FullrateFullrate er et alsidigt selskab, som tilbyder både bredbånd, tv, mobilt bredbånd og mobilabonnementer. De ved, hvor stor en del af din hverdag, mobilen er, og tilbyder derfor flere forskellige slags mobilabonnementer. 

 

Få et overblik over mobilabonnementer her

 

Der er altid gratis oprettelse ved Fullrate, og også her kører alle abonnementer på TDC´s mobilnetværk, som er Danmarks bedste. Du er dermed altid garanteret god dækning. Alle abonnementer fra Fullrate indeholder fri SMS og MMS - bortset fra basis-abonnementet, hvor du betaler en fast pris pr. SMS og opkaldsminut.

 

Der er både mulighed for abonnementer med fri tale, men også et begrænset antal timer, så du kan vælge det, der passer til dine behov. Der er mulighed for at vælge et abonnement, hvor der er inkluderet roaming i EU. Du kan med disse abonnementer bruge en vis del af dit inkluderede data i mere end 36 lande. Generelt set har Fullrate pakker til de fleste, og deres priser er rimelig lave. Fullrate giver kunderne mulighed for at tilkøbe ekstra, så med et mobilabonnement fra Fullrate kan du få en skræddersyet løsning. Du kan selvfølgelig altid sammenligne de forskellige udbydere på Mobilabo.

 

Der er også mulighed for tilkøb af forskellige services; Fullrate Voicemail, som giver dig en app til at styre din telefonsvarer, Mobil Boost, som giver dig ekstra hastighed på din dataforbindelse, Fullrate til Fullrate, hvor du kan ringe gratis til alle Fullrate kunder, samt SMS udland, som gør det billigere for dig at SMS´e i udlandet. Du kan desuden altid tilkøbe ekstra data, hvis du bruger alt det, der er inkluderet i dit abonnement. Alt efter dit behov, kan du variere dit Fullrate abonnement, hvilket er en stor fordel.