Velkommen mobil mobilabonnementer

Godt netværk til billige priser


Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Find andre mobilabonnementer her 

Velkommen mobil 

Det betyder for dig, at du ikke behøver at stå med fem forskellige regninger til fem forskellige steder. Hos Velkommen kan du samle dine udgifter på én regning til ét selskab. På den måde bliver det en mere personlig oplevelse for dig, da Velkommen kender dig, lige såvel som du kender dem, hvad de kan tilbyde og ikke mindst, hvad de står for.

 
 

Velkommen mobilabonnementer - Tilbyder Mit Hjem fordele

Velkommen har en af de fordele, at de tilbyder det, der kaldes Mit Hjem fordele. Vælger du at samle alle dine abonnementer hos Velkommen, får du det, der hedder Mit Hjem fordele. Det betyder, at du enten får bedre priser eller forbedrede produkter. Kort sagt får du mere indhold for pengene, jo mere du vælger at køre gennem Velkommen.

Du kan blandt andet udløse disse fordele, hvis du for eksempel både vælger at købe et bredbåndsabonnement og et mobilabonnement hos Velkommen. Dit abonnement vil herefter blive sænket i pris, og det er jo kun en ekstra fordel for dig.

macbook-beside-iphone-on-white-linen-3201772.jpg

 
 
 

Det bedste mobilabonnement

Med et mobilabonnement hos Velkommen får du Danmarks bedste netværk. Velkommen bruger tdcs netværk, hvilket netop er kåret som det bedste af slagsen her i Danmark. Med dit abonnement hos Velkommen, kan du derfor være sikker på, at du har forbindelse, næsten uanset hvor du befinder dig i landet.

Du kan tjekke vores liste med de bedste abonnementer her.

Hos Velkommen kan du vælge mellem fire forskellige abonnementer. Ved at tre af dem, kan du bruge dit abonnement i EU uden merpris. Når du opretter dig hos Velkommen koster 99 kr. inklusiv simkort. Herefter skal du selvfølgelig betale et månedligt beløb for det abonnement, du vælger. Uanset hvilket abonnement du vælger, får du fri sms og mms.

Deres første abonnement giver dig 20 timers tale og 20 gb data. Dette er deres billigste, og det er det abonnement, der ikke virker i EU uden merpris. Deres anden billigste abonnement giver dig 15 timers tale og 35 gb data, til gengæld virker det i hele EU. Du kan også vælge deres tredje abonnement, der giver fri tale 35 gb data, eller deres fjerde med fri tale og 50 gb data, hvilket også er det dyreste abonnement.

Hvis du har brug for ekstra simkort til din tablet, computer eller lignende, har du muligheden for at tilkøbe sådan nogle billigt hos Velkommen. Et ekstra simkort koste 29 kr. pr. måned, og du kan tilkøbe dette til alle deres abonnementer. Du kan tilkøbe op til hele tre ekstra simkort, som du kan bruge til dine andre enheder.

 
 
 

Gode værdier

Eftersom Velkommen tilbyder at hjælpe dig med store områder af dit hjem og hverdag, ved de, at det fra deres side kræver, at de har nogle gode værdier. Uden disse opnår de nemlig hverken tillid eller tilfredshed fra deres kunder. Derfor går de meget op i ordentlighed. Det vil sige, at de altid har respekt for deres kunder og viser sig fra deres bedste side. De mener nemlig, at dette er en nødvendighed, når de bliver budt velkommen i deres kunders hjem.

En af hjørnestenene hos Velkommen består derfor af en ordentlig, venlig og kvalificeret kundeservice. Læs mere om dem på deres hjemmeside, hvis du ønsker at vide mere om, hvad de står for, eller hvad de kan tilbyde dig.