fakta og Dagli’Brugsen, mens du kan gå i Irma hvis du ønsker noget særligt. Der er tilsammen over 1200 Coop butikker over hele Danmark. Ud over fysiske butikker kan du også handle online, for eksempel på Coop.dk. Coops medlemmer får Coop bonus i alle Coops butikker, store som små. Hvis du ønsker at være medlem af en detailvirksomhed, som har et stort overskud og over 1,7 millioner medlemmer i Danmark, så er Coop noget for dig.

Hvis du ønsker at finde et andet abonnement kan jeg anbefale vores liste med de bedste mobilabonnementer.  

 

black-iphone-7-on-brown-table-699122.jpg

Hvem er YouSee?

Er du Coop medlem, og ønsker at vide mere om YouSee og deres forskellige services? YouSee er en del af TDC Group, og er Danmarks største teleselskab. YouSee kan tilbyde bredbånd til omtrent 97% af Danmarks befolkning. Du er derfor sikker på, at få god dækning ligegyldigt hvor du bor i landet. YouSee kan tilbyde mange forskellige services til dig, blandt andet YouSee Mobil, som er en mobilabonnementsløsning. YouSee Mobil har heddet YouSee Mobil siden 2013. Fra 2011 til 2013 hed Yousee Mobil Onfone. YouSee Mobil bruger TDC Groups netværk som dækker 99,5% af hele Danmark med adgang til 2G, 3G og 4G. Du kan læse mere om YouSee på YouSees hjemmeside eller i diverse nyhedsartikler.

 

YouSee’s mobilabonnementer

YouSee Mobil kan tilbyde dig mange fordele som kunde. Ud over, at Coops medlemmer får Coop bonus helt automatisk, så er du også koblet op på Danmarks bedste mobilnetværk. Du får den bedste adgang til 4G dækning i Danmark og hurtigste upload og download hastighed. TDC groups netværk er endda blevet kåret som Danmarks bedste for fjerde år i træk og du har mulighed for at høre over 40 millioner musiknumre. Der er desuden god mulighed for at få tale og data i udlandet. Du kan også samle familiens mobilabonnementer og spare mange hundrede kroner om måneden.

Der er rigtig mange abonnementer at vælge imellem, og priser på mobilabonnementer fra YouSee varierer meget. YouSee Mobils mest populære mobilabonnement indeholder 20 GB data. 10 af de 20 GB er til Roaming i 36 lande i Europa. Du får desuden fri tale, sms og YouSee Musik. Det billigste abonnement i øjeblikket er et mobilabonnement som koster 169 kroner om måneden. Her kan du få 10 GB data og fri tale, sms og YouSee Musik. Læs meget mere om YouSee og de forskellige abonnementer på YouSees hjemmeside. Du kan altid kontakte YouSee hvis du har spørgsmål. Deres kundeservice sidder klar til at hjælpe dig videre.