Sammenlign Mobilabonnementer

Sammenlign priser og hastighed på mobilabonnementer

/sammenlign-mobilabonnementer

Søgekriterier

Taletid
Data
Netværk
Bonus
Sådan tjener MobilAbo penge

Noget af det vigtigste i vores liv er efterhånden blevet vores smartphone. Den er efterhånden livsnødvendig i hverdagen, fordi den gør os i stand til alt fra at holde kontakten til familie og venner til at betale i butikkerne. Faktisk kan den endda også logge på netbank, e-boks og fremvise kørekort. Praktisk talt er den gået fra at være et smart værktøj, der kunne bruges til at skrive beskeder og lave opkald til andre til nu pludselig at være en forankret del af den måde vi konstruerer vores hverdag. Derfor er der også vigtigt, at man har et mobilabonnement tilknyttet til sin smartphone, så man har mulighed for at skrive, tale og gå på nettet. Her har vi lavet en mobilabonnement sammenligning, hvor vi har samlet alle teleselskabers mobilabonnement for at finde ud af, hvilket et der passer bedst til det individuelle behov. Der er nemlig rigtig mange forskellige teleselskaber i Danmark, der hver især har nogle abonnementer de tilbyder. 

Mobilabonnementer er som regel strikket sammen af tre eller fire faktorer, der definerer prisen på abonnementen. Derfor skal forstå disse faktorer før man kan lave en egentlig sammenligning af mobilabonnementerne. Faktorerne er antal timers tale, sms/mms og data som de tre bærende faktorer i et mobilabonnement. Derudover kan der være tilknyttet underholdning som Viaplay, HBO eller Spotify med i abonnementet, der derfor også har indflydelse på abonnementets pris. Det er også de faktorer, man skal sammenligne mobilabonnementer på. I næste afsnit har vi beskrevet de enkelte elementer, der er i et abonnement og hvad de indebærer. På den måde kan man få et bedre indblik i, hvordan man kan sammenlign mobil abonnement på en informeret måde.

Sammenligning af mobilabonnementer - det skal man tænke over

Men skal man så bare vælge det billigste og første tilbud man får i sammenligningen? Nej, for det at vælge og sammenligne mobilabonnementer handler om, at man skal tage højde for sit eget forbrug, og vælge den løsning, der passer bedst til det enkelt behov. Der kan være nogle som er bedst tjent med et billigt abonnement med begrænset tale og data, mens andres forbrug kræver en ordentlig portion data og taletid. Derfor skal man kortlægge sin egen færden på sin smartphone, når man skal vælge et abonnement, der passer. Det kan være en svær opgave, men her giver vi nogle tips og tricks, der kan gøre det lettere. 

Når man skal gøre op, hvilket telefonabonnement man skal have, så er det de samme faktorer der er i spil. Derfor skal man kigge på, hvor meget man taler i telefon om måneden, hvor meget man skriver SMS samt hvor meget data man bruger. Disse tal findes alle sammen på det nuværende teleselskabs hjemmeside, når man skal betale sin regning. Når man har fundet ud af, hvad man har brug for kan man undersøge mulighederne for at finde det perfekt mobilabonnement.

Det er forskelligt, hvilken type abonnement, der er det optimale, da forbruget på telefonen er indiviuelt og kan svinge fra person til person. Der er dog nogle generelle tendenser man godt kan tegne op. Der er nemlige en gennemsnitlig tendens til at specielt unge mennesker bruger meget mere data end resten af befolkningen.

Det skyldes, at de streamer videoer, musik, billeder og andet indhold direkte på telefonen, og på den måde forbruger de en masse data, hvilket også kræver, at man har et abonnement med relativ mange GB data på. Den ældre aldersgruppe har tendenser til at være en smule “old school”, og bruger derfor stadig opkald og sms flittigt. Derfor er det relevant at kigge på abonnementer med fri tale og sms til dem. Her kan du se vores liste med mobilabonnementer med fri sms.

