De bedste reparationssteder af smartphones

Morten Jørgensen
Forfatter: Morten Jørgensen
Opdateret: 08. december 2021

Har uheldet været ude? Så fortvivl ikke, du er nemlig landet det helt rigtige sted hvis du skal ud at finde et værksted, der kan reparere din mobiltelefon eller smartphone. Udover at vi på Mobilabo er godt inde i hvilke mobilabonnementer på markedet som er bedst lige nu, så har vi også undersøgt de bedste reparationssteder af smartphones i Danmark.

Vi har samlet nogle af de skarpeste mobilreparation steder i landet, i en samlet oversigt her på siden. Værkstederne er anbefalet af Mobilabo, som sammenligner deres forskellige services så du bedst muligt kan danne dig et overblik over hvilket firma, der skal varetage din telefon reparation.

Reparationsværkstederne nedenfor er nævnt i en tilfældig rækkefølge og deler sig over forskellige geografiske placeringer i Danmark. Størstedelen af reparationsværkstederne har en landsdækkende service og kan både bruges af privatpersoner og erhverv.

Telerepair

Telerepair er eksperter i alle former for telefonreparationer og har en landsdækkende reparationsservice. Hos Telerepair har du både mulighed for at indsende din mobil til deres værksted eller du kan benytte muligheden for fysisk indlevering i en af deres ni butikker.

Har du præference for at indlevere din mobiltelefon eller smartphone fysisk, er Telerepair ideel for dig, som bor i Storkøbenhavn eller på Nordsjælland. Butikkerne er placeret så de er let tilgængelige, hvad end du skal med bil, cykel eller offentlig transport.

Bor du ikke i Sjællandsområdet, kan du altid benytte dig af deres mulighed, for at indsende din telefon til reparation hos dem. Processen er meget enkel og du skal blot udfylde nogle få oplysninger via formularen på deres hjemmeside. Desuden tilbyder de gratis fragt på alle reparationer, som skal sendes med posten.

Én ting du bestemt ikke skal bekymre dig om, hvis du vælger Telerepair er deres valg af reservedele. Til telefonreparationerne benytter de udelukkende reservedele af bedste kvalitet og derfor tilbyder de også livstidsgaranti på alle reparationer.

Priserne på reparation afhænger meget af selve skaden og hvilken mobiltelefon du har. I mange tilfælde tilbyder Telerepair at prismathce en reparation, hvis du finder reparationen billigere hos en anden operatør.

1.jpg

1.jpg.jpg

iEkspert

Næste ekspert på banen er iEkspert, som har mere end 10 års erfaring i branchen. Når du indleverer din telefon til dem, kan du være sikker på at den er i trygge hænder hos deres ekspert team af teknikere.

Uanset hvor i landet du bor, kan du få repareret din telefon af iEkspert. De tilbyder nemlig ligeledes en landsdækkende reparationsservice, men har også fysiske butikker fordelt i tre forskellige byer i Danmark. Her kan du altid henvende dig hvis uheldet er ude.

→ Du finder iEkspert i Aarhus, Herning og København.

Er du i tvivl om hvor omfattende din mobiltelefons skade er, tilbyder iEkspert at stille en gratis diagnose af din enhed på alle deres fysiske værksteder. På den måde kan du danne dig overblikket over omfanget af skaden og prisen, inden du endeligt beslutter om en reparation kan svare sig.

Vælger du at få repareret din telefon, stilles der hos iEkspert to års garanti på reservedelene.

iHero

Få din telefon repareret med det samme hos iHero - de reparerer din telefon, mens du venter. iHero ligger i Silkeborg, Århus, Herning, Odense og Viborg hvor du altid kan indlevere din mobiltelefon til reparation UDEN tidsbestilling.

