Happii Mobil mobilabonnementer

Billige mobilabonnementer med forskellige fordele


Nordens bedste mobilnetværk
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 9,0/10


Fri
25 GB
25 GB
119 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Telenor Netværk
DK's billigste abonnementer
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 8,0/10


10 timers
20 GB
8 GB
89 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Telenor Netværk
Masser af tale og data
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 9,0/10


Fri
40 GB
12 GB
129 kr.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
TDC Netværk
DK's bedste mobilnetværk
Tale
Data DK
Data EU
Pris
          
Fremragende 9,0/10


Fri
25 GB
20 GB
169 kr.
Oprettelse 99 kr.
Binding 1 mdr.
TDC Netværk
5G ready

Find andre mobilabonnementer her 

Hvad får du med et Happii mobil abonnement?

Du kan spare penge, hvis du vælger at benytte Happii mobil. Grunden til dette er, at det er et af markedets billigste udbydere. Selvom de er billige, er de ikke en dårlig udbyder - tværtimod. Hos Happii mobil finder du fire forskellige abonnementer: Happii 20/20, Happii 20/30, Happii fri/30 og Happii basic.

Med Happii 20/20 får du 20 timers tale, fri sms og mms og 20 GB data. Dette er det billigste mobilabonnement. Er dette ikke nok for dig, bør du vælge Happii 20/30, hvor du igen får 20 timers fri tale og fri sms og mms, men i stedet for 20 GB data, får du 30 GB data. Dette abonnement giver dig også muligheden for at bruge din mobil i EU. Er du af dem, der ringer meget, kan du vælge Happii fri/30. Dette er et abonnement med fri tale, 30 GB data og selvfølgelig fri sms og mms. Ligesom med Happii 20/30, kan dette abonnement også bruges i EU. Sidst men ikke mindst kan du vælge Happii basic, der giver dig muligheden for kun at betale for det, som du bruger. Du betaler 1 øre pr. sekund og 8 øre pr. sms.

Uanset hvilken af disse pakker, du vælger, skal du ikke være bange for at løbe tør for data. Du har nemlig altid muligheden for at tilkøbe ekstra GB data. Derudover benytter alle abonnementer TDCs netværk, hvilket betyder, at du med et Happii mobil abonnement får markedets bedste netværk. Hvis du søger andre mobilabonnementer med et godt netværk, kan du finde dem på vores liste med de bedste mobilabonnementer

Når du vælger at få et abonnement hos Happii mobil, er det ikke kun selve abonnementets indhold, som du får med i prisen, men også den gode Happii mobil kundeservice. Du kan altid kontakte dem, hvis du står med tvivl, spørgsmål eller problemer. De står nemlig klar til at hjælpe dig, så du får den bedst mulige oplevelse. Happii mobil kundeservice er en del af pakken og en del af Happii mobil oplevelsen.

Vil du vide mere om Happii mobil, og hvad de kan tilbyde dig, kan du tjekke deres hjemmeside eller sociale medier. Så kan du få alt den information, som du har brug for, for at beslutte om Happii mobil er det rigtige for dig.

 
 

Brug din mobil i udlandet med Happii mobil udlandstelefoni

Vælger du et abonnement fra Happii mobil, kan du opnå udlandstelefoni gratis. Det vil sige, at du har muligheden for at ringe til og fra udlandet. Nogle af Happii mobil abonnementerne tilbyder også ekstra i forhold til udlandet. Det gælder blandt andet sådan noget som data. Med Happii 20/30 får du 8 GB data i EU, og med Happii fri/30 får du hele 10 GB data. Hvor stor en mængde data, du har brug for i dit abonnement, afhænger af, hvor meget du rejser. Rejser du sjældent, er der for eksempel ingen grund til, at du vælger et Happii mobil abonnement, hvor du skal betale for data i EU. Hvis du søger et mobilabonnement med meget data kan jeg anbefale dig at tjekke vores liste med mobilabonnementer med fri data.

woman-walking-on-pathway-while-strolling-luggage-1008155.jpg

 

Vælg det abonnement der passer til dig

Når du skal vælge det abonnement, der passer dig bedst, er det en god ide at sammenligne priser og tjenester på de forskellige udbydere og abonnementer, der er at finde. Det er også sådan, at du kan finde det billigste mobilabonnement. Priser på mobilabonnementer kan svinge meget, og derfor er det vigtigt, at du ikke bare vælger det første og det bedste, som du møder, men i stedet undersøger markedet grundigt, så du ender med at finde et abonnement, der både matcher dit budget og dit behov.