Generelt skal man kigge på sit forbrug af disse faktorer, når man sammenligner mobilabonnementer:

 • Taletid - antal timer man skal have i sit abonnement
 • SMS og MMS - hvor meget beskeder man sender og hvad der kræves af abonnementet
 • Dataforbrug - streaming af billeder, videoer, musik og andet, der kræver internetforbindelse.
 • Underholdning - kan man inkludere sine streamingtjenester i sit abonnement.  

Mobilabonnement sammenligning

Når man har kortlagt sit forbrug for at justere skarpere ind på, hvilket abonnement man skal have er det tid til at kigge på de forskellige muligheder. Det er selvfølgelig muligt at ringe rundt til de forskellige teleselskaber og indhente tilbud, men der er faktisk allerede sider på nettet som denne, der har gjort det arbejde for dig.

På siden her kan du både finde en prissammenligning på mobilabonnement, finde de billigste mobilabonnement sammenligning og se hvor der lige nu er tilbud på mobilabonnement. Vi har lavet en mobil abonnement sammenligning i Danmark og samlet data på alle de store og de små teleselskaber.

Her finder du blandt andet tilbud på mobilabonnementer fra både Yousee, TDC, Oister, Telenor, Telemore og mange flere selskaber, der udbyder. Der er nemlig stor forskel på de forskellige abonnnementer som teleselskaberne kan tilbyde.

Alle forsøger at lokke kunder til deres abonnementer med forskellige værktøjer. Den første er prisen, da mange mennesker gerne vil spare penge på deres mobilabonnementer, men stadig gerne vil kunne bruge deres smartphone, når de har lyst.

Derudvoer er teleselskaberne også begyndt at tilbyde forskellige former for underholdning inkluderet i deres pakker. 

Det kan f.eks. være Telmore, der tilbyder deres kunder et abonnement med pakkeløsningen Telmore Play. Med Telmore Play får man adgang til streamingtjenesterne HBO og C-More samt lydbogstjenesten Bookmate og en masse andet spændende underholdning med sit abonnement.

Så kan man streame film, musik og lydbøger lige så tosset man vil.  Et andet eksempel er Telia, der både kan inkludere Spotify og HBO med i deres abonnementer, mens Telenor tilbyder Viaplay med i deres underholdningspakke.

Hos Yousee gør de det på anden måde, men også med mulighed for at kunne spare en masse penge. For hvis man i forvejen allerede har bredbånd, TV eller begge dele hos Yousee, så kan man spare mange penge på sit mobilabonnement ved at vælge Yousee’s samlerabat.

Derudover er der også mulighed for at nogle teleskaber kan samle flere abonnementer til ét. F.eks. hos Telenor i deres FRI+-familieabonnement. Det giver fri data, fri tale og fri sms/mms til alle i familien, og man sparer samtidig penge ved at slå alle abonnementerne sammen. Du kan finde vores liste med familieabonnementer her.

 

Mobilabonnement sammenligning

Sammenlign priser på mobilabonnement

Der er forskellige måder at lave mobilabonnement priser sammenligning på. Det kommer nemlig helt an på, hvilken parameter man sammenligner på. Er man interesseret i at finde et mobilabonnement med data, så finder man glimrende bud på det her på siden. Det samme gælder, hvis man leder efter et abonnement med fri tale eller fri sms/mms til billige penge. Her sammenligner vi nemlig mobilabonnementer på tværs af alle teleselskaber i Danmark. Både de store og de små teleselskaber tilbyder nemlig en bred vifte af mobilabonnementer til alle mulige forskellige behov. 

Man kan altså sammenligne mobilabonnement på forskellige parametre:

 • Sammenligning af mobilabonnementernes priser
 • Sammenligning af GB data i mobilabonnmenter
 • Sammenligning af antal timers tale 
 • Sammenligning af SMS/MMS
 • Sammenligning af data i udlandet
 • Sammenligning af underholdning inkluderet
 • Generel abonnement sammenligning

En af de ting folk googler allermest, når de skal finde et nyt mobilabonnement er “mobilabonnement sammenligning priser” og “mobilabonnement sammenligning telestyrelsen” - og det er med god grund. Der er nemlig i mange tilfælde penge at spare, når man sammenligner mobilabonnementer på pris.

