Onfone mobilabonnementer

Onfone er slået sammen med Yousee


49 kr./md frem til 30/6

Tale

Fri

Data DK

100 GB

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

119 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Tale

Fri

Data DK

50 GB

Data EU

15 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

119 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Find andre mobilabonnementer her 

Om Onfone mobilabonnementer

Siden 2013 har Onfone været en del af YouSee og dermed YouSee Mobil. Denne fusionering er blandt andet sket på baggrund af et slogan, der hedder “Mest ud af mobilen”. De forsøger den dag i dag at samle de perfekte tilbud til deres kunder, således at man kan få mest at hente ved at tegne et abonnement hos dem. Hos dette teleselskab skal et mobilabonnement være brugbart, og du skal ikke betale for noget, du ikke benytter dig af. Det daværende Onfone går den dag i dag udelukkende under navnet YouSee.  

 
 

Hvad tilbydes hos Onfone Mobil/YouSee Mobil?

Hos YouSee Mobil kan du få dig et billigt mobilabonnement, ligegyldigt hvad dine behov er. Er du en person, der ønsker en stor mængde data, så du kan surfe løs på internettet, sms’er du hele tiden, eller er du et sludrechatol, der elsker at ringe til vennerne eller veninderne? YouSee kan finde et mobilabonnement til dig, ligegyldigt hvordan dine præferencer ser ud.

Som kunde hos YouSee får du blandt andet Danmarks bedste mobilnetværk. Derudover giver et abonnement dig adgang til YouSee Musik, der rummer over 40 millioner musiknumre. Dette gælder i alle Yousee’s abonnementer, og det koster ikke ekstra. Det er også vigtigt for dem, at kunderne ikke skal gå på kompromis med deres internetforbrug blot fordi, man befinder sig i udlandet. Derfor vægtes det højt i deres abonnementer, at priserne er lave, når det kommer til tale og data i udlandet.

woman-walking-on-pathway-while-strolling-luggage-1008155.jpg

 
 

Hvad indeholder de forskellige pakker?

Det kan ofte være svært at finde ud af, hvad man har brug for i sit mobilabonnement. Derfor har YouSee forsøgt at skabe flere forskellige pakker, der passer til den individuelle kundes mobilbrug.

Ønsker du for eksempel ikke at mangle noget – hverken når du er ude at rejse eller på farten i Danmark – kan du med fordel tegne et abonnement til pakken med ubegrænset data. For 399 kr. om måneden får du her fri data i Danmark og 20 GB roaming i 48 specifikke lande. Desuden får du også fri sms og tale i Danmark og 10 timers tale fra Danmark til 54 udvalgte lande. Dette abonnement er for kunden, der ikke ønsker at gå på kompromis med noget. Det er for eksempel det perfekte abonnement til en person, der ofte befinder sig i udlandet eller har arbejdsgivere med udenlandsk adresse.

Du kan også tilgå en række billigere abonnementer, som fortsat kan udfylde dit mobilbehov. Teleselskabets mest populære mobilabonnement koster kun 199 kr. om måneden. For dette får du blandt andet 20 GB data i Danmark samt 10 GB roaming i 36 andre lande. Der er fortsat fri tale og sms, når du ikke er på en udenlandsk adresse. Dette abonnement kan også opfylde de flestes behov, idet der ikke er mange, der forbruger denne mængde data på en måned. Derfor kan du med fordel også bestille det billigste abonnement, der koster 169 kr. om måneden. For dette får du 10 GB data i Danmark, men derudover er der ikke ændret noget i pakken i forhold til abonnementet, der koster 199 kr. om måneden.

 

Kunden er det vigtigste

Husk på at når du skal vælge et mobilabonnement, er det vigtigste, at dine egne behov bliver opfyldt. Det bedste du kan gøre for at sikre dig, at du tegner det helt rigtige abonnement er at sammenligne priser og indhold fra de forskellige selskaber, samt at du tjekker op på de forskellige abonnementer inden for den samme udbyder. Hos YouSee er mobilabonnementerne tilrettelagt efter, at der skal være noget for hvilken som helst mobilbruger. Derfor bør du hos Yousee kunne finde et abonnement, der opfylder dine krav fuldt ud.