Hallo mobil mobilabonnementer

Billig telefoni på Danmarks bedste netværk


Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Vi sammenligner i øjeblikket ikke mobilabonnementer fra Hallo Mobil. Du kan til gengæld finde mobilabonnementer fra andre populære udbydere her på Mobilabo.dk

Hallo mobil 

Hallo mobils helt store motto er, at når vi snakker sammen, er vi stærkere. De mener nemlig, at vi som mennesker kommer tættere på hinanden, når vi snakker sammen, og derfor er det også vigtigt, at vi har en god forbindelse og et godt mobilabonnement. Uden disse ting bliver det nemlig svære at snakke sammen over afstand, eller hvis I ikke ser hinanden så ofte.
Hos Hallo har de mere end 20 års erfaring med at hjælpe både danske og udenlandske kunder inden for telefoni og elektronik. Du kan derfor være sikker på, at de ved, hvad de snakker om, når det kommer til disse områder.

 
 

Hvad tilbyder Hallo mobil af mobilabonnementer

Hos Hallo finder du tre forskellige mobilabonnementer, som alle hver især har deres egne fordele. Deres billigste abonnement giver dig 20 timers tale og 20 gb data, men dette fungerer kun i Danmark, medmindre du ønsker at betale merpris. Har du brug for mere, end dette abonnement kan tilbyde, kan du gå en tak op i pris og få 15 timers tale og 35 gb data. Fordelen med dette abonnement er, at du har muligheden for at bruge 8 gb data i EU. Du skal derfor ikke tænke synderligt over dit forbrug, når du rejser uden for Danmark. Er dette abonnement stadig ikke nok for dig, kan du vælge Hallos største og dyreste abonnement, hvor du får hele 30 gb data og fri tale. Med dette abonnement kan du bruge helt op til 12 gb i EU. Du kan finde andre billige mobilabonnementer her.

Uanset hvilket abonnement du vælger, koster det 0 kr. i oprettelse, og du får gratis sms og mms med oven i prisen. Hallo har en af de helt store fordele, at de tilbyder deres kunder det bedste netværk i Danmark. Grunden til at det kan tilbyde dette til deres brugere, er at Hallo bruger tdcs netværk, som netop har fået prisen som det bedste danske netværk.

Vil du gerne vide mere om de forskellige abonnementer, og hvad Hallo kan tilbyde? Så læs mere på deres hjemmeside: www.hallo.dk.

aeroplane-aircraft-airplane-aviation-127905.jpg

 

Den gode kundeservice bliver vægtet højt

Hos Hallo får du en kundeservice af høj kvalitet. De står altid klar til at hjælpe dig, der har problemer med noget eller ikke ved, hvilke abonnementer du skal vælge. Med de mange års erfaring i ryggen ved de, hvordan de håndterer deres kunder med respekt og professionalitet, så du får den bedst mulige oplevelse. Er kundeservice noget af det, som du vægter højt, når du vælger mobilabonnement, er Hallo helt sikkert en overvejelse værd. hvis du vægter god kundeservice højt, kan jeg anbefale at tjekke vores liste med de bedste mobilabonnementer.

4,5 stjerne.jpg.jpg