Når man sammenligner mobilabonnementers priser går man specifikt og sammenligner alle teleselskabers abonnementer på prisen alene. Det vil sige, at man leder efter det absolut billigste abonnement og ser om der er nogle selskaber der har tilbud på mobilabonnement. Det gør man, hvis man gerne vil have den billigste løsning overhovedet og gerne vil spare penge i forhold til sit nuværende abonnement.

Sammenligner man mobilabonnementer på GB data inkluderet i abonnementet er det, det bedste abonnement, hvor man enten får flest GB data eller det bedste mobilabonnement med data til prisen. Data er efterhånden den mest vitale del af mobilabonnementet, og derfor afspejler det sig også i prisen på abonnementet.

Der findes også særligt fordelagtige abonnementer i Danmark, hvor man får adgang til (næsten) ubegrænset data. Her kan man streame så mange film, serier, musik, billeder og meget andet op til den såkaldte “fair use”-grænse på 1000 GB, der er stort set ikke er til at overskride. Du kan se vores liste med mobilabonnementer med fri data her. 

Når man taler om at sammenligne telefonabonnement på data er der også en anden faktor man skal tage højde for - nemlig data i udlandet. Det er således, at det ikke er alt data, der er inkluderet i et mobilabonnement, som kan bruges i udlandet. I 2015 lavede EU en aftale, der gjorde det muligt for EU-borgere at roame i andre EU-lande gratis uden at skulle betale ekstra gebyr.

Det er dog kun gældende for en del af de GB data, der er inkluderet i abonnementet. Der findes dog også abonnementer, der gør det muligt at roame i hele europa, og enkelte abonnementer tilbyder ydermere, at man kan tage sin data med til lande som Tyrkiet, USA og KIna.

En anden parameter, der er klassisk er at lave en mobiltelefon abonnement sammenligning på, er timers tale der er inkluderet i pakken. Det er vildt forskelligt, hvor mange timer man har brug for, og derfor kan der være mange forskellige pakker, der passer godt til det indivduelle behov.

Ligeledes kan man sammenligne på antal SMS/MMS’er, der er inkluderet i mobilabonnement. Hvis man har brug for at skrive mange sms’er, eller næsten ingen skriver, så står teleselskaberne klar med en abonnementspakke, der passer.

Der findes også mobilabonnementer i Danmark, der inkluderer forskellige former for underholdning. Det kan være alt fra adgang til film og serier til musik og lydbøger. Danske teleselskaber har generelt en masse forskellige muligheder for at inkludere underholdning i deres mobilabonnementer.

Der kan blandt andet være Spotify, HBO, Viaplay, Bookmate, Yousee Musik og mange andre tjenester, der kan være inkluderet i et mobilabonnement. Derfor kan det også være ideelt at sammenligne abonnementer på underholdning, hvis man gerne vil have det med i sit abonnement.

Mobilabonnement sammenligning

I dag er det at finde et mobilabonnement sværere end det var for bare 10 år siden. I tidligere tider var det jo bare et spørgsmål om, hvor meget man talte i telefon, men nu er der mange flere parametre at tænke over, når man leder efter et godt mobilabonnement.

I denne mobil abonnement sammenlign, har vi taget udgangspunkt i alle mulige forskellige faktorer med det formål at give den bedste oversigt over, hvor man skal gå hen og tegne sit nye mobilabonnement.

Derudover har vi har på siden trukket så meget data ud af de danske teleselskaber som overhovedet muligt. Derefter har vi analyseret på tallene og sammenlignet dem, for at finde ud af, hvor man finder de gode mobilabonnementer i Danmark.

