Happii MobilHappii Mobil har fokus på lave priser. Happii mobil har blandt andet basis mobilabonnementer, som henvender sig til de personer, der har et lavt mobilforbrug.Hvem er Happii Mobil

Happii Mobil slår på, at de tilbyder “latterlig billig tale”. Happii Mobil er en del af happii.dk, som forhandler elektronikprodukter online. Det vil sige, at happii.dk forhandler alt fra HiFi til hvidevarer og mobiltelefoner. Happii Mobil har både i forhold til mobilabonnementer og deres online handel fokus på lave priser. Hvis man kigger nærmere på Hapiimobil´s hjemmeside, så kan det være vanskeligt at finde den væsentlige information omkring de forskellige mobilabonnementer. Det kan eksempelvis være oplysninger om prisen på tale eller pris på mms m.m. Hjemmesiden er faktisk ret mangelfuld på dette område, men når det først lykkedes at finde de rigtige informationer, så er der nogle billige mobilabonnementer at vælge mellem.

Happii Mobil har fire tilbudspakker til mellem 0 og 169 kr. pr. måned. De fire abonnementer lyder således:

1. Happii Mobil Basiic, som er deres billigste abonnement. Her betaler man 1 øre per sekund i taletid samt 8 per sms.

2. 20 timers tale + fri SMS og MMS + 20 GB data, inkl. 4G. Dette abonnement koster 129 kr. pr. måned og gælder kun i Danmark.

3. 20 timers tale + fri SMS og MMS + 30 GB data, inkl. 4G. Dette abonnement koster 149 kr. pr. måned og har 8 GB data i EU.

4. Fri tale, SMS, MMS + 30 GB data, inkl. 4G. Dette abonnement koster 169 kr. pr. måned og har 10 GB data i EU.

Fælles for disse abonnementer, er, at det koster 99 kr. i måneden.

Happii's vision er, at blive foretrukne leverandør af elektronikprodukter. De vil være kendt for bl.a. skabe en god kundeoplevelse for kunden, men også altid levere billige billige kvalitetsprodukter.