Mit Tele mobilabonnementer

Få et billigt mobilabonnement med Mit Tele


49 kr./md frem til 30/6

Tale

Fri

Data DK

100 GB

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

119 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Inkl. streaming. 264 kr. de første 3 mdr.!

Tale

Fri

Data DK

100 GB

Data EU

20 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick Telenor/Telia Netværk

379 kr.

Pr. md.

Bestil nu

Tale

Fri

Data DK

30 GB

Data EU

16 GB
Double Tick Oprettelse 0 kr.
Double Tick Ingen binding
Double Tick TDC Netværk

129 kr.

Pr. md.

Bestil nu
Derfor kan du trygt bruge Mobilabo

På Mobilabo arbejder vi for at give dig overblik over mobilabonnementer. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Find andre mobilabonnementer her 

Mit Tele mobilabonnementer

Mit Tele er et selskab, der udbyder mobilabonnementer. Selskabet blev stiftet tilbage i år 2000. Mit Tele er det tidligere DLG Tele. Mit Tele vil gerne tilbyde deres mange kunder ét sted, hvor de kan få en samlet løsning, der indeholder alt.

Derfor tilbyder Mit Tele tjenester indenfor mobil, fastnet, bredbånd, TV, bredbåndstelefoni og mobilt bredbånd. Det er altid nemt at huske, hvad Mit Tele kan tilbyde dig og noget nemmere, end hvis de stadig den dag i dag hed DLG Tele som før i tiden. Mit Tele betyder nemlig, at selskabet tilbyder mobil, internet og TV. De tre forbogstaver indgår altså i Mit Tele, og det er grunden til, at deres udbud er nemt at huske.

 
 

Mobilabonnementer hos Mit Tele

Mit Tele har bestemt gjort det nemt at overskue deres mobilabonnementer. Det er nemlig så enkelt og dejlig overskueligt, fordi de kun har tre abonnementer, som man kan vælge imellem, når man vil have et abonnement fra Mit Tele.

Hos Mit Tele tilbyder de et Lille, Mellem og et Stort abonnement. Det er nemt at finde ud af, fordi de i forhold til næsten alle andre udbydere kun har tre abonnementer.

Mobilabonnementer kan ofte være lidt af en jungle af finde ud af, men når man kun har tre at vælge mellem, er det ikke svært at gennemskue forskellen og finde det, der passer bedst til en selv. Deres Lille abonnement koster 99 kroner om måneden.

Det indeholder fri tale, sms og mms og 5 gb data om måneden. Af den inkluderede data kan der bruges 5 gb data i EU. Det er egentlig kun mængden af data, der adskiller de tre abonnementer, som Mit Tele har, fra hinanden. Deres Mellem og Store abonnement har ligeledes fri tale, sms og mms.

Det Mellem abonnement indeholder til gengæld 10 gb data om måneden, hvor du i deres Store abonnement får hele 30 gb data om måneden. Mit Teles Mellem abonnement koster 109 kroner om måneden, mens det Store abonnement koster 129 kroner.

Priserne på mobilabonnementerne svinger altså kun fra 99 kroner til 129 kroner om måneden. De har dog ikke et abonnement, hvor der er fri data inkluderet, ligesom mange andre udbydere har. Tværtimod er der fri timers taletid i alle abonnementerne. Men her skal man som kunde overveje, hvor meget data man har brug for om måneden.

For det er trods alt langt fra alle, der har brug for mere end de 30 gb data om måneden, som Mit Teles Store abonnement tilbyder. Det afhænger af dit forbrug.

Mit Tele har altså gjort det uhyre nemt for kunderne at gennemskue deres abonnementer og vælge det, der passer bedst til den enkeltes behov. Man skal dog lige være opmærksom på, at de tillægger et gebyr i betalingsadministration på 9,75 kroner om måneden, når betalingen af abonnementet foregår over betalingsservice.

blur-blurred-background-bokeh-cellphone

 
 

En samlet løsning

Som kunde hos Mit Tele får du en samlet løsning. Som nævnt tidligere tilbyder de nemlig både mobil, internet og TV. Hos Mit Tele arbejder de for, at det skal være enkelt for kunderne, og derfor kan kunderne her få en samlet pakke, hvor alt samtidigt samles på én månedlig regning.

Mit Tele kundeservice består af kompetente rådgivere, som har erfaring med mobilabonnement, internet og TV. Som kunde kan man stort set altid ringe eller kontakte kundeservice af høj kvalitet og få råd og vejledning. Mit Tele selvbetjening er siden for dem, der allerede er kunder.

Her gemmer sig oplysninger om abonnement og meget andet, som har med de abonnementer, man har hos dem at gøre. Her på MobilAbo kan man sammenligne priser på forskellige mobilabonnementer, og så kan du finde ud af om et abonnement fra Mit Tele skal være dit mobilabonnement med fri taletid og data i forskellige mængder. Læs mere om andre mobilabonnementer og udbydere her på MobilAbo.