Så på siden kan du både finde de billigste, de bedste og de fedeste mobilabonnementer i Danmark. Har du spørgsmål eller leder du efter svar på noget bestemt kan du med fordel kigge her på siden, hvor du finder en masse info, om de danske teleselskaber og deres mobilabonnementer. 

En anden ting, der er vigtig at huske er, at hvis man er på jagt efter et mobilabonnement kan det være ideelt også at kigge efter en ny smartphone samtidigt.

Ofte kan en del teleskaber, der også forhandler telefoner tilbyde en smule rabat, hvis man køber et mobilabonnement samtidigt.

 

Mobilabonnement sammenligning

Mobilabonnement med data sammenligning

Som sagt er noget af det vigtigste i en abonnementspakke, at man har ordentligt data på sin telefon. Derfor har vi her sammenlignet de bedste abonnementer i Danmark med data. Der findes masser af gode abonnementer, der tilbyder fine datapakker eller abonnementer med ubegrænset data. 

Ovenover kan man se en oversigt over de mange teleselskaber, der tilbyder mobilabonnementer med data. Her kan man finde ud af, hvilket behov man har for data samt, hvilke udgifter der er til at have data i en mobilpakke.

Vi danskere er storforbrugere af mobildata og netop derfor finder man stort set heller ikke et abonnement i Danmark, hvor der ikke minium er en enkelt GB data inkluderet. Det skyldes, at vi i dag kan bruge vores smartphones til alle mulige forskellige opgaver fra bankoverførsler til at face-time med vores fjerne slægtninge. Derfor er det en god idé at finde et mobilabonnement med data i.

Sammenlign mobilabonnement - find det bedste og billigste abonnement

Har du brug for at vide lidt mere om de forskellige udbydere af mobilabonnementer? Vi har lavet en oversigt her, hvor du kan læse en kort beskrivelse af de udbydere, vi sammenligner mobilabonnementer fra.

Vi har fundet de informationer, der er vigtigst for dig at vide, når du skal finde et billigt mobilabonnement.

Du kan se vores liste med de billige mobilabonnementer her.

De fleste udbyder af mobilabonnement har som udgangspunkt nogle abonnementer, som minder meget om hinanden. Derfor er der også en række andre ting, som kan være væsentlige at vide, når man skal vælge det bedste mobilabonnement.

For eksempel er det relevant at vide, hvor i landet (og udlandet), de forskellige selskaber har dækning. Måske er det vigtigt for dig, at du kan bruge dit data i EU - eller vigtigere, at du kan kombinere dit abonnement med dine børns, så I kan ringe gratis til hinanden.

I denne oversigt får du et godt overblik over de forskellige fordele, du får ved de forskellige udbydere.

Du kan se vores liste med de bedste mobilabonnementer her.

 

 

Sammenlign mobilabonnement - find det bedste og billigste abonnement

Hvordan kan man sammenligne abonnementer?

Her på MobilAbo.dk kan du sammenligne mobilabonnementer på flere forskellige parametre. Blandt andet kan du sortere efter sammenlign mobilabonnement priser og udbyder. Du kan også se alle de ekstra features som abonnementerne indeholder.

Vælg et mobilabonnement til dit behov og se den bedste sammenligning af de forskellige mobilabonnement priser

Du har sikkert oplevet det før. Det kan føles som en næsten umulig opgave at finde hoved og hale i de mange mobilabonnementer på markedet. Der findes et utal af teleselskaber, som alle tilbyder en masse fordele, hvis du skifter til et af deres mobilabonnementer.

I dag er det de færreste danskere, der ikke ejer en smartphone, og til en smartphone hører et mobilabonnement. Markedet for mobilabonnementer har så mange muligheder, så det meget hurtigt virker uoverskueligt.

Det betyder, at det kan være en træls opgave at finde det rette mobilabonnement, som lever op til dine behov, præferencer og ønsker. Mange ender faktisk med at købe et mobilabonnement, som er for dyrt i forhold til deres egentlige forbrug.

