Guide til billig Netflix

Morten Jørgensen
Forfatter: Morten Jørgensen
Opdateret: 31. januar 2024

Blogindlæg

TRIN-FOR-TRIN Guide til billigt Netflix-abonnement til kun 17 kr/mdr. via VPN

Kunne du tænke dig et billigt Netflix abonnement til kun 17 kr./md.? Så følg vores komplette Trin-for-trin guide, som viser dig præcis hvordan du gør.

Guiden er meget simpel og tager kun 10 - 15 minutter. Du vil stadigvæk have mulighed for at få samme indhold som i Danmark, og dette smarte trick er 100% lovligt.

Geografisk prissætning på Netflix abonnementer

Som du nok ved, er Danmark et af de dyreste lande i verdenen at bo i. Dette gælder også prisen vi betaler for Netflix-abonnementer. Netflix har lavet “geografisk prissætning” hvilket betyder, at de har prissat deres abonnementer forskelligt i alle lande, så prisen er bestemt af det geografiske område man befinder sig i, så prisen man betaler passer til befolkningens indkomst.

Priser på Netflix-abonnementer i forskellige lande (basis-abonnement)

Lande med Netflix Netflix Priser
Tyrkiet 17 kr./md.
Argentina 22 kr./md.
Brasilien 31 kr./md.
Mexico 37 kr./md.
Australien 37 kr./md.
Canada 44 kr./md.
Chile 51 kr./md.
USA 60 kr./md.
Tyskland 79 kr./md.
Norge 70 kr./md.
Danmark 79 kr./md

Vejen til billig Netflix

Der findes et smuthul, så du kan få samme lave priser på dit Netflix-abonnement, som i resten af verdenen. Det bedste ved det hele er at det er 100% lovligt, samtidigt med at du fortsat har adgang til det danske indhold og de danske undertekster som du kender. Nedenfor finder du en trin-for-trin guide til at få den laveste Netflix pris, som du frit kan tage brug af.

Når du opretter et Netflix-abonnement opkræver Netflix det beløb og den valuta, som hvor du først oprettede dit abonnement, hvilket betyder at du skal få det til at se ud som om du befinder dig i udlandet når du opretter en ny Netflix-konto, hvilket er super nemt med en VPN. På den måde kan du få samme lave priser som de gør i udlandet.

Før at udføre dette smarte trick, skal du først og fremmest bruge en VPN. Vi anbefaler, at du benytter NordVPN, som du kan få til 89 kr./md., og helt ned til 29 kr./mdr., hvis du køber et abonnement for to år. Du har mulighed for at få alle pengene retur inden for de første 30 dage, hvis du ikke vil betale for det. Der er dog mange fordele ved at have en VPN, at det kan betale sig at beholde.

Sådan får du Netflix til kun 17 kr. Trin-for-Trin Guide

TRIN 1: Gå ind på NordVPN’s hjemmeside: NordVPN.com

NordVPN forside

TRIN 2: Klik “Køb NordVPN” øverst i højre hjørne, derefter vælg det abonnement, der passer dig.

NordVPN abonnementer

TRIN 3: Udfyld oplysninger og gennemfør betaling, (der er 30 dages pengene-tilbage garanti, så du kan få dine penge tilbage efter, hvis du ikke gider have det)

NordVPN betaling

TRIN 4: Download NordVPN

Download NordVPN

TRIN 6: Installer NordVPN applikationen på din Computer

Installer NordVPN

TRIN 5: Gå ind på NordVPN-applikationen og sæt din placering til “Turkey"

NordVPN Turkey

TRIN 6: Gå ind på MTCame: MTCGame.com

MTCGame Tyrkisk Netflix Gavekort

TRIN 7: Køb et tyrkisk gavekort til Netflix

MTCGame betaling

TRIN 8: Gå ind på Netflix’ hjemmeside: Netflix.com

TRIN 9: Vælg “Get started” og derefter “Choose your plan” (VIGTIGT: Du skal bruge en email som du ikke har brugt til Netflix før)

Netflix forside

TRIN 8: Under “Choose your plan” Skal du sikre dig, at abonnementspriserne står i tyrkisk valuta (TL). Hvis ikke dette er tilfældet gentag TRIN 5.

Netflix abonnementer

TRIN 9: Vælg din ønskede plan og opret et abonnement hos Netflix ved at indløse dit gavekort

Netflix betaling med gavekortTRIN 10: Gå ind på NordVPN, skift derefter din placering tilbage til Danmark

TRIN 11: Gå tilbage på Netflix og log ind

Netflix log ind

Tillykke! Du kan nu nyde Netflix til KUN 17 kr. om måneden

Du kan nu nyde Netflix præcis som du er vant til, men med den billigste Netflix pris i verden. Denne metode kan bruges i alle lande, så du kan få samme lave priser som dem med Netflix i udlandet. Herefter kan du opsige dit abonnement hos NordVPN, hvis du ikke vil beholde det.

Netflix til 13 kr.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er VPN?

VPN (Virtuel Private Network) benyttes til at skabe større sikkerhed når du er på internettet. Helt konkret fungerer VPN ved at kryptere din oplysninger og skjule IP-adressen, så uvedkommende, f.eks. din internetudbyd eller hackere ikke kan følge dine online aktiviteter. 

Er det lovligt at bruge VPN?

Det korte svar er ja. Det er dog kun lovligt, hvis det bruges til lovlige formål, som f.eks. som alternativ til offentlige WIFI-spots, for at beskytte sine data. 

Morten Jørgensen

Skrevet af

Morten Jørgensen
CTO Adlab

Morten er en af ejerne bag Mobilabo.dk og har siden dets opstart beskæftiget sig med at undersøge markedet for mobilabonnementer, så du ikke behøver. Han har selv et mobilabonnement fra DUKA, fordi han ønsker et billigt mobilabonnement.

Flere artikler