Ønsker du en hurtig, effektiv og ikke mindst billig reparation, kan du med ro i maven vælge dem. De tilbyder prismatch, så finder du reparationen billigere hos et andet værksted, skal du blot kunne dokumentere prisen overfor iHero og så tilbyder de reparationen til tilsvarende pris.

iHero har udført ikke mindre end 150.000 reparationer, derfor har de også god erfaring med mange forskellige slags reparationer. Det kan være alt fra skærmskift, nyt batteri, opgradering af harddisk og meget mere. Har du spørgsmål kan du kontakte dem telefonisk eller via deres chat. De svarer alle hverdage samt lørdage.

1.jpg.jpg

1.jpg.jpg

Fastfix

Nu til en af de mere lokale reparationssteder, nemlig Fastfix som er beliggende i det populære Frederiksbjerg kvarter i Århus C. Tæt på alle herlighederne i byen, med gode busforbindelser, parkeringsmuligheder og med banegården i ti minutters gang fra butikken.

Fastfix tilbyder professionel reparation af mobiltelefoner af deres teknikere, som alle har mange års erfaring med reparationer. Hos Fastfix udfører man primært reparationer af Iphones, men har du Huawei, Nokia, Oneplus, Samsung eller Sony kan de med garanti også hjælpe med det.

Der anvendes udelukkende reservedele af høj kvalitet og derfor stilles der også to års garanti på de udskiftede reservedele. Fastfix bestræber sig på at være blandt branchens billigste, derfor prismatcher de selvfølgelig også.

Har du en smartphone som du gerne vil sælge, har du mulighed for at lade Fastfix købe den. Prisen du kan få for din enhed afhænger typisk af alder og stand og så er det et krav at du fortsat har kvitteringen på enheden.

Teledoktoren

Det sidste reparationssted, som vi vil slå et slag for er Teledoktoren, som har fysiske butikker i Århus og Randers. Deres mærkesag er, at du skal kunne få repareret din mobiltelefon på under 45 minutter.

Udover at være dygtige til at reparere telefoner på kort tid, tilbyder de også at købe din brugte mobiltelefon. Er du nysgerrig på hvor meget du kan få for din brugte enhed, kan du bruges deres beregner, som du finder på deres hjemmeside. Her skal du angive telefonens model, hvilken stand den er i og om det skal være inklusiv afhentning.


Benytter du Teledoktoren til din reparation kan du spare 10% på dine fremtidige reparationer, hvis uheldet skulle være ude igen.

1.jpg.jpg

Telerepair iEkspert iHero Fastfix Teledoktoren
Reparation af alle modeller på markedet
Dag til dag reparationer
Time for time reparationer
Landsdækkende reparationsservice
Mulighed for fysisk indlevering
Tilbyder reparation i hjemmet
Tilbyder prismatch*
Garanti på reservedele
Opkøber brugte smartphone

*Tilbyder i langt de fleste tilfælde prismatch

Reparation af mobiltelefon

Der findes naturligvis et hav af andre reparationssteder, hvor du kan få lavet din mobiltelefon rundt om i Danmark. Overstående er dem der har gjort sig mest bemærket af Mobilabo. Skal dit reparationssted med på listen over Mobilabo.dks anbefalede reparationssteder, så kontakt os her kontakt@mobilabo.dk

Mobil reparartion København

  • Telerepair 
  • iEkspert

Mobil reparation Aarhus 

  • iEksperten
  • iHero
  • Fastfix
  • Teledoktoren  

Mobil reparation Odense

  • iHero

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg få skiftet skærm?

Hos langt de fleste steder, kan du få repareret din telefon, lige meget hvilke model det er. Se listen over vores anbefalede reparetionssteder ovenfor.

Kan jeg bytte min telefon til en ny?

Hos Telerepair, iHero, Fastfix og Teledokteren opkøber de brugte telefoner, så du kan spare lidt på din næste telefon. 

Morten Jørgensen

Skrevet af

Morten Jørgensen
CTO Adlab

Morten er en af ejerne bag Mobilabo.dk og har siden dets opstart beskæftiget sig med at undersøge markedet for mobilabonnementer, så du ikke behøver. Han har selv et mobilabonnement fra DUKA, fordi han ønsker et billigt mobilabonnement.

Flere artikler