De mange muligheder på markedet betyder for dig, at der helt sikkert findes et mobilabonnement til en god pris, som opfylder alle dine behov. Det kræver at du sætter dig ind i tingene, og finder lige netop det abonnement, som lever op til dine krav, og som samtidig har en forholdsvis lav månedlig pris.

Her på siden kan du finde en mobilabonnementer sammenligning, så du nemt og hurtigt kan finde det mobilabonnement, som passer helt specifikt til dig.

Hvordan og hvornår skifter man mobilabonnement?

Det kan måske godt virke lidt uoverskueligt pludselig at skulle skifte mobilselskab, men faktisk så er det, som regel, en let overgang. Faktisk har det aldrig været nemmere at skifte mellem udbydere, end det er i dag. Det eneste du skal gøre i processen, er at finde det abonnement, der passer til dig.

I den forbindelse er det vigtigt at undersøge hvor meget data, tale osv. du faktisk bruger - ellers risikerer du måske lige pludselig at løbe tør for data eller tale i dit nye abonnement. Det er altså vigtigt, at du har undersøgt dine egne behov og vaner, og først derefter kan du begynde at lede efter en ny udbyder.

Der er, naturligvis, meget stor forskel på hvorfor og hvornår folk vælger, at nu er tiden inden til at skifte deres mobilabonnement. Èn årsag til at skifte mobilabonnement kan være, at dit behov har ændret sig. Det kan være at du begynder at bruge mere data - måske har du fået længere transporttid til dit arbejde, og hvis du bruger offentlig transport, så er streaming altså dejlig tidsfordriv.

Det kan være at du er flyttet væk og derfor bruger mere tale end dit abonnement tillader. Det kan også være, at du gerne vil vide om der er penge at spare, hvis du forventer at bruge din mobil mindre fremadrettet (så kan det som regel betale sig at gå ned i pris). Det kan også sagtens være din økonomisk sitaution som gør, at du gerne vil holde øje med billigere alternativer.

Hvis du brændende ønsker dig en ny mobiltelefon, så er det faktisk en oplagt mulighed for at begynde at kigge på andre mobilabonnementer. Hvis du sætter pris på at være den første med den sidste nye mobil så findes der udbydere, som giver dig mulighed for at udskifte din mobil hvert år.

Det kan derfor være en god idé at vælge et abonnement specifikt efter de bedste priser på mobiltelefoner. Det kan også være, at du bare vil have det billigste, og så kan det godt betale sig ofte at holde øje med prisudviklingen. Tjek markedet ofte (hver 5-6 måned) og få dig et overblik over de nye priser.

Så nu hvor du har fundet årsagen, til at du vil skifte mobilabonnement, skal du faktisk skifte det. Når du har fastlagt dine behov og vaner, og vurderet hvilke features og tjenester du vil have (eller undvære), finder du det bedste eller billigste abonnement.

Når du har valgt, henvender du dig blot til selskabet bag abonnementet. Det kan du, som regel, gøre telefonisk, via selskabets hjemmeside eller via e-mail. Så langt så godt. Nu skal du beslutte om du ønsker at beholde dit nuværende telefonnummer eller om du vil have et nyt.

Der kan være lidt ventetid mens du flytter selskab, og hvis dette er tilfældet får du ofte tilsendt et midlertidigt nummer. Du vil på et tidspunkt modtage et nyt simkort - som du får automatisk via posten - og det sætter du i mobilen. Du vil få en mail fra dit nye selskab, om at du nu kan bruge det nye simkort.

Som kunde skal du gøre utrolig lidt i processen, hvis du ønsker at skifte dit mobilabonnement. Det eneste der er din opgave, er at finde det abonnement, du ønsker og derefter at tage kontakt til det nye selskab - måske skal du indtaste et par personlige oplysninger - men ellers klarer selskabet resten.


