Fullrate mobilabonnementer

Fullrate er blevet til Yousee


Inkl. streaming. 264 kr. de første 3 mdr.!

Tale

Fri

Data DK

100 GB

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

379 kr.

Pr. md.

Bestil nu
49 kr./md frem til 30/6

Tale

Fri

Data DK

100 GB

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

119 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Find andre mobilabonnementer her

Fullrate

Du kan få høj hastighed, såvel som masser af taletid og data, når du vælger et abonnement hos Fullrate. Men hvem er Fullrate helt præcis? Allerede siden sin spæde start har Fullrate haft en vision om at skabe et teleselskab med en hurtigere forbindelse af en høj kvalitet, uden at priserne skulle være skyhøje. Danskerne var og er vilde med dette koncept, og derfor er Fullrate et af de mere succesfulde teleselskaber på det danske marked. Det blev da kun bedre, da de tilbage i 2013 fusionerede med M1 for at blive en stærk fælles lavprisudbyder på forskellige produkter inden for telemarkedet. Det gælder produkterne mobil, såvel som TV og bredbånd. I dag har de mere end 300.000 tilfredse kunder.

 
 
 

 

Hvad tilbyder Fullrate DK af mobilabonnementer?

Fullrate tilbyder fire forskellige abonnementer. Udover disse fire abonnementer, kan du også vælge deres basis abonnement, hvor du udelukkende betaler for det, som du bruger, når det kommer til taletid, data, sms og mms. Du betaler 59 øre pr. min. i taletid, 19 øre pr. SMS og 1,99 pr. MMS. Data koster 50 øre pr. MB.

Det første abonnement som du kan vælge, giver dig 15 timers tale, fri sms, 35 GB data og 8 GB data, som du kan bruge i 36 forskellige europæiske lande - blandt andet Italien, Norge, Spanien, Tyskland og Østrig. Det andet abonnement du kan vælge, er med fri tale og sms, 15 GB data og 8 GB data i udlandet. Tredje abonnement er også med fri tale og sms, men her får du hele 35 GB data og 10 GB i udlandet. Det fjerde og sidste lyder på fri tale og sms, 50 GB data og 12 GB data til brug i de europæiske lande. Med dette abonnement skal du aldrig bekymre dig om at løbe tør. Her kan du bruge internettet og ringe lige så tosset du vil - nærmest uanset om du er i Danmark eller resten af EU. Hvis du ønsker a finde mobilabonnementer med fri data kan du finde dem her.

Med mit Fullrate har du muligheden for at finde alle detaljer om dit abonnement, samt foretage ændringer heri. Dit abonnement er derfor din helt egen personlige sag, og der er ikke andre end dig, der har adgang til det.

aeroplane-aircraft-airplane-aviation-127905.jpg

 
 

Fullrate drift og netværk

Fullrate sørger for en høj hastighed, så du aldrig skal stå og blive utålmodig, når du gerne vil vise dine venner dit seneste fund af sjove videoer eller streame film på togturen. Fullrate benytter nemlig TDCs netværk, hvilket regnes for at være noget af det bedste netværk inden for de danske grænser. Fullrate ønsker det bedste for deres kunder, og det er netop derfor, at de har valgt at benytte sig af TDCs netværk frem for andres.

Hos Fullrate kan du altid holde dig opdateret på dit netværks driftsstatus. De giver dig nemlig muligheden for at kunne tjekke dette til hver en tid, så du ved hvorfor, hvis der er noget, der kører lidt langsommere end normalt. 

 

Find det bedste abonnement hos Fullrate mobil

Når du skal finde det bedste mobilabonnement, er det en god ide at sammenligne priser og indhold. Det er på den måde, at du i sidste ende finder det, der passer dig bedst på alle led og kanter. Først er det dog vigtigt, at du gør op med dig selv, hvor meget du har brug for, når det kommer til et mobilabonnement. Når du har sat det på plads, bliver det lettere for dig at finde det helt rigtige.
3,5 stjerne.jpg.jpg