Du kan skifte dit mobilabonnement, lige så ofte du vil - der er ikke nogle regler for, hvor ofte du kan eller må skifte. Dog skal du være opmærksom på, om du er i en bindingsperiode hos et selskab, før du skifter abonnement.

Der er hård konkurrence for markedet på mobilabonnementer, og rigtig mange store spillere på markedet f.eks. TDC, Call me, CBB mobil, Telmore m.m. Den hårde konkurrence betyder at udbyderne presser hinanden på prisen - hvilket kommer dig til gode som forbruger.

Det gør at du ofte kan spare penge på blot at holde øje med udviklingen. Forbrugerne har desuden ofte skiftende behov, og det, sammenholdt med den store konkurrence, betyder at de mange udbydere virkelig forsøger at skille sig ud fra mængden. Det sker ofte enten via billige abonnementer eller pakker som indeholder underholdning heriblandt streaming-tjenester.  

Få et hurtigt overblik og kend dine behov

Hvis du går og overvejer at skifte mobilabonnement, så er noget af det første du bør overveje, hvilke behov du selv har. Der er ikke ret mange mennesker, som har det samme forbrug, når det kommer til hvilke tjenester, ydelser, data og tale de ønsker at deres abonnement har.

Rigtig mange mennesker benytter deres telefon rigtig meget til at surfe på nettet, mens andre blot har brug for at kunne skrive SMS´er eller ringe.

Netop fordi forbrugernes behov er så forskellige, findes der mange forskellige teleselskaber som udbyder mobilabonnemneter til enhver smag.

Det er derfor altid en god idé, at du sammenligner priser, hastigheder, tale eller data - hvad du nu personligt vægter højest.

Det handler altså om at finde et mobilabonnement, som matcher specifikt til dit forbrugsmønster - så undgår du at skulle betale for noget, som du ikke bruger eller undgår et overforbrug.

Hos Mobilabo har vi samlet et stort udsnit af vores foretrukne telefonselskaber i Danmark. Det gør det nemt for dig at få et hurtigt overblik.

Mobilabo gør det nemt og overskueligt at sammenligne. Du kan på siden læse meget mere om den enkelte udbyder i detaljer.

Inden du begynder at undersøge markedet, så er det en god idé at se hvilke behov du selv har. Eksempelvis bør du altid overveje hvor meget data og taletid du har brug for.

Derudover er det måske ikke altid nødvendigt med 4G (3G er som regel billigere). Hvis du eksempelvis primært bruger din WiFi derhjemme eller på dit arbejde eller studie, så er det ikke nødvendigvis fordelagtigt at betale ekstra for 4G.

Derudover er det ikke alle mobiltelefoner, som du går ud og køber, som har 4G. Hvis 4G derfor er noget, du ved du bare skal have, så er det ikke sikkert at de billigste mobiltelefoner på markedet er noget for dig.

Hvis du jagter de gode tilbud, og planlægger at fortsætte med det fremadrettet, så vær opmærksom på at vælge et abonnement med gratis oprettelse.

 

Sammenlign mobilabonnementer

FAQ - Sammenlign mobilabonnementer

Hvordan sammenligner man mobilabonnementer?

Når du sammenligner mobilabonnementer er det vigtigt at du kigger på disse parameter: Tale, Data, Eu Data, Pris og Netværk. På mobilabo har vi gjort det nemt for dig at sammenligne disse parameter nemt og hutigt så du kan vælge det rigtige abonnement.

Hvordan vælger man det rigtige mobilabonnement?

Når du skal vælge mobilabonnement er det vigtigt at du starter med at kigge på dit eget behov. Når nu har styr på hvor meget tale, data osv. kan du filtrere det på mobilabo. Derefter er det nemt for dig at vælge det abonnement med bedste netværk og pris.

Hvordan skifter man mobilabonnement?

I dag er det meget nemt at skifte mobilabonnement. Det skyldes at det ny mobilselskab annullere dit gamle abonnement for dig. Du skal derfor bare bestille et nyt abonnement og bede dem overføre dit nummer, så gør de